ΣΟΚ στο Μιλάνο: Φώναξε Αλλάχου Ακμπάρ και επιτέθηκε με ψαλίδι σε στρατιώτη

Κοινοποίηση:
ap_19208090063682

Αγνωστος άνδρας επιτέθηκε με ψαλίδι σε έναν στρατιώτη στον κεντρικό σταθμό του Μιλάνου. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 10:45 τοπική ώρα. Ο δράστης κάρφωσε με ψαλίδι τον στρατιώτη στον λαιμό, όπως αναφέρει το «Milano Today».

Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή προ τη Via Vittor Pisani, ωστόσο συνελήφθη άμεσα από τις Αρχές. Κατά τη σύλληψη φέρεται να φώναξε «Αλλάχού Ακμπάρ».

Αστυνομία και στρατιώτες βρέθηκαν άμεσα στο σημείο της επίθεσης και ζήτησαν από τους πολίτες να απομακρυνθούν. Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστώσουν εάν η επίθεση σχετίζεται με τρομοκρατία. Ο 34χρονος στρατιώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, παρά τη βαθιά πληγή στον λαιμό, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλημέρα Στέφανε,

    Όχι και ΣΟΚ βρε Παιδιά. Από ότι Μπόρεσα να Μάθω, Επικοινωνώντας με Ένα Φίλο μου που Εργάζεται σε Μία Συμβουλευτική Εταιρία ( Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού ) ακριβώς στο Κεντρικό Σταθμό του Μιλάνου και στη Via Vittor Pisani όπου και Συνελήφθη Τελικά αυτός, μου Είπε ότι στις 11.00 Ακούσθηκαν Φωνές, Βγήκε στο Παράθυρο του Γραφείου του να Δει τι Συμβαίνει, και Είδε 10 Αστυνομικούς να Φωνάζουν και να Κυνηγούν το Δράστη, Κατόρθωσαν και τον Ακινητοποίησαν, τον Συνέλαβαν και τον Απομάκρυναν από το Σημείο. Όμως όπως μου Είπε, δεν Υπήρξε Κανένας Πανικός από τον Κόσμο που Περνούσε Εκείνη την Ώρα στην Οδό, μόνο Κάποιοι Σταματούσαν, Κοιτούσαν Λίγο Σαστισμένοι, πιο Πολύ από Περιέργεια. Μόλις Εκδηλώθηκε το Περιστατικό, από ότι Μπορεσε και Εκείνος να Μάθει Κάποιες Λεπτομέρειες, Αστραπιαία Ξεκίνησε η Καταδίωξη και έτσι ο Δράστης δεν Μπόρεσε να Διαφύγει.

    Κάθε 1 ή 2 Χρόνια, Συμβαίνει ένα Ανάλογο Περιστατικό, μάλιστα την Τελευταία Φορά που Συνέβη ήταν 18 Μαίου 2017, όπου ένας πάλι Λαθρο-Μετανάστης Αντέδρασε και Τραυμάτισε 2 Στρατιώτες και 1 Αστυνομικό της Polizia Ferroviaria ( Σιδηροδρομική Αστυνομία ), Αυτός όπως Αποδείχθηκε μετά και τις Σχετικές Έρευνες Είχε Ψυχολογικά Προβλήματα και ήταν υπό την Επίρροια Ουσιών. Και μάλιστα, στο Περιστατικό αυτό, Ήμουν Σχεδόν Αυτόπτης Μάρτυρας, με την Έννοια ότι, Είχα Φύγει από το Γραφείο γιατί Έπρεπε να Μεταβώ στο Τορίνο για Ένα Επαγγελματικό Ραντεβού, και Φθάνοντας στο Σταθμό, επειδή Είχα Λίγο Χρόνο για να Πάρω την Υπερ-Ταχεία για Τορίνο, Σταμάτησα σε Ένα από τα Μπαρ που Είναι στο Σταθμό να Πιω Ένα Espresso, και Άκουσα Φωνές, Βγήκαμε για μία Στιγμή Έξω από το Μπαρ να Δούμε τι Συμβαίνει και Είδαμε τους Αστυνομικούς να Έχουν Συλλάβει το Δράστη, Αυτός Καταδικάσθηκε σε Πρώτο Βαθμό σε 7 Χρόνια Κάθειρξης και στο Δεύτερο Βαθμό η Ποινή Μετατράπηκε σε 5-ετή Κάθειρξη, αφού Διαγνώσθηκε ότι Είχε Ψυχολογικά Προβλήματα και Βρισκόταν και υπό την Επίρροια Ουσιών, και τώρα φυσικά είναι στη Φυλακή.

    Τώρα με το Σημερινό Περιστατικό, αυτός δεν Γλιτώνει με Τίποτα. Και με το Νόμο Σαλβίνι για το Μεταναστευτικό, θα Καταδικασθεί σε Φυλάκιση ( γιατί Εμπλέκεται σε Σοβαρό Επεισόδιο, με τον Τραυματισμό του Στρατιώτη ) και μετά απου θα Εκτίσει την Ποινή του θα Απελαθεί Αμέσως από την Χώρα.

    Ο Νόμος Σαλβίνι για το Μεταναστευτικό όπως Ισχύει Σήμερα, αν δεν Αλλάξει από τη Νέα Κυβέρνηση που Προέκυψε πριν από Λίγες Ημέρες, Είναι πολύ Σκληρός.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.