ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Η στιγμή που αστυνομικός κρατάει αγκαλιά το μωράκι της άτυχης 20χρονης

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Είναι κάποιες στιγμές που οι λέξεις δεν αρκούν…Δεν μπορούν να περιγράψουν όλα όσα νιώθει η ψυχή. Και μια από αυτές είναι η φωτογραφία με το μωράκι, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης από τα Γλυκά Νερά.

Είναι η φωτογραφία με έναν συνάδελφό του ο οποίος κρατάει στοργικά στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της Κάρολαϊν και του Χαράλαμπου που έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών με την 20χρονη κοπέλα να δολοφονείται με απίστευτη βαρβαρότητα δίπλα στο παιδί της.

Έγραψε: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…»

«Να μην γίνει σε κανέναν άλλον ποτέ ξανά» σημείωσε ο 32χρονος πιλότος που είδε τρεις αδίστακτους κακοποιούς να εισβάλουν στο σπίτι του και να δολοφονούν τη σύζυγό του, μιλώντας στους δημοσιογράφους.
«Τα παιδιά ξέρουν τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν» ανέφερε ο 32χρονος για τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, προσθέτοντας: «Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ».

Για τα όσα έζησαν στα χέρια των δραστών, ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε ότι τους παρακάλεσαν και τους είπαν που ήταν κρυμμένα τα όσα χρήματα βρίσκονταν στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ( ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ )

  2. Μπλα μπλα μπλα…. ποιος Νόμος … ;;; Αυτοί που σκότωσαν τον Νικόλα στου Φιλοπάππου , έφαγαν ποινή 10 χρόνια ! …. σεσημασμένοι… ο ένας ήταν Παλαιστίνιος.

  3. προσωπικό στοίχημα της αστυνομίας για να τους βρείτε, και να τους δικάσει η ίδια η αστυνομία ξέρετε εσείς

  4. Δεν εχεις αδικο Χαρις.Καποιος ελεγε” καθως διηγοταν τη ζωη του σε κουφους , θαρρουσα πως δεν θ’αντεξω, το δικαστηριο λειτουργουσε μεσα εκει, αλλα η δικαιοσυνη ηταν απ’εξω” ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    Αυτο που ειναι αποριας αξιον ειναι οτι οι διπλανοι στη μεσοτοιχια με τη μεζονετα-η αλλη μεζονετα, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ??Αλλα ειναι αυτο που λενε ο ωχαδελφισμος, οτι αρπαξει ο κωλος του καθενος. ο καθενας κοιταει τη παρτη του να περναει καλα και ας τους αλλους ναα…… κουρευονταιΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  5. Υπάρχουν Νόμοι!!! Αλλά πρέπει να ενεργοποιηθούν, Άμεσα, Τώρα, ΌΧΙ αύριο!!! Φυλακές δεν χρειάζεται σε αυτά τα άτομα!!!! Άλλο τους χρειάζεται!!!! Κάτι που έχει Διαγραφεί από το Σύνταγμα!!!! Αυτό που υπάρχει στην Αμερική. Πολύ φίλεσπλαχνα, φερόμαστε εμείς οι δούλοι της Ευρώπης!!!

  6. Αντί να γύροφέρνουν για μασκες αν έδειχναν τον ίδιο ζήλο και για την εγκληματικοτητα θα ζούσαμε σε έναν κόσμο πιο ασφαλή.
    Για την “δικαιοσύνη” δεν θα αναφέρω τίποτα γιατί απλά είναι ανύπαρκτη

Comments are closed.