ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ δήλωση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: “Θα έχουμε ρεύμα με δελτίο”

Κοινοποίηση:
ρευμα

«Δεν είναι επαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης», δήλωσε ο πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔEΗ Γ. Αδαμίδης, μιλώντας στο Open.
Υποστήριξε ότι από τον πόλεμο δεν έχουμε ακόμα επιπτώσεις, γιατί το φυσικό αέριο έρχεται κανονικότατα. Δεν έχουμε έλλειψη φυσικού αερίου, το «παιχνίδι» γίνεται στη χονδρική, όπου θησαυρίζουν με ανέλπιστα κέρδη, είπε.

Μίλησε για εμμονή της κυβέρνησης να κρατά χαμηλά τη λιγνιτική παραγωγή. Με την απολιγνιτοποίηση κλείσαμε μονάδες και το προσωπικό συνταξιοδοτήθηκε. Ολο τον Μάρτη κρατούμε την παραγωγή αυτή χαμηλά. Τα μηχανήματα είναι εκεί, αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να πιάσουμε το προηγούμενο τονάζ στην εξόρυξη λιγνίτη.

Όπως είπε ο κ. Αδαμίδης, «είναι βέβαιο ότι θα έχουμε διακοπές ρεύματος και όχι μόνο στις βιομηχανίες. Το επόμενο διάστημα, όταν θα αυξηθεί η ζήτηση και αν έχουμε προβλήματα με το φυσικό αέριο, θα έχουμε περίπου ρεύμα με δελτίο».

«Συγκεντρώνουμε λιγνίτη στις αυλές, για να μπορούμε να το κάψουμε όταν θα σταματήσει το φυσικό αέριο. Έχουμε αυτή την ώρα απόθεμα ενός μήνα», τόνισε ο Γ. Αδαμίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ρεύμα για να ψύχονται τα εμβόλια της Pfizer υπάρχει!!!
    Λευτά για χάπια Pfizer υπάρχουν…
    Αλλά ρεύμα για τον κόσμο κι μονοκλωνικά δεν υπάρχουν.

  2. Καλά μας κάνουν, καθόμαστε μπροστά στο πληκτρολόγιο και κάνουμε επανάσταση, μας αξίζουν και χειρότερα

  3. Δεν θα έχουμε ρεύμα, θα έχουμε όμως όσα εμβόλια θέλουμε…Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με την 4η δόση…

  4. Σε λίγο και νερό και φαγητό με κουπόνια!!!! Το απαιτεί η ελίτ και οι μακακες σαν γνήσια πιθικοειδη υπακούουν !!!! Πιο πάτος από τον πάτο κατεντησε αυτή η χώρα!!!! Βρώμα και δυσοσμία παντού!!!!!Η Ελλάς ως έθνος τελειώνει γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες αλλά μόνο δήθεν ελληνόφωνοι προσκυνημένοι!!!!! Καληνύχτα!!!!!

  5. Δεν εκπλησομεθα.Για ολα μας εχει προειδοποιησει ο Θεος μας πριν τον πολεμο.Χαοτικοποιηση των παντων για να ερθει ο γιος του Μισανθρωπου να κανει τον Σωτηρα με ξενα κολλυβα.Ουστ ρε κοροιδο Αντι!

Comments are closed.