ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την Σλοβενία! Νοσοκόμα τα “βρόντηξε” και αποκαλύπτει “σημεία και τέρατα” για τα εμβόλια: «Οι πολιτικοί κάνουν placebo»

Κοινοποίηση:
εμβολιο-15656

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Σλοβενία, μετά τις αποκαλύψεις μίας νοσοκόμας, η οποία κατά τη διάρκεια συνέντευξης έδειξε τα μπουκάλια των εμβολίων, εξήγησε τι σημαίνουν οι αριθμοί που έχουν πάνω και στη συνέχεια ανακοίνωσε την παραίτηση της.
Όπως αναφέρει η Daily Telegraph το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, η Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, Ljubljana Clinical Center, πήγε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και έβγαλε μπουκάλια με εμβόλια.

Έδειξε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους τους κωδικούς στα μπουκάλια, το καθένα με τον τελικό αριθμό 1, 2 ή 3 στον κωδικό, και στην συνέχεια, σύμφωνα με δημοσίευμα, εξήγησε την σημασία αυτών των αριθμών:

Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο.
Το νούμερο 2 είναι το κλασικό εμβόλιο mRNA
Ο αριθμός 3 είναι κάτι άλλο. Διατείνεται πως περιέχει το γονίδιο onco, που συνδέεται με τον αδενοϊό που συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου ωστόσο οι κρατικοί επιστήμονες επιμένουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή!

Όπως είπε η ίδια οι περισσότεροι πολιτικοί έχουν κάνει το εμβόλιο με το νούμερο 1, δηλαδή έχουν κάνει placebo.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δε ξέρω εγώ τι λέει η νοσοκόμα αλλά από γνωστούς που είχαν κάνει στην αρχή μπόλι και δεν είχαν παρενέργειες στη δεύτερη η τρίτη δόση και άλλης διαφορετικής φαρμακευτικής κάποια μπόλια, κατουρηθηκανε από το φόβο τους με τις παρενέργειες, πυρετός, πόνος, κρυάδες κλπ.
    Τώρα το γιατί δεν είχαν παρενέργειες στην αρχική δόση και είχαν στις επόμενες…….ίσως όντως να έχουν βάλει και placebo σε κάποια. Ποιός ξέρει!
    Αυτά συμβαίνουν και μας βάζουν σε υποψίες και θεωρίες κλπ τώρα θυμήθηκα και το βίντεο με τον νεκροθάφτη της Αγγλίας.

  2. Και εγώ τώρα πρέπει να πιστέψω τι λέει μία νοσοκόμα απο την Σλοβενία . Μία απο της χιλιάδες όλου του κόσμου πραγματικά τρομερό και λυπηρό

    1. …..ένας απο τους χιλιάδες όλου του κόσμου

  3. προεδρος της σλοβενιας ειναι ο γιανσι ενας απο τους πιο εντιμους και ικανους πολιτικους στον πλανητη που τον εχουν φυλακισει και διωξει γιατι ειναι ανθρωπιστης και εναντιον της παγκοσμιοποιησης της cia και του γκειτς. επανεξελεγει προεδρος και προσπαθουν με καθε μεσο να τον εξοντωσουν.
    η ειδηση περι πλασεμπο ειναι μαιμου γιατι ολοι πο πολιτικοι και οι αχυρανθρωποι της παγκοσμιοποιησης δεν εχουν εμβολιαστει.

Comments are closed.