ΣΟΚ στην Θήβα! Επικίνδυνος κακοποιός πυροβόλησε κατά καταστήματος

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Δεν είχε αφήσει παρανομία που να μην είχε διαπράξει ένας επικίνδυνος Έλληνας κακοποιός, που αποκαλύφθηκε ότι κρυβόταν μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του πίσω από την επίθεση με πυροβολισμούς στην τζαμαρία μιας επιχείρησης σε περιοχή της Θήβας, το βράδυ της περασμένης Τρίτης!

Ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε με επιχείρηση της Ασφάλειας το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στη Θήβα και συνελήφθη, ήταν ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών καθώς του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για απόπειρες ανθρωποκτονιών, ληστεία, κλοπές, βιασμούς, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ναρκωτικών, του τελωνειακού κώδικα και άλλα αδικήματα!

Μαζί με τον συνεργό του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, είχε «γαζώσει» με κυνηγετικό όπλο τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης προκαλώντας φθορές. Κατά την σύλληψή του, βρέθηκαν στο σπίτι του 11 πυροδοτημένα κυνηγετικά φυσίγγια, ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, ένα ζευγάρι γάντια και δυο προστατευτικές μάσκες τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: