ΣΟΚ!!! – Τι βρήκαν στα υπόγεια τούνελ του Λ Οίκου [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
White_House

Τι έγινε στις 6.1 στην Αμερική και πως ανακατεύεται ο Επστέιν τι βρήκαν στα υπόγεια τούνελ του Λ. Οίκου

Πως και από που έγινε η απόπειρα δολοφονίας του Τράμπ και πολλά ακόμα …. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Κανείς δεν πέφτει και τα σύννεφα .Αυτά είναι εδώ και χρόνια γνωστά .Τώρα το πώς έγινε αυτό το “σφάλμα”με τον παιδοφιλο τον επσταιν πραγματικά είναι περίεργο .Πάντως οι σήραγγες με τους παιδεραστές σατανιστές είναι γνωστό .

    1. Αφού τα ξέρεις πες μας τι γίνεται και με τους δικούς μας παιδεραστές. Σίγουρα θα υπάρχουν υπόγεια τούνελ και κάτω απο την Βουλή.

  2. Εγώ πάντως δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπαρουτοκαπνισμενοι βετεράνοι του Αμερικανικου 🇺🇸🦅 στρατού. Που έχουν πολεμησει σε Ιράκ Αφγανιστάν και έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Δεν άντεξαν με αυτό που είδαν έβαλαν τα κλάματα και έκαναν εμετό όπως λέει το βίντεο. Πάντως όλα αυτά που λέει ο τύπος θα γινόντουσαν μια πολύ ωραία ταινία.

  3. Α Μην ανησυχείτε εδώ μας έχουνε κλειδώσει μέσα για έναν ιό που δεν ξέρουμε Από πού ήρθε και τα πράγματα Θα χειροτερέψουν με το RNA έχουμε μπει σε μία νέα εποχή που δεν ξέρουμε Τι μας ξημερώνει

  4. Παρηγοριά στον άρρωστο, μέχρι να βγει η ψυχή του….
    1) Δεν είναι δυνατον να ζουσε 4 χρονια εκει και να μην το γνωριζε ο τραμπας. Δεν ειναι ο τυπος του να καθεται στ αυγα του.
    2) δυο πρακτορες να εχουν αγκαζε τον επστειν ειναι πολυ λιγοι, οταν μεταφερουν ενα τετοιο πακετο. Τουλαχιστον 20 επρεπε να ειχε γυρω του. Τι μετεφεραν; Κουτα με φυστικια;
    3)Ακομα κι αν δεν εμφανιζοταν ο επστεϊν θα μπορουσε να δειξει τα βιντεο με τους φυλακισμενους και τα παιδια και μαρτυρες να ηταν οι δυο πρακτορες που τον ειχαν αγκαζε συν τους διασωστες στρατιωτικους που κατεβηκαν στα τουνελ.
    4) ολοι αυτοι οι κακοποιημενοι διασωθεντες που πηγαν; Ποιος τους ειδε; Ποια νοσοκομεια τους παρελαβαν; Θα υπηρχαν ενα σωρο μαρτυρες γιατροι και ιατρονοσηλευτικο προσωπικο που τους περιεθαλψε.Θα ειχαν γεμισει ενα ολοκληρο νοσοκομειο!!!
    5) Απο εκει που θα εξηλθαν οι διασωθεντες θα επρεπε να υπαρχουν παμπολλα ασθενοφορα, μιας κι ολοι σιγουρα δεν θα ηταν περιπατητικοι λογω κακουχιας. Θα γινοταν ντορος. Ποιος τους ειδε; Που διοχετευτηκαν ενα ματσο ετοιμοθανατοι ανθρωποι; Η κατασταση θα ηταν πολεμικη!!! Δεν κρυβονται τοσα κορμια!!!

  5. Σκεφτείτε ότι και κάτω από το σύνταγμα τι μπορεί να έχει λέω εγώ τώρα

  6. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ 4-3-2021 ΕΝΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΗ ΞΑΝΑ Ο ΤΡΑΜΠ & ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ , ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΜΠΑΤΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑi ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΒΡiZΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΗ

  7. Ποια οικογένεια είναι κολητάρια με τους Μπούσηδες;

  8. Και περιμέναμε μετά να βγεί ο Τράμπ; Ρε ξέρετε τι σημαίνει παγκσμιοποίηση και νέα εποχή; ‘Ολα πλέον αλλάζουν. Άνθρωπος θα σημαίνει πλέον ζώον. Ποιά δικαιώματα, και ποιά δημοκρατία. Περιμένετε και θα καταλάβετε……………………

  9. Ντροπη να αναπαραγετε και να δημοσιοποιειτε σκουπιδια

    1. θα το ακουσεις σε λιγο και απο το σκαι μεγα …….

    2. Ντροπή και σκουπίδι είσαι εσύ και οι όμοιοί σου για την κοινωνία και την ανθρωπότητα ολόκληρη. Νικολάκη, ΌΧΙ στα “βαθειά ” και στα “σκληρά “παιδί μου, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.

  10. Θα έλεγε κανείς να καούν στην κόλαση…μονο αυτό μόνο αυτές τις 4 λέξης από το σοκ, όμως αλήθεια φτάνει?Η κόλαση φτάνει γι’αυτούς και για τους ομοίους τους?Εύχομαι να υπάρχει κάτι πέρα από αυτό που δεν γνωρίζουμε γιατί μάθαμε να μας μιλάνε για την κόλαση και τον διάβολο να υπάρχει κάτι χειρότερο γι’αυτους κατι που δεν γνωρίζει κανένας μας…

    1. Νά μήν καταριέσαι ποτέ! Νά εύχεσαι νά βάλουν μυαλό καί νά μετανοιώσουν.

  11. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΛΑ ΠΙΘΑΝΑ ΕΙΝΑΙ !

  12. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Comments are closed.