ΣΟΚ! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ αθλήτρια με μυοκαρδίτιδα: Σε αμφιβολία η καριέρα της – Είχε κάνει και την τρίτη δόση εμβολίου

Κοινοποίηση:
poli simantiko

Η Ελβετίδα κάτοχος του ρεκόρ Μαραθωνίου και Ολυμπιονίκης Fabienne Schlumpf διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα είχε εμβολιαστεί με το αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 .

Δεν είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί για το άμεσο μέλλον.

Η δρομέας δημοσιοποίησε την Πέμπτη την είδηση, γράφοντας σε α Θέση στο Instagram: «Δυστυχώς η μυοκαρδίτιδα με κρατάει πίσω αυτή τη στιγμή. Σίγουρα δεν είναι εύκολη στιγμή για μένα αλλά δεν τα παρατάω. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα, κυνηγώντας τα όνειρά μου… και τους ανταγωνιστές μου».

Η 31χρονη είπε ότι ένιωθε « κουρασμένη » στην καθημερινή της ζωή και αφού ο καρδιακός της ρυθμός εκτινάχθηκε στα ύψη κατά την διάρκεια ενός εύκολου τρεξίματος αντοχής τον περασμένο μήνα, πήγε σε γιατρό που της διέγνωσε μυοκαρδίτιδα.

Η έμπειρη δρομέας είχε προγραμματίσει να πάει σε ένα προπονητικό καμπ στην Πορτογαλία στις αρχές του τρέχοντος έτους, αλλά αυτό ακυρώθηκε μετά την διάγνωσή της.

«Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό πρέπει να βάλω την καριέρα μου σε αναμονή», είπε.

Η Schlumpf επιβεβαίωσε σε ελβετική εφημερίδα ότι έχει κάνει τριπλό εμβόλιο και ότι δεν είχε COVID.

sqsq

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ . ΜΕΤΑ… ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ .

  2. Έφυγε από τη ζωή, σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ο 47χρονος άντρας από τα Σέρβια Κοζάνης, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορονοϊό.
    Ο εκλιπών δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ενώ δε φέρεται να είχε κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Αρχικά είχε νοσηλευτεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ο 47χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Comments are closed.