ΣΟΚ από την φωτογραφία του Νίκου Τσιαμτσίκα! Δείτε τι είδε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΜΑΤΙ. Βάλε κόσμο στη φυλακή τώρα πρωθυπουργέ! (Αποκλειστικό makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
mati tsiamtsikas koulis

O ρεπόρτερ του makeleio.gr ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ συνοδεύει δημοσιογραφικά από το πρωί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μάτι.

Λίγο μετά τις 9:12 ο πρόεδρος της Κυβέρνησης παραβρέθηκε στο μνημόσυνο για τους 102 ανθρώπους που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους.
Έναν χρόνο μετά η εικόνα που απαθανάτισε ο ρεπόρτερ του makeleio.gr ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ συγκλονίζει και προκαλεί.
Σκουπίδια και μπάζα εξακολουθούν να βρίσκονται δίπλα στους δρόμους.

mati skoupidia

Κυριάκο Μητσοτάκη, μάλλον ήρθε η ώρα να βάλλεις κάποιους δημάρχους φυλακή. Αλλά θέλει κότσια. Και εισαγγελείς.

nvoutzas3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ δήλωσε ο Δένδιας, που προκαλεί με τον τρόπο αυτό το εθνικό αίσθημα κάθε Έλληνα πατριώτη: «Ελλάδα και Τουρκία θα μπορούσαν να συνεργαστούν στην εκμετάλλευση των φυσικών πόρων», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο πρακτορείο Bloomberg.

    «Πρέπει να βοηθήσουμε τις κοινωνίες μας να δημιουργήσουν ανάπτυξη, ευημερία και σταθερότητα στην περιοχή, και στο τέλος της ημέρας να ξαναγίνουμε φίλοι. Υπάρχουν χιλιάδες ευκαιρίες συνεργασίας, από τον τουρισμό μέχρι και εκμετάλλευση φυσικών πόρων.», είπε ο Ν. Δένδιας.
    Και έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η δήλωση αυτή έγινε μία μόλις ημέρα μετά την συνέντευξη του αμερικανού πρέσβη στην “Καθημερινή”, στην οποία με θράσος αυτός δηλώνει ότι δυτικά της Κρήτης και στο Ιόνιο δεν αμφισβητεί κανείς τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος! Που σημαίνει ότι τα αμφισβητεί στις άλλες περιοχές…

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥΓΕΡΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ –https://youtu.be/3sC5iAnprsc-ΜΕΤΑ ΤΟ 1.10

  2. ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ,,ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΡΙΟΝΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΜΕΝΕ,,, ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  3. KYRGIAKO PARE TO SPATHI STA HERGIA SOU KE KOBE KEFALIA HORIS TIN PARAMIKRI LIPI…!!!
    OLOUS TOUS IPEFTINOUS MIA KE EKSO FILAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KE BALTE TOUS APO MONI TOUS NA KLISOUN TIS HIROPEDES TOUS…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O ENAS ENGLIMATIAS NA KLINI TOU ALONOU ENGLIMATIA TIS HIROPEDES !!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Μάστορα με πόνεσαν τα μάτια μου, έλεος πια με αυτά τα γκρίκλις

Comments are closed.