“ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ” του ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ θυσίασε τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ; Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου που οφείλει να εξετάσει η ΕΛ.ΑΣ. ΣΝΙΦΑΡΕ ΚΕΤΑΜΙΝΗ, ΤΡΑΒΟΛΟΓΙΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ, “ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ Κ” ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΝΗΛΕΩΣ; Η Βίβλος των Εωσφοριστών, οι Ισημερίες του Βεελζεβούλ, οι ανθρωποθυσίες και τα τατουάζ στο μπράτσο της “Μήδειας” που έγραφαν: “Η ζωή συνεχίζεται”!

Κοινοποίηση:
exofillo2-4

im_teaser_2-4-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo1-4

Στο ΦΥΛΛΟ του Σαββατοκύριακου 2 και 3-4-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.opisthofyllo2-4

 

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. 

 

alitheia-aima-banner

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

    1. Όχι, όχι!!
      Ξέρω!!
      Την έβαλε ο shisco.
      Ο χοντρός ντε!!
      Αυτός που καθάρισε τον 10ο μάρτυρα στου Ντουμπάι μαζί με τον σκύλο του.

  1. Η ηπατική ανεπάρκεια της Μαλένας είναι παρενέργεια της κεταμίνης, όπως και η λευχαιμία (μπορεί να προκύψει απο έκθεση σε τοξικές ουσίες) Επειδή είχα συγγενή τοξικομανή ξέρω πολύ καλά πως είναι τέλειοι ψεύτες. Η εκκλησία απαγορεύει τη γιόγκα γιατί λένε πως αν βγείς απο το σώμα σου την ώρα του διαλογισμού και απομακρυνθεί η ψυχή σου μπορεί να μπεί κάποια άλλη ψυχή μέσα, η κεταμίνη σου δίνει αυτή την αίσθηση του αιωρισμού. Μπορεί να είχε σχέση με μαγείες αλλά για να λειτουργεί με τόση μεθοδικότητα για καιρό σημαίνει πως ήξερε τι έκανε. Μπορεί να έκανε συμφωνία με τον διάβολο, θυσίασε τους αθώους για τον άντρα της και τα λεφτά. Ενας αμερικάνος που έκανε εφέ σε θρίλερ είχε πεί πως στην πραγματική ζωή γίνονται πολύ πιο τρομακτικά πράγματα απο ό,τι στις ταινίες. Ο Βούλγαρος είχε βράσει την Άννη ξημερώματα Μ.Παρασκεύης.

  2. Μια 33χρονη συνελήφθη στις 30/3 (30+3) στην 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας για τον θάνατο 3 παιδιών μέσα σε 33 μήνες σε 3 διαφορετικά νοσοκομεία

    1. Σατανιασμενοι…έρχεται ο Αλέξανδρος και θα στειλει εκεί που είναι η θέση σας στην κόλαση!Και αυτός πλάκα δεν κάνει.

    2. Τα τρια (3) του Καραμπελα και το νιμου της Χαϊδως

  3. απο την αρχη τ εγραψα θυσιαζε τα παιδια στον σατανα .,εξου κ οι αριθμοι ολοι με 9 της Τζωρτζηνας…το τελικο σταδιο αριθμολογιας..τελος κυκλου ζωης..9 αποποιρες..9 χρονων.. τελικη δοση 9mg κτλ..ο μαλακοπατερας δεν ηταν εκει που δολφονησε την Ιριδα ομως ..good try ΓΟΥΡΟΥΝΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ κ αν η καταγωγη ειναι απο ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ εκει ολοι ασχολουνται με μαγεια…οσο για την θεια εχει ανεβαστει οτι ασελγουσε σε κοριτσακια…μιλαμε σκετη ΑΝΩΜΑΛΕΙΑ κ ο πατρυος ειναι νονος της φονισας κ κουμπαρος .. κ συντροφος της τρελομανας της

  4. Υπάρχει και ένα άλλο τατουάζ στο χέρι της με τον ανάποδο Σταυρό

  5. Ρε τι political correct που γίναμε!
    Προσέξτε μην της σπάσετε κανένα νύχι και μην της χαλάσετε το μαλλί. Γι αυτο πάμε κατά διαόλου. Ανισόρροποι, φονιαδες, βιαστές, κλεφτες, αντιμετωπίζονται ως ίσοι κι ευυπόληπτοι. Και οπως ειπε κι ο Αριστοτελης, δεν υπάρχοι τιποτα πιο άδικο, απο το να αντιμετωπιζονται οι άνισοι ως ίσοι.
    Ασχοληθείτε με το ναρκισσιστικό δίποδο, ενώ οι Ελληνες πεθαινουν από ξαφνικιτιδα και δεν τολμούν να ξεστομίσουν ότι πιάστηκαν μ@λ@κες.
    Οπως χρηματιστήριο, όπως διακοποδάνεια, οπως μνημόνιο… Προβατα….
    Ισως και να χουν δικιο οι αρχοντες που θελουν να ξεσκαρταρουν απ την πλεμπα…μονο τρωτε και κοπριζετε…

    1. Για τους Πισπιριγκους-ες της πολιτικής σκηνής της Ελλάδος γιατί δεν λέτε; ” “Ανηκομεν εις της Δύσην” ποια Δυση ανήκουμε εις τον Διάολο ανήκουμε αφού τους διαολους ψηφίζετε εσείς οι ιδιοι.Ο διάολος αυτή είναι η δουλειά του να κάνει διαολιες …απάτες στα χρηματιστήρια,διακοποδανεια,μνημόνια πολέμους να δημιουργεί αλήτες σαν τους πολιτικούς κλέφτες φονιάδες βιαστές των ανθρώπων για αυτό τον λένε Δ ιαολο .
      Έχεις δει πίσω από την πρόεδρο της δημοκρατίας ένα τρίγωνο Δ ίσα με το Δ ιαολο από πίσω της .Αν δεν το έχεις δει να στο δείξουμε να το δείτε καλύτερα .
      Χτύπα Βλαδιμηρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος και στειλτους στην κόλαση.

  6. Έχουν να βγουν πολλά ακόμα.Μιλάμε για διαβολοοικογένεια.

  7. Τοίς πάσι έστι γνωστόν ότι η νομοθεσία τής γερμανοευρωπαϊκής φυλακής, έστι σκανδαλωδώς ….. ανθρωπιστική!!!!!! (ακριβέστερα κανιβαλίστικη) καλύπτοντας καί εκκολάπτοντας εγκληματίας. Ως εκ τούτου, αναμενόμενη ποινή διά τό εν λόγω φρικτό έγκλημα έστι ….. τιμωρία χάδι ισοβίας καθείρξεως !!!!! ώστε εντός ολίγων ετών θά απολαμβάνει ξανά ελεύθερη, μπογιατισμένη καί σοβαντισμένη τά……… προσφιλή ποτάκια της!!!!! Εξ άλλου αυτό τούτο εστί τό ηγητέον καμψικίζον κίνητρο τής παρούσης αθέου νομοθεσίας. «ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΣ, ΑΣΥΔΩΣΙΑ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ, ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, πρός ενθάρρυνση καί επαύξηση εγκληματικότητος». Πιθανώς σύν τώ χρόνω, απροκάλυπτα πλέον, νά επιβραβεύοντε οι εγκληματίαι, καθώς εξ άλλου, εμμέσως ήδη τελεσιουργείται. Κυβερνήσεις, καθεστώτα, νομοθεσίαι των, ψευδοδικαιοσύνης άλογοι λειτουργοί των, εγκληματίαι ιατροί καί τό υπόλοιπο καταχθόνιο κύκλωμα, οι οποίοι, νομοθετούν, συντηρούν καί εκτελούν εκτρώσεις, «ζούν καί βασιλεύουν» χαίροντες τιμών καί αξιωμάτων, καθώς επίσης ο άφρων καί αποστάτης λαός, αλόγως αποδεικνύεται ηθικός αυτουργός καί εκτελεστικόν όργανο αυτών τών εγκληματιών. ΚΑΤ’ΕΤΟΣ υπολογίζεται παγκοσμίως αι εκτρώσεις νά πλησιάζουν τά 500 εκατομμύρια, ενώ εις τήν μικροσκοπική Ελλάδα 500.000. Καί τονίζω ΚΑΤ’ΕΤΟΣ. Ενώ κατά τήν διάρκεια τών 4–5 ετών τού Β’ παγκοσμίου πολέμου, υπελόγισαν τά θύματα εις περίπου 50 εκατομ. Η δέ γενοκτονία Ελλήνων εις Μικρά Ασία υπό κανίβαλων μογγολότουρκων, έφθασε τάς 400.000. Επί σειρά τελευταίων δεκαετιών, ο ξεπεσμένος, άθεος, ανήθικος, άπατρις καί διεφθαρμένος νεοψευδοέλλην, κατατρώγει τά ίδια απροστάτευτα καί αγέννητα τέκνα του μετά μανιώδους ρυθμού καί κλίμακος, καλυπτόμενος πλήρως υπό αθέου καί αντιχρίστου …… ανθρωπιστικής !!!!! νομοθεσίας υπέρ αμνηστεύσεως εκτρώσεων. Μού υπενθυμίζει τό αφοπλιστικώς παροργισμένο απόφθεγμα Τού Κυρίου καί Θεού μου Ιησού Χριστού :::: «….. ουαί υμίν ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ…… παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις…. διϋλίζοντες τόν κώνωπα, τήν δέ κάμηλον καταπίνοντες….. γεννήματα εχιδνών !!!!!!» (1). Ορθόν εστίν η αναφορά διά τά 3 κοριτσάκια, αλλά τί γίνεται μέ τά περίπου 500.000 υπόλοιπα νεκρά Ελληνόπουλα ΕΤΗΣΙΩΣ;;;; Ουδεμία αφύπνιση καί ευαισθητοποίηση;;; «ΩΡΑ ΗΜΑΣ ΗΔΗ ΕΞ ΥΠΝΟΥ ΕΓΕΡΘΗΝΑΙ»(2).
    1) Ματθαίου ΚΓ’
    2) Ρωμ. ΙΓ’11, Παροιμίαι ΣΤ’9

  8. Ρε φίλε, τόσοι θάνατοι, τόσες κηδείες, νοσοκομεία χωρίς τελειωμό και είχε χρόνο και διάθεση για νύχια;

    1. Ψυχοπαθής μουρλή χωρίς αισθήματα, κυκλοφορούν πάρα πολλοί ανάμεσά μας

  9. Δύσκολη υπόθεση με αστυνομικούς ζώα ανίκανους να κάνουν έρευνες και ειδικά ανάκριση Η μάννα της κατηγορούμενης λέει ότι οι ηλίθιοι ανιδεικευτοι αστυνομικοί την κτύπησαν στα πλευρά για να ομολογήσει επειδή δεν μπορούν να κάνουν ανάκριση Κατ αρχή πρέπει να επέμβει μέσω εισαγγελέα ιατροδικαστής και δεύτερο αν σκότωσε τα παιδιά της χρειάζεται και ψυχίατρο

    1. Πήγε ιατροδικαστής και δεν βρήκε τπτ. Ψέματα. Πρέπει να τις συλλάβουν κιαυτες για συκοφαντική δυσφήμιση

Comments are closed.