ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚ@ΝΑΛΑ! Πρώην Αμερικανίδα υφυπουργός αποκαλύπτει το σχέδιο πίσω από τον κορωνοιό – “Όλα γίνονται για να ελέγχουν τον…” [ΒΙΝΤΕΟ]βίντεο

Κοινοποίηση:
Screenshot_2021-01-19 10000000_313705660075148_1477610477998695446_n mp4

Η Αμερικανίδα Οικονομολόγος Κάθριν Όστιν Φιτς, πρώην υφυπουργός στέγασης στις ΗΠΑ, αποκαλύπτει το Σχέδιο πίσω από την Πανδημία.

Όλα γίνονται για να πετύχουν την αλλαγή του χρηματοπιστωτικού συστήματος στον πλανήτη. Στόχος τους ο απόλυτος έλεγχος του κάθε ανθρώπου

Η ελίτ, που θεωρεί ότι είναι εκτός ανθρώπινου πολιτισμού, σχεδίασε την “πανδημία” για να δικαιολογήσει τις φασιστικές αλλαγές που προσπαθεί να εφαρμόσει!

Δείτε το όλο το βίντεο και διαδώστε το.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όταν το σήκωσα στο fb το γκρέμισε η αστυνομία σκέψης. Τόση ελευθερία υπάρχει.

  2. Αντε σοβαρά και εγώ που νόμιζα ότι η νυχτερίδα από την σπιλια της Κίνας φταίει για το κορονοιο..

  3. H Ελιτ ειναι οι Ψευτοεβραιοι και φυσικα ειναι εκτος ανθρωπινου πολιτισμου γιατι το ανθρωπινο γενος ειναι μονο η λευκη φυλη που δεν εχει μπασταρδευθει απο τους εκπτωτους αγγελους .Η παγκοσμια κυβερνηση θα αρχισει συντομα και αφου εξαθλιωσουν τους ανθρωπους θα τους δωσουν τα παντα ολα για να περνανε Ζωη και κοτα σε ανταλαγμα με την ψυχη τους κατι που η μεγαλη πλειοψηφια θα το δεχθει.Το τελος τους ομως ειναι προδιαγεγραμενο απο τον Ερχομο Του

  4. Οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη, φυσικά και μη. Ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιούν για την επίτευξη των στόχων αυτών είναι η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας μέσω του κορωνοϊού και να δημιουργήσουν ένα νέο νομισματικό σύστημα προς όφελός τους. Τα συνεχόμενα lock down θα συνεχιστούν και στο τέλος
    ακόμα και τα ψώνια στο super market θα γίνονται Ψηφιακά. Ένα, ένα μας τα πασσάρουν Παράλληλα θέλουν να γίνουν δημιουργοί μιας νέας μορφής ζωής που συνδυάζει την επιστήμη των υλικών με τη βιολογία με τεράστιες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και αυτό λέγεται μετανθρωπισμός.
    Ο μετανθρωπισμός βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταξύ νευροεπιστημών,
    πληροφορικής επιστήμης, γενετικής και μοριακής βιολογίας και έχει ως στόχο την
    «ανθρώπινη αναβάθμιση»(!) σε τέσσερα επίπεδα: σωματική, αισθηματική,
    ηθική και διανοητική. Αυτή είναι η μετάβαση του ανθρώπινου είδους στην ψηφιακή εποχή της εικονικής
    και επαυξημένης πραγματικότητας και του 5G του κ. Πιερρακάκη.
    Ο Παγκόσμιος Εμβολιασμός της Ανθρωπότητας, αποτελεί την Μητέρα όλων των Μαχών και το εναρκτήριο σημείο για τον μετασχηματισμό του κόσμου σε ψηφία.
    Από την έκβαση αυτού θα κριθεί όχι μόνο το μέλλον των επόμενων γενεών, αλλά
    και το ίδιο το μέλλον της ανθρωπότητας. Οι στιγμές που ζούμε είναι κάτι περισσότερο
    από κρίσιμες, είναι στιγμές ιστορικής προσωπικής ευθύνης και ο καθένας πρέπει να την αναλάβει υπεύθυνα.

  5. Είναι αυτό που τόσο καιρό έγραφα ότι ο κόσμος δεν έχει ιδέα για την οικονομική Χούντα που τον περιμένει. Αν και δε συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που τα παρουσιάζει γιατί μένει στο γήινο επίπεδο αγνοώντας ότι αυτοί που πραγματικά τα επιβάλλουν όλ αυτά behind the curtains απλά δεν είναι άνθρωποι.
    Πάντως εγώ δε πιστεύω ότι θα καταφέρουν ποτέ τον μετανθρωπισμό, που τόσο μανιωδώς προωθούν, να τον κάνουν απολύτως πράξη.
    Κι αυτό γιατί αν πάνε να κάνουν όλες αυτές τις υγειονομικές επεμβάσεις πάνω στ’ ανθρώπινα όντα, απλά θα πεθάνουν. Ο μέσος όρος ζωής θα μειωθεί στο ελάχιστο.
    Φυσικά αυτοί αυτό θέλουν, όμως ακόμα και σ’ αυτούς που θα μείνουν δε ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει αυτό. Η ανθρώπινη ψυχή δε μπορεί ν’ αντικατασταθεί από κανέναν αλγόριθμο.

  6. https://m.youtube.com/watch?v=6zzy7pKs8Ck
    Το έχει κι εδώ. Εγώ το διέδωσα ήδη και το κατέβασα ανάμεσα στα λίγα βίντεο που έχω κατεβάσει. Αν και τα ξέρουμε, καλό είναι να τα ξανα-ακούμε μερικές φορές. Άσχημες εποχές έρχονται.Πολλά μπορούν να εξαφανιστούν.

  7. Μπράβο βρε παιδιά εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι πολύ ενημερωτικό και περιέχει αρκετές αλήθειες για τις καταστάσεις που μας “μαγειρεύουν”. Υπάρχει και ένα άλλο εξαιρετικό του 2006 που περιέχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα (κατά την άποψή μου). Ελπίζω να το βρήτε και εσείς ενδιαφέρον στο να αφυπνιστεί λιγάκι ο κόσμος είναι το:
    “EndGame Blueprint for Global Enslavement” και το link για όποιον θέλει να το δεί με Ελληνικούς υπότιτλους:
    https://www.youtube.com/watch?v=VBTQQBZopgo
    Καλή δύναμη σε όλους σας και να είμαστε όλοι καλά με υγεία και δύναμη για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Comments are closed.