ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Η στιγμή που ο Αφροαμερικανός ασφαλίτης του Καπιτωλίου σκοτώνει εν ψυχρώ την Άσλι Μπάμπιτ

Κοινοποίηση:
μμμμμμμ

Νέο βίντεο με την εκτέλεση της άοπλης πατριώτισσας Άσλι Μπάμπιτ φαίνεται ξεκάθαρα ο δολοφόνος της ο οποίος είναι Αφροαμερικανός ασφαλίτης του Καπιτωλίου, ο οποίος την πυροβολεί και την σκοτώνει εν ψυχρώ, χωρίς προειδοποίηση.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, η Άσλι η οποία ήταν βετεράνος της Αεροπορίας των ΗΠΑ, πάει να περάσει από το παράθυρο και τότε δέχεται τα πυρά του Αφροαμερικανού αστυνομικού, μία σφαίρα τη βρίσκει στο λαιμό και λίγη ώρα αργότερα ξεψυχά στο νοσοκομείο.

Συνολικά 4 Αμερικανοί πατριώτες σκοτώθηκαν κατά την άλωση του Καπιτωλίου.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ρε στραβαδι πίσω της ήταν τα SWAT.Θα μπορούσε να πυροβολήσει ο αράπης στον αέρα έστω για εκφοβισμό για να μην σκοτώσει ακόμη και κάποιον από τα SWAT ή την άοπλη πολίτη.

  2. Που ειναι τα τσουτσουνια τωρα να κανουν διαμαρτυριες black live matters?

  3. Δεν εχει σημασία τι χρώμα είναι, σημασία έχει οτι οι ασφαλίτες σκοτώνουν ανθρώπους. Αν ήταν λευκός ο ασφαλίτης νομίζουμε οτι δεν θα σκότωνε; Υπάρχουν εντολές σε τέτοιες περιπτώσεις.

  4. Δεν υπάρχουν αφροαμερικανοί όπως δεν υπάρχουν και τουρκοέλληνες. Αφρικανός σκότωσε Λευκή ακτιβίστρια και ήταν μάλιστα και αστυνομικός !! Πιό αηδία δεν γίνεται. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει ΟΜΑΙΜΟΝ δεν δύναται να υπάρχει Έθνος. Υπάρχει απλά ένα μπασταρδεμένο Κράτος που βαφτίζεται Έθνος για λόγους πνευματικής συνοχής των πολιτών του. Η αλλοίωση των εννοιών δημιουργεί διασάλευση λογικής. Το σχέδιο της δημιουργίας μιάς άφυλης καταναλωτικής κοινωνίας συνεχίζεται..οι μάζες ακολουθούν την μοντέρνα προπαγάνδα τους..

  5. Ναι ξαφνηκα γιναν ολοι πατριωτες στο μπαχαλο που λεγεται Αμερικη!Προβατα κατευθηνομαινα!Υπαρχει κανενας που να ειναι βερος Αμερικανος? Το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απο αλλες χωρες που εχουν παρει Αμερικανικη υποικοτητα οποιως παει εκει απο παλια τον βαπτιζαν Αμερικανο αλλιως δεν εμενες!

  6. Αυτοί αλήθεια από πίσω της που ήταν SWAT, τι ακριβώς ρόλο είχαν ?
    Ποιόν υποστήριζαν ?

  7. Αν είναι πατριώτης αυτός που μπουκάρει με την βία στο Καπιτώλιο, τι να πεις

  8. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΚΟΣΜΟς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ !!!!!!!!! ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟς ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙς ΚΟΝΤΡΕς ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝ

  9. ”Συνολικά 4 Αμερικανοί πατριώτες σκοτώθηκαν κατά την άλωση του Καπιτωλίου.” ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ. Μπραβο σας. Ολα τα μπουρδελα που πληρωσε η κουλα γραφουν χυδαια πραγματα για τους αμερικανους πατριωτες.

  10. Παντού ίδιοι είναι οι μπάτσοι, κρίμα τέτοιες εικόνες/πράξεις.

    1. ειχαν οπλα ν μν σκαρφαλωνε κ προσπαθουσε ν μπει..τι περιμενε…

  11. Μαυρος αστυνομικος που σκοτωσε εν ψυχρώ λευκη γυναίκα.
    Δεν τρεχει τίποτα.
    Αν λευκος σκοτωνε μαυρο εστω και σε αμυνα θα γυρναγε το συμπαν αναποδα.

    1. ετσι ειναι ρατσισμος οπου βολευει…για να προωθουν αυτο που θελουν

  12. Από την μία σκοτώνανεεν ψυχρό υποστηρικτές του Trump και από την άλλη γύριζαν ταινία πληρωμένοι ηθοποιοί ότι μπήκαν μέσα και τα έκαναν λαμπογιαλο. Ηταν λάθος του Trump να κατεβάσει κόσμο έπρεπε να σκεφτεί ότι ανάμεσά τους θα υπάρχουν και μπαχαλακηδες. Οτι γίνεται και στην χώρα μας σε κάθε διαδιλωση.

Comments are closed.