ΣΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Τους καλύπτουν Βρούτσης- Σταϊκούρας. Πρωτοπαλλήκαρο της απάτης ο “παρουσιαστής” με τη βίλα στην Εκάλη, Mένιος Φουρθιώτης “Βρώμικη δουλειά” από τη Νάνα Παλαιτσάκη. Εγκέφαλος, ο αρχιλωποδύτης καναλάρχης Βρυώνης. Το σατανικό σχέδιο: Βάζουν στην τσέπη τα κορωνοδάνεια και κλείνουν οι επιχειρήσεις που τα έχουν ανάγκη

Κοινοποίηση:
exofillo26-1

teaser26-1

Τεύχος 1808, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς που λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης 26 Ιανουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.Banner_6Years_1000X500

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί συνεχή 6 χρόνια.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.


Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

opisthofyllo26-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Τι γινεται ρε Στεφανε με την καραφλαη πουστρα; Ποσους κραταει το μουνοπανο και επιβιωνει το σαπροφυτο; Μηπως τελικα δουμε και αυτο το σκουπιδι στη βουλη; Πού σκατα παμε ρε; Βγαλε τα στη φορα και ξεμπροστιασε τους….

    1. Δεν τους κρατάει μόνο αυτή, αλλά κυρίως η μεγάλη πουσταρα, ο Αρχιτέκτονας της διαφοράς και μαστροπός που εφοδιάζει όλη την εγχώρια ΑΛΗΤ, με πισωκίνητο και εμπροσθοκίνητο εμπόρευμα ΡΕΒΗΣ τους κρατάει!!!

  2. Όλες οι κρίσεις και οι πόλεμοι είναι στημενοι από συγκεκριμένα λομπι… Η χρηματιστηριακη κρίση στην Ελλάδα μετά η τραπεζική τώρα η υγειονομικη κλπ…Ζούμε σε δικτατορία και η δικαιοσύνη είναι πιασμενη όλοι δούλοι και σκλάβοι των μεγάλων ελίτ.

  3. Κάνανε πολέμους στους μουσουλμανικους λαούς της Ανατολής και της Ασίας τώρα τους στρεφουν εναντίον των χριστιανικων λαών της δύσης και γίνονται από πλούσιοι πλουσιοτεροι.

  4. πάντα ψηφίζω ότι νέο γιατί είναι μαχητικό θα ψηφίσω Φουρθιώτη το είπα και τελειωσε

    1. Νέο μαχητικό είναι και το Rafale που είναι σαφώς ανώτερο. Γιατί δε το ψηφίζεις;;;

  5. Κόφτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα μολονότι ο χέοπας την έκανε γυριστή με τις συντάξεις όπου με ένα κουμπί θα έβγαινε η χοντρή. Ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του.

  6. Η ΔΕΔΔΗΕ ήταν το τμήμα διανομής της ΔΕΗ το οποία ο Σημίτης το απέκοψε το 1999 μαζί με την μεταφορά νυν ΑΔΗΕ.
    Τώρα κόβουν το ρεύμα σε πτωχευμένους Έλληνες, ενώ το παρέχουν δωρεάν στους αφροασιάτες εισβολείς.
    Το 2019 ζήτησαν από τους ωφελουμένους του ΚΕΑ, που έχουν έκπτωση 70% να υποβάλουν αίτηση μέσω του taxis για να εισέλθουν στο dei.gr.
    Γνωρίζω 3-4 περιπτώσεις στις οποίες απέρριπταν την αίτηση λόγω λάθους του αριθμού παροχής, ενώ έγραφαν τον σωστό!
    Αποτέλεσμα να τους χρεώνουν με το κανονικό και να έχουν διακόψει και τις ρυθμίσεις λόγω αδύναμιας πλέον πληρωμής.

  7. «Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους…»

  8. Ο Σταϊκούρας τον παίρνει και γέρνει.
    Η Τζένη τον παίρνει και δέρνει
    Ο Φουρθιώτης τον ρουφάει αλλά δεν τον τραβάει.

  9. Δε θέλω πια να βγω έξω. Ειδικά τώρα με την shopping ανοησία της αγέλης.Ελπίζω να μη
    καταφέρουν να τα περάσουν γρήγορα αυτά που θέλουν.
    Καλλίτερα να γίνονταν ένας παγκόσμιος και να παρεμενε το παλιό οικονομικό σύστημα.
    Δε νομίζω ότι ο πλανήτης θα υπάρχει για πολύ ακόμα. Μιλάμε για λιγότερο από χιλιετία.

  10. Κάθε φορά που ανεβάζετε ένα τέτοιο βίντεο με πιάνει κατάθλιψη. Σε λίγο ούτε στο super market δε θα μας αφήνουν να πάμε. Σε πόσο χρόνο λες θ’ αφανιστούν οι περισσότεροι;;;;;
    Το ανθρώπινο κοπάδι θα θανατωθεί με θεαματικό τρόπο. Καλλίτερα η άγνοια μερικές φορές παρά η γνώση. Εσένα δε σε ξέρω κι όμως σου μιλάω. Κάποια στιγμή θα μας το απαγορεύσουν κι αυτο.

  11. Ελπίζω ο Σαμαράς να επιβεβαιώσει την φήμη του ως αποστάτης και να ρίξει αυτή την άθλια κυβέρνηση που επιτρέπει σε κίναιδους κληρικούς και μη, τη στιγμή που ο λαός πεινάει, υποφέρει και οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, να καταχράζονται το δημόσιο χρήμα. Εύχομαι ο ιστορικός ρόλος του να είναι καρμικός για την
    οικογένεια.

  12. Οι τέσσερις καβαλάρηδες του ψεύδους, της αργυρώνητης δημοσιογραφίας, της μαζικής παραπληροφόρησης και εξαπάτησης.
    Η ντροπή του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.
    «Όστις σκάπτει λάκκον θέλει πέσει εις αυτόν και ο λίθος θέλει επιστρέψει εις τον κυλίοντα αυτόν»

  13. Σταικουρα τον γ@μ@ς..η σε γ@μ@ει ?

  14. Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

  15. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΛΛΕΕΙΝΗ..ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ..ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΣΟΥ..ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΡΑΤΖΑ ΣΟΥ.. ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΠΛΗΤΕ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ..ΛΟΥΚΑΡΕ ΤΑ ΡΕ ΧΤΙΚΙΑΡΗ

    1. Τι βλαμμένος . Μου μολύνει το εξώφυλλο.
      Χαμηλού πνευματικού κέντρου και συχνότητας. Κακός άνθρωπος πρέπει να είναι

Comments are closed.