ΣΟΚ από την Διπλή ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ σε ανήλικα παιδιά στο Λονγκ Άιλαντ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
s1

Σοκ σήμερα Τετάρτη, στο Λονγκ Άιλαντ από την διπλή επίθεση καρχαριών σε ανήλικα παιδιά. Σε δυο διαφορετικές παραλίες, κοντά στο FIRE ISLAND, οι οποίες τα Σαββατοκύριακα βουλιάζουν από κόσμο, είχαμε περιστατικά, με αίσιο ευτυχώς τέλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Δημήτρης Φιλιππίδης

Η πρώτη επίθεση καρχαρία έγινε στην στην Atlantique Beach όπου ένα 13χρονο αγόρι  δέχτηκε την επίθεση καρχαρία, λίγα μέτρα από την ακτή. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού σε κοντινό νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα ηταν επιπόλαια, κατάφεραν μάλισταν να βγάλουν από το δέρμα του παιδιού ένα δόντι, το οποίο και θα αποσαφηνίσει το είδος του καρχαρία που έκανε την επίθεση.

s2

Στην δεύτερη επίθεση μετά από λίγα λεπτά στο SailorsHaven, ένα 12χρονο κοριτσι δέχτηκε επίθεση από άλλο καρχαρία μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα, όμως και σε αυτήν την περίπτωση τα νέα ήταν καλά, καθώς με την μεταφορά της κοπέλας στο νοσοκομείο οι γιατροί διέγνωσαν μεν βαθιά τραύματα που όμως  δεν αποτελούν κίνδυνο για την ζωή της.

Οι δύο παραλίες απέχουν 4 μίλια η μία από την άλλη!

s3

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το 1837, μόνο 10 επιθέσεις καρχαρία έχουν λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, 15 στο Νιου Τζέρσει και μόλις μία στο Κονέκτικατ!

Ήδη οι Αρχές του ISLIP εξέδωσαν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για τις παραλίες στην ευρύτερη περιοχή.

hellasfm.us

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: