ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ!!! Άδωνις για τις τιμές στις λαϊκές αγορές: «Είναι πραγματικά καλές»

Κοινοποίηση:
w27-1818316FDECC7B98DA4D64B63CBE72570719C8-720x400-1

Την λαϊκή αγορά Κυβέλια στην Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξη και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο ελέγχου για τη λειτουργία και τις τιμές στις λαϊκές αγορές.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός:

“Προσκεκλημένος της ομοσπονδίας παραγωγών λαϊκών αγορών Μακεδονίας/Θεσσαλίας/ Θρακης και ειδικότερα του προέδρου κυρίου Βασιλείου Μακρίδη επισκέφτηκα την λαϊκή αγορά Κυβέλια.
Οι τιμές πραγματικά καλές οι Παραγωγοί δίνουν μάχη να τις κρατούν χαμηλά και ο κόσμος μαζί μου πολύ ζεστός. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη. Παρά την προπαγάνδα του Σύριζα ο λαός βλέπει πόσο και υπό ποιες συνθήκες προσπαθούμε”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΝ ΛΑΙΚΗ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ

  2. Οι πελάτες-καταναλωτές που είναι οέο? Δεν βρήκαν καμμιά θεία στελέχους της ΝΔ να της δώσουν καροτσάκι (γεμάτο κατά προτίμηση) για να πεί ότι όλα είναι ρόδινα? Φτάσαν σε σημείο να ΜΗΝ μπορούν να βρούν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ?

  3. καλά να τα πάθουμε όλοι μας.
    Κρίμα, γιατί νόμιζα πως ο Έλληνας δεν πιάνεται κώτσος…Κι όμως πιάνεται, δυστυχώς.
    Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας και εμεις λέμε ζήτω….
    είμαστε κόπροι τελικά

  4. Δεν ξέρω ποιον θα ήθελα να πλακωσω στις σφαλιαρες πιο πολύ;Τη βλακοφατσα τον Αδωνι ή τα γιδια που καμαρώνουν;

  5. Είναι και πάνω από όλα ευσυνειδητος δεν καταδέχεται να παίρνει τζάμπα το μισθό του υπουργού γιατί ο άλλος είναι αποτυχημένος και όποιον βρίσκει τον υπουργοποιεί , έχει το άτομο και μια αξιοπρέπεια πάει στις λαϊκές για κουβέντα στη βιοπάλη

  6. Ρε μεγάλε είπες πληρώνεις με νοικοκυροσύνη το δάνειο σου.Αυτουσ που θέλουν αλλά δεν μπορούν επειδή τους έχετε φτωχοποιήσει τους λες ακατάστατους στη ζωή τους;;;Κ ο κάθε Έλληνας αν έπαιρνε 8 10 κ κ είχε τζάμπα αμάξι βενζίνη φως νερό τηλ τζάμπα και φρουρούς μην σε κάνουν ντα τζάμπα θα το πλήρωνε καραγκιοζο προσέξτε τι θα ψηφίσετε ρε μ@λ@κες

  7. Γάμησέ τους όλους Άδωνη.
    Κυρίως αυτούς που είναι γύρω σου και γελάνε σαν χαζοχαρούμενα.

    1. Αυτο και εαν ειναι θεατρο του παραλόγου… 👍👍👍👍👍👍👍

Comments are closed.