ΣΟΚ από εθελοντή στη Ρόδο: «Δεν φαντάζεστε τι γινόταν 11 μέρες! Μου ήρθε να κλάψω όταν αντίκρυσα… – Μόνο ο Βελόπουλος τόλμησε να το πει στη Βουλή – Λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΧΑΛΟ

Δείτε το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο από το κανάλι «Betty Direct» στο YouTube: 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χθες κατέβηκα στην Αθήνα, και έφριξα με το χάλι της, και την ασχήμια της, ακόμη σκαμμένη σε πολλά σημεία, εδώ και δεν ξέρω πόσους μήνες, μπορεί και 2 χρόνια για τα υποτιθέμενα έργα του Μπακογιάννη, μπόχα από κατουρλιά παντού, ακόμη και σε σημεία της Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Βουκουρεστίου, κλπ, λαθρο να παραμονεύουν, και να περιφέρονται, είπα αμαν να τελειώσω τη δουλειά μου και να εξαφανισθώ. Εύχομαι οι κάτοικοι του Δήμου, να ψηφίσουν Κασιδιάρη, για να δουν καλύτερες μέρες !

  2. Ο/Η Επιτέλους κάτι καλό! Σήμερα της Παναγίας, το καλύτερο νέο. λέει:

    Δε το περίμενα από το Βελόπουλο αλλά μπράβο του αν το είπε πράγματι!
    Οι ‘Σπαρτιάτες’ κάνουν ότι δε τον ξέρουν. Αυτό που δε ξέρω για τους Σπαρτιάτες είναι αν μπορεί να τους γίνει αγωγή η ασφαλιστικά από τους κατοίκους της Σπάρτης, διότι επειδή προκαλούν αποτροπιασμό στο πανελλήνιο με την ανέντιμη και ανήθικη στάση τους απέναντι στον άνθρωπο που τους ανέδειξε, τον Ηλία Κασιδιάρη, και χρησιμοποιούν το όνομα των κατοίκων της Σπάρτης, προσβάλουν στην πραγματικότητα τους κατοίκους της Σπάρτης αφού καπηλεύονται το όνομα.
    Πάντως, ΝΑΙ ας το φωνάξουμε ολοι:
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

Comments are closed.