ΣΟΚ! Σαρώνουν την Ελλάδα οι ξαφνικοί θάνατοι – Άνθρωποι πέφτουν σαν τα κοτόπουλα στα καλά καθούμενα

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ τροχαίο

Τον τελευταίο χρόνο έχουν αυξηθεί ραγδαία οι ξαφνικοί θάνατοι. Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν νέοι ξαφνικοί θάνατοι σε ανθρώπους υγιείς και νέους.
Προδομένος από την καρδιά του άφησε την τελευταία του πνοή, ο 42χρονος Νίκος Μουλτανάρης, αθλητής του καράτε που ζούσε στο Βόλο.
Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους και όλους όσους τον γνώριζαν και οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου στο Βόλο.

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Κυριακής ένας 48χρονος κυνηγός βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Άκρη και Γιαννωτά, της Ελασσόνας.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ανακοπή καρδιάς, στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 48χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

Στο χώρο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 7 άντρες της ΕΜΑΚ.

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς και ο Σωτήρης Πολύζος σε ηλικία 57 ετών σκορπώντας θλίψη στην Καρδίτσα. Ο Σωτήρης Πολύζος ήταν τραγουδιστής ιδιαίτερα αγαπητός στην Καρδίτσα συμμετείχε σε διάφορα σχήματα, αλλά και στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Η κηδεία του έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων, από τον ΙΝ Κοιμήσεως (κοιμητήριο) στην Καρδίτσα. Αφήνει πίσω του την κόρη του Μαρία- Αγλαϊα και τα αδέλφια του.

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Δώρα Μήτρα.

Τέλος την Παρασκευή ένας 55χρονος πέθανε ξαφνικά μέσα σε καφενείο στο χωριό Μαρμαρά στα Γιάννενα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ρε συ μακελαρη…γραψε μας και αν ηταν εμβολιασμενοι ετσι πληροφοριακα…οχι οτι συνδεονται καποια πραγματα..ετσι για να ξερουμε..καποιοι κανουμε τις δικες μας στατιστικες

    1. Υποθέτω ότι ηταν ανεμβολίαστοι που είχαν νοσήσει, γνώριζα δύο που νόσησαν και πέρασαν βαριά τον κορονοιό αλλά πέθαναν απο καρδιά μετά λίγους μήνες.

  2. Α, ρε Έλληνες μας τρώνε μπαμπέσικα, Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε.

  3. Δεν ειναι το θεμα η φυσικη κατασταση τοσο,οσο οτι ολοι αυτοι κανουν τακτικα καρδιολογικες εξετασεις.Ειναι οξυμωρο να φευγουν απο καρδια.Εδω ,υποχρεουνται να κανουν τεστ και οι μικροι αθλητες,που δεν κανουν και προχωρημενη προπονηση.

  4. Πεθαίνουν αθλητές που υποτίθεται ότι έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση! Αυτό δεν είναι τυχαίο!

  5. ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ. ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

Comments are closed.