ΣΟΚ στην Κύπρο! “Εισήγαγαν” ανήλικα κορίτσια και τα… πάντρευαν με ενήλικες

Κοινοποίηση:
gamos-paidi

Δύο ανήλικα κορίτσια έφθασαν στην Κύπρο πριν λίγο καιρό και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είχαν τελέσει γάμο με ενήλικες της ίδιας υπηκοότητας με αυτές.

Οπως μεταδίδει το philenews, σε συνεργασία με άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, οι δυο ανήλικες απομακρύνθηκαν και οδηγήθηκαν σε άλλο χώρο διαμονής, μακριά από τους «συζύγους» τους, ενώ οι δύο ενήλικοι «σύζυγοι», συνελήφθησαν την Τετάρτη και τέθηκαν υπό 8 ήμερη προσωποκράτηση.

Η νομοθεσία είναι πάρα πολύ αυστηρή σε σχέση με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και αποτελεί προτεραιότητα της αστυνομίας η προστασία τους, ως εκ τούτου τέτοιες παράνομες ενέργειες και συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Η παιδεραστια ειναι οτι χειροτερο!!!!!Σε οποια χωρα,σε οποια περιοχη γινεται…
    Θελουν κρεμασμα,με συνοπτικες διαδικασιες,τα πετσαφια…
    Να μην μεινει ουτε ενας απο δαυτους που κακοποιουν παιδακια….

  2. Οι γαμπροι δε φαινονται για Μουσουλμανοι Απο τα κασκολ τους για Εβραιους τους βλεπω

  3. Η φωτο ειναι απο τ Γαζα κ δν ειναι νυφες αλλα παρανυφιακια. Η εβραικη προπαγανδα περισσευει

  4. Απέλαση πύξ – λάξ οι γαμπροί και οι νύφες μαζί…

  5. oi μελλουσες μουσουλμανικες κουνελες……………….

  6. ωστε ετσι λοιπον επαθαν σοκ στην κυπρο…. οι κύπριοι;;;;; τους κακομοιρους….. για δυο πραγματα λυπαμε που υπαρχουν ακομα Ελληνες οι οποιοι νιωθουν “αδερφια” τους αυτα τα @πολιφ@δι@. Επισης γιατι οι τουρκοι δεν πηραν ολο το νησι να εχουμε υσυχασει απο δ…….@υτους… ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΊΑ ΤΩΝ ΆΓΓΛΩΝ…. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. καιπταν μιλαγαν για ένωση, το εκαναν για τα ματια του κοσμου….

    1. Οι Κύπριοι είχαν ψηφίσει υπέρ της ένωσης με την Ελλάδα. Και ναι, είναι και θα είναι πάντα ΑΔΕΡΦΙΑ μας. Πρόσεχε πως μιλάς και ιδιαίτερα σε τέτοιες δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας.

    2. και σπαρτιάτης και αλβανός δε γινεται… σύντροφε!

    3. Ρε ηλίθιε ( δεν γράφω σπαρτιάτη, διότι ντροπιάζεις το όνομα αυτό ρε μαμάκα), εμείς οι Κύπριοι αν θέλαμε τους αποικιοκράτες Άγγλους λογικά δεν θα κάναμε τον αγώνα του 55. Φυσικά θέλαμε την ένωση με την μητέρα ΕΛΛΑΔΑ. Αλλά οι συμφωνίες της Ζυρίχης και τα λάθη που κάναμε όλοι (Κύπριοι και χούντα) μας έφεραν στην κατοχή.

  7. ……ρε τους ΑΣΙΑΤΕΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ …..πολιτισμενοι!!!!!!!

Comments are closed.