ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ NAVTEX – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
untitled-1-14TELIKO

Η Τουρκία θέλει να πραγματοποιήσει άσκηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου, Χίου, Ψαρών και Σκύρου
Νέα πρόκληση στην καρδιά του Αιγαίου ετοιμάζει η Τουρκία, με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA να κάνουν λόγο για έκδοση παράνομης τουρκικής Navtex την ερχόμενη Παρασκευή.Η Navtex από πλευράς Άγκυρας θα εκδοθεί για άσκηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου, Χίου, Ψαρών και Σκύρου.

Πάγιος στόχος και διακαής πόθος της Τουρκίας είναι να αφαιρέσει το δικαίωμα επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης από την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία, με αφορμή ελληνική άσκηση, θέτει εκ νέου θέμα αποστρατιωτικοποίησης των Ψαρών και της Χίου.

Στο μεταξύ ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της Ελλάδας κατηγορώντας την ότι είναι υπεύθυνη για την ένταση και την έλλειψη αλληλεγγύης εντός του ΝΑΤΟ.

Ενώ αναφέρθηκε σε αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της χώρας μας λέγοντας ότι η Ελλάδα περιθάλπει τρομοκράτες σε στρατόπεδο του Λαυρίου, ενώ νέο απειλητικό μήνυμα εκτόξευσε για την Κύπρο, σημειώνοντας ότι εκεί βρίσκεται τουρκικός στρατός έτοιμος να επέμβει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τα ραφάλ είναι για να προστατεύουν το Ιόνιο και θα σηκώνονται μόνο όταν σηκώνονται τηλέφωνα και μας δίνουν την άδεια. Αυτά είναι σπορ που θέλουν ηγέτες και όχι επαίτες. Ούτε drone δεν τολμούν να ακουμπήσουν ακόμη και αν το πάρει ο άνεμος και φτάσει Σούνιο. Εξ’ άλλου εμείς ειδικευόμαστε μόνο στο μπάσιμο και φιλοξενία πιθηκοειδών που τους βαφτίσαμε συμπολίτες μας στην πρέζα στην πουτανιά και στην αρπαχτή.

  2. Το Αιγαιο φαινεται οτι ειναι ολοκληρο διεθνη υδατα ευλογιαις Σημιτη, ΓΑΠ, μεχρι λουλη! Υποθηκευμενη ολη η επικρατεια απο τον αγωνιστη Αλεκθη με το τριτο μνημονιο επομενως ραγιαδες καντε τουμπεκι ψιλοκομμενο!
    Ας ειναι καλα κι ο σουβλακιας Καραμανλης που επι ημερων του καηκε η μιση Πελοποννησος για να περασει ο….. eastmed!
    Τωρα η σειρα γεγονοτων ειναι η Ρωσια μπαινει Ουκρανια, η Τουρκια μπαινει Ελλαδα, η Ρωσια τα χαλαει με τη Τουρκια λογω ΝΑΤΟ και γλυτωνει το Ελλαδισταν! Φυσικα οι κοτες λαθροπηθικια οπου φυγει φυγει για να γλυτωσουν τα τομαρια τους! Λουλης, Αλεκθης και σια ΜΚΟ μενουνε στον ασσο!

  3. Δε μασάμε ο κούλης αγόρασε ραφάλ τώρα και έκλασε μια μάντρα αρχίδια στους μογγόλους….
    Οχι που δεν θα αντιδρούσαν μετά την πτήση πανω απο το κολωνάκι τρομάρα μας…
    Τα μεταξωτα βρακιά θελουν και επιδέξιους κόλους αλλοιως τι τα φοράς μονο για μόστρα;

  4. Κούλα βγάλε τα ραφαλια..τι περιμένεις να δέσουν στο ναύσταθμο?

  5. Αφού ήταν υπέρ του σχεδίου ανάν όπως και η ντόρα όπως και ο γιωργάκης, να πάνε στην τουρκία να τους βραβεύσουν! Και μετά και οι 301 να πάνε στα σκόπια να τους βραβεύσει και ο ζάεφ! Τους ακαταδίωκτους υπαλλήλους, θα τους βραβεύσει ο μπουρλά! Και τον άδωνι, οι μκο που φέρνουν μετανάστες τώρα που τα γύρισε και δεν μιλάει! Η βράβευση να γίνει στο τζαμί!

    1. Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει. Συνταυτίζομαι πλήρως με την πρόταση.

  6. Κύριε Χίο σας ικετεύω να δείτε αυτο το επεισόδιο από το κυπριακό κάρμα που το έβλεπε όλη η Ελλάδα στο YouTube από τον άλφα Κύπρου .μάλιστα η λέξη revenge porn έγινε της μόδας εδώ από το επεισόδιο “”αντίποινα “” .όμως εγώ θα σας παραπέμψω ακριβώς στο επεισόδιο που διηγείται την ιστορία της γεωργίας .είναι αληθινό συμβάν που συβρβει στη Κύπρο .δείχνει πως η γεωργία θα παραδερνε τη 17 Χρόνη ανήλικη στα πάρτι γόνων.δειτε μέχρι το τέλος κ θα αλλάξετε γνώμη κ ίσως πονηρεψετε περισσότερο .δείτε το δεν θα χάσετε
    https://m.youtube.com/watch?v=YYc28-YbXk4

    1. Σε λάθος άρθρο έκανες σχόλιο βασικά. Ωραίο επεισόδιο στην Κύπρο,αλλά ακόμα και έτσι να είναι όπως λέει το επεισόδιο το ότι μια κοπέλα μπορεί να εκδίδεται γιατί έχει οικονομικά προβλήματα δεν σημαίνει ότι μπορει να την βιάσει κάποιος.Και ίσα ισα αυτό το επεισόδιο θέλει να πει ότι η Γεωργία θα μπορούσε να βρεθεί και νεκρή και να μην μιλάμε για βιασμό αλλά για δολοφονία .

  7. ΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…… ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑΙΝΕΣ ΚΛΕΜΜΑΙΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Comments are closed.