ΣΟΚ! Αστυνoμικοί σταμάτησαν 70χρονη χαροκαμένη μάνα που πήγαινε να θυμιατίσει το μνήμα της κόρης της (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
129276834_1044241456087655_7236851139954691083_n

Είναι να απορεί κανείς με την κυνικότητα με την οποία αντιμετώπισε ένας αστυνομικός στα Χανιά μια 70 χρονη χαροκαμένη μάνα η οποία το περασμένο Σάββατο πήγαινε να θυμιατίσει το μνήμα της κόρης της που «έφυγε» από τη ζωή στα 40 της χρόνια πριν από ένα έτος…

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στον Focus Fm 103,6 η φίλη της κας Ελένης, Τασούλα Κωνσταντινίδου, η γυναίκα δέχτηκε απειλές ότι θα της βεβαίωναν παράβαση γιατί δεν είχε χαρτί για την έξοδο από το σπίτι της και ούτε φορούσε μάσκα! Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στην κα. Ελένη να του δείξει το μνήμα της κόρης της προκειμένου να τον πείσει να μην της κόψει πρόστιμο 600€!!!
Όπως είπε η κα. Κωνσταντινίδου, μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση, το πρόστιμο τελικά δεν έπεσε και η κυρία Ελένη ταραγμένη πήγε στο μνήμα του αδικοχαμένου παιδιού της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Χρειαζόμαστε έναν Ρομπέν των Δασών.

  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ … ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ .

  3. και στα μνηματα ρε κοπροσκυλα??? ου να χαθειτε αληταραδες

  4. Αισχος ότι κι αν πούμε πλέον είναι περιττό, για την συμπεριφορά της Αστυνομίας στον πολίτη… Τι παρίστανε ο μπάτσος, ανένδοτος να ρουφήξει αίμα, την δαμόκλεια σπάθα του κράτους!!!! Τι ζητούσε από μια χαροκαμένη μάνα? Να τον χαίρεστε ο κ. Υπουργός και οι Στρατηγοί της Αστυνομίας. Επιτέλους επιβάλλεται να δούνε τα χάλια τους και να μαζέψουν αυτα τα υποκείμενα που έχουν αμολησει δήθεν για την τήρηση του Νόμου.

Comments are closed.