ΣΟΚ! Οι αντίχριστοι ανθέλληνες αφαίρεσαν τον σταυρό από το βιβλίο των Θρησκευτικών της Γ’ Γυμνασίου – Δείτε τι έβαλαν στη θέση του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
1

Αφαιρέθηκε ο σταυρός σε βιβλίο των Θρησκευτικών της Γ’ Γυμνασίου

Τι απεικονίζει το βιβλίο των Θρησκευτικών που μοιράστηκε φέτος στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου.

Με μια περίεργη κατακόρυφη γραμμή αντικαταστάθηκε στο εξώφυλλο του βιβλίου ο σταυρός τον οποίο φέρουν όλοι οι ναοί και τα καμπαναριά των ορθόδοξων εκκλησιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου που ακολουθεί:

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ποιότητα των νέων βιβλίων. (Δείτε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δ.Ι.Σ στις 3/9/2020)

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κατά την χθεσινή και σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους σε όλα τα σχολεία της χώρας να πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους, που για φέτος ορίσθηκε η Δευτέρα 14η Σεπτεμβρίου. Επίσης, η ΔΙΣ αποφάσισε την 1η Οκτωβρίου να πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση υπό του Αρχιεπισκόπου, ενώπιον των Μελών της ΔΙΣ και των ΜΜΕ, του Προγράμματος των Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον Εορτασμό των διακοσίων ετών από της ενάρξεως της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. Ακόμη εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι τα βιβλία του μαθήματος των θρησκευτικών είναι απολύτως εναρμονισμένα με τις πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ΔΙΣ:
Συνήλθε χθες και σήμερα για τον μήνα Σεπτέμβριο, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 164ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Κατά τις δύο αυτές Συνεδρίες, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος:
Απεφάσισε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους σε όλα τα σχολεία της χώρας να πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους, που για φέτος ορίσθηκε η Δευτέρα 14η Σεπτεμβρίου, σε ώρα που θα συνεννοηθούν οι κατά τόπους εφημέριοι με τους Διευθυντές των σχολείων, λαμβανομένης υπ’ όψιν της Θείας Λειτουργίας της μεγάλης εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Κατά τους αγιασμούς θα ισχύσουν όλες οι προβλεπόμενες υγειονομικές διατάξεις που αφορούν στην πρόληψη και προφύλαξη από την πανδημία του κορωνοϊού Covid – 19.
Απεφάσισε όπως κατά την 1η Οκτωβρίου ε.έ. πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση υπό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ενώπιον των Μελών της ΔΙΣ και των ΜΜΕ, του Προγράμματος των Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον Εορτασμό των διακοσίων ετών από της ενάρξεως της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.
Ενημερώθηκε περί του από 4.8.2020 εγγράφου του Γενικού Γραμματέως της Γ.Γ. Θρησκευμάτων επί του θέματος: «Αποστολή προς ενημέρωση πλήρους σειράς των βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών» και εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι τα εν λόγω βιβλία είναι απολύτως εναρμονισμένα με τις πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε., 1749/2019, 1750/2019 και 1752/2019.
Ενημερώθηκε περί του από 10.7.2020 εγγράφου της Διευθύνσεως Θρησκευτικής Εκπαιδεύσεως και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Γ.Γ. Θρησκευμάτων επί του θέματος: «Προγραμματισμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων και μαθητικών διαγωνισμών σχολικού έτους 2020-2021» και απεφάσισε την αποστολή συγχαρητηρίου γράμματος προς την Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και τις Ιερές Μητροπόλεις Μονεμβασίας και Σπάρτης, Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης και Μεσσηνίας, οι οποίες πρόκειται να υλοποιήσουν τα εν λόγω προγράμματα και τους διαγωνισμούς.
Ενέκρινε την «Δοξολογία επί τη διακοσιοστή επετείω της εξεγέρσεως των Ελλήνων διά την ελευθερίαν της πατρίδος ημών».
Τέλος η Δ.Ι.Σ. ενέκρινε νέες ιερές ακολουθίες και αποσπάσεις κληρικών, ενώ ασχολήθηκε και με θέματα Ιερών Μητροπόλεων, Συνοδικών Επιτροπών και με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η δεσποινίς Κεραμέως είναι φοιτήτρια τού Ταλμούντ καί καθοδηγείται από τήν λέσχη Μπιλτενμεργκ καί τήν μασωνική μεγάλη στοά.Εκτός αυτού Εβραίοι ελέγχουν όλα τά σχολικά βιβλία.Ειναι εντεκα διορισμένοι Εβραίοι στόν πρώτον όροφο τού Υπουργείου Παιδείας πού καθορίζουν τί διδάσκεται στά σχολεία μας.Γιά αυτό νά μήν απορούμε πού έσβυσαν τόν σταυρό απο΄τά βιβλία.Αμα τούς γουστάρει τόν αντικαταστούν μέ τό αστέρι τού Δαβίδ η μέ τό μισοφέγγαρο.
    Γιάννης Λάκων

  2. Ο ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΝΑΣΑΠΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ

  3. Βλέπουν τον σταυρό και δεμονιζωνται!!! Αυτό σίγουρα λέει Πολλά.

  4. Γιαυτο παμε κατα διαβολου Πως μας καταντησαν Θεε μου Ελπιζουμε πια μονο στην παρεμβαση του Θεου να μας σωσει απο δαυτους

  5. ΑΦΟΡΙΣΜΈΝΕ ΚΈΡΑΤΆ ΑΛΛΟΔΑΠΉΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ
    ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΜΙΣΏ ΜΟΝΟ ΕΓΏ ΑΛΛΆ ΟΛΌΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ!

    ΤΗ ΚΑΤΆΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΕΤΕ.

  6. Σαν μιναρες ειναι. Αυτό γιατί γιατί να μην προσβάλλει έναν χριαστιανο;. Που καταντήσαμε λοχια

  7. ΑΦΟΥ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΙΠΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ!!!

  8. Το σταυρό τον κατήργησαν; Διαμαρτύρονταν τα δαιμόνια; Οι αρχιερείς όλα καλά τα βλέπουν και σιωπούν;

  9. ….ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ???…ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!

  10. Και τι πειράζει; Ζωγραφίστε τον εσείς στο εξώφυλλο των παιδιών σας.

    1. Αν και απαράδεκτο αυτό που έκαναν….εγραψες ένα πολύ ωραίο σχόλιο..

Comments are closed.