ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Εφτάψυχος ο Τσίπρας! Δείτε την νέα δημοσκόπηση βόμβα!

Κοινοποίηση:
Clipboard-4-750x430

Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την ελληνική πραγματικότητα για τους Ελληνες πολίτες είναι οργή, ντροπή και φόβος, σύμφωνα με τις τάσεις της MRB, όπου η ΝΔ προηγείται με διαφορά 9,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την έρευνα οι πολίτες εμφανίζονται απογοητευμένοι καθώς, στους δείκτες αισιοδοξίας και συγκεκριμένα στο ερώτημα πώς πιστεύετε ότι πάνε τα πράγματα γενικά στη χώρα μας, το 86,4% απαντά «Πολύ άσχημα-Αρκετά άσχημα». Μόλις το 2% απαντά ότι είναι «Πολύ καλά-Αρκετά καλά».

mrb-pinakas-12

Η μέτρηση

Αναλυτικά, η συγκεκριμένη μέτρηση αποτελείται από την πανελλαδική έρευνα σε 2.000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου, με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων (face to face) και καταγράφει τη σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας (χρόνος διεξαγωγής 22 έως 29 Ιουνίου 2018).

Στην πρόθεση ψήφου και στα στοιχεία που καταγράφηκαν στις τάσεις της MRB, η ΝΔ προηγείται με διαφορά 9,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 31% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 21,2%. Ακολουθούν: Κίνημα Αλλαγής 8,9%, Χρυσή Αυγή 7,1%, ΚΚΕ 5,8%, Ενωση Κεντρώων 2,9%, Ανεξάρτητοι Ελληνες 1,8%, Ελληνική Λύση 1,1%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%.

«Άλλο Κόμμα» επέλεξε το 3,4% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αγγίζει το 15,8%. Το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αναλύεται ως εξής: Δεν αποφάσισα-Δεν απαντώ: 7,2% και Λευκό-Άκυρο-Αποχή: 8,6%.

WEB-ΠΡΟΘΕΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: