ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΠΕΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ. ΗΠΑ- ΕΒΡΑΙΟΙ- ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝ ΕΞΑΛΛΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ. ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ…

Κοινοποίηση:
exofyllo5-7

teaser5-7

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ της TΡΙΤΗΣ 5-7-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo5-7
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Καλύτερα να είμαστε του γιατρού παρα Γ.Τ.Π…..χαχαχαχα δεν το καταλαβε ο βλακας ότι θα τον πάρουμε στο ψιλό γαζι;

  2. Μόνο Κασιδιάρης και τίποτα άλλο. Και φυσικά καλό θα ήταν μια σύμπραξη με το κόμμα Κασιδιάρη

  3. Όποιος δεν στηρίξει τον Ηλία σ αυτές τις εκλογές, είναι του γιατρού….

  4. εγώ πιστεύω ότι αν γίνουν εκλογές η νδ θα βγει πάλι πρώτη δυστυχώς…εχει το προβαδισμα θα γινει και η συνηθης νοθεια και θα κυβερνησουνε πάλι…αντε παλι πως θα αντεξουμε με κουλη πρωθυπουργο…

  5. Δεν περιμενα κατι καλύτερο από οργανωμενο νδκρατη, Ναπολέων ομολογείς ότι εισαστε καθεστως εε;
    Α τραβα τωρα στον καφενε του χωριού σου να φακελωσεις κανενα συγχωριανο σου αντιφρονουντα να καταδύσεις στο κομμα σου σπιουνε μπαρμπερη.

  6. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SINGULAR LOGIK ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΙΝ ΤΥΧΗ…..ΤΟ ΒΡΑΔΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟΣ Η ΝΔΟΥΛΑ ΘΑΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…..

  7. Εκλογες θελετε; παλι θα σας γλεντήσει ο Κυριάκος μας ρε κορόιδα, πάρτε το αποφαση ειμαστε καθεστως η Ν.Δ. θα είναι εξουσία για παρα πολλά χρόνια στην χώρα ,θα φατε καλαααα.

    1. Το 5% σου αρεσει ρε καραγκιοζη ;
      Συνηθισε το απο τωρα…γιατι εκει θα σας παει ο Κυριακος σας…
      Θα φατε τετοια π@τσα που θα τριβετε τα ματια σας !
      Περιμενε και θα θεις.

      1. Ναπολέων Καραγκιόζη γ@μώ τη Νουδούλα σου! Ετοίμασε ξύδια για τον Σεπτέμβρη γιατί έχετε να φάτε πολλές ήττες και ξύλο μαζί!

  8. Ρε εσείς δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο δικομματισμός τόσα χρόνια έχει πλοκάμια μέσα στην κοινωνία και εξαγοράζει συνειδήσεις και ψήφους οπότε γίνουν εκλογές. Ποιός θα πάει Σεπτέμβρη στις επαρχίες να ψηφίσει; Οι έχοντες δηλ. οι βολεμενοι. Αυτοί που πιστεύουν στο δικομματισμό που τους πρόσφερε τόσα χρόνια. Επίσης αυτοί που ότι και να κάνει ο Κούλης και οποιοσδήποτε Κούλης λένε εγώ αυτό ψηφίζω και τελείωσε. Ο ραγιάς έτσι έμαθε να του ρίχνουν δεκάρες και να νομίζει ότι είναι δολάρια.

  9. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!!!

    1. ….και οι νεώτεροι το ιδιο Μ@λάκες είναι και χειρότεροι

  10. ναι, ολοι φαγωθηξαν για να ασχοληθουν με τον κουλη :)))

  11. Η χωρα επι του παροντος χρειαζεται Λιακο να ξεβρωμισει με συνοπτικες διαδικασιες!
    Αφηστε τα ρουσφετοψηφαλακια την ωρα που με την ακριβεια η Κουλα ξευτιλισε μισθους και συνταξεις!

  12. Ηλια μέσα από την παράνομη φυλακή θα σε βάλουμε στη βουλή!!!Ψηφίζουμε ΕΘΝΙΚΌ ΚΟΜΜΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ μια ΕΛΛΆΔΑ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!

    1. oι νεοναζι της σβαστικας δεν εχετε καμια θεση στην Ελλαδα

      1. Το σφυροδρεπανο των σφαγείων του Μελιγαλα, πως το βλέπεις; Σου κάνει;

        1. Καλά μ@λάκα εσύ πήγαινε να κάνεις παρέα στον Ζαχαριάδη στο Ιρκούτσκ! Προδοταριά!

  13. Ο/Η Δεν πιστεύω στους πολιτικούς αλλα στην επανασταση λέει:

    Όχι άλλες εκλογες αυτος ο τοπος για να σωθεί χρειάζεται ερπύστριες να κροταλιζουν στην βουλή και αρματαγωγα να πηγαίνουν κόσμο στην μακρονησο και γυαρο.

    1. Μέσα είσαι, πιο μέσα δεν γίνεται.

  14. Ο Ανδρουλακης θα κανει πρωθυπουργο τον Μπενι σε κυβερνηση συνεργασιας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ερχονται τα χειροτερα….

  15. ε αν δεν γίνει πλήρης αποχή από της κάλπες τουλάχιστον 80% πάλι ο Μήτσοκουνας θα βγει.
    νοθεία σε όλο του το μεγαλείο

    1. Ολοι αυτοι που κυκλοφορουν με τις μασκες στον δρομο και στα αυτοκινητα μονοι τους, νταλα καλοκαιρι με 40 βαθμους!!!! Τι λες να ψηφησουν?? Ρητορικο το ερωτημα… γνωστη η απαντηση…. δεν θελω να φανω απαισιοδοξος αλλα αν γινουν 18 Σεπτεμβρη στης 19 αλλαζουμε χωρα και αφηνουμε τους μασκοφορους με την Κουλα, τον χοντρο-Μπενι και τα υπολοιπα λαμογια , φιλαρακια του Μπουρλα και του Gates.

  16. Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο! Ανυπομονούμε να στείλουμε το μιζοκούλη στο βόθρο, όπου ανήκει αυτός και το σόι του

  17. για ποιον λαο μιλατε?? το μοντελο Ε Π Ι – κεφαλης σας, κανει την δουλεια των εντολοδοτων του Α Ρ Ι Σ Τ Α…… εσεις σαν λαος απο ουτιδιανους ειστε αρκετα Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι ? για να του δωσετε τα credits / επαινο που του αξιζουν????και στις επομενες εκλογες??? καλυτερα να σας αφησει να βρει την τυχη του αλλου το μοντελοπα-λικαρο με το βλεμα το θρασο-σιγουρο και το μεγαλο-παιδο-πονηρουλικο🦠…… το ατιμουλικο🤣…… ουτε για ♻ το μοντελοπαλικαρο……🤣

  18. ΑΝΤΕ ΚΟΥΛ@ .. ΑΝΤΕ ΚΟΥΛ@ .. ΑΝΤΕ ΤΖΑΝΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ… Π@@ΤΣ@@Λ@ !!! ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟ’Ι’…!!! ΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ….ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΑΣΧΑΛΕΣ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΡΟΧΑΛΕΣ !!! ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ COVID 69 !!! ANTE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ !!!

Comments are closed.