ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΗ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ “ΙΑΝΟΣ”! “ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝΕ 8.000 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΛΗΓΕΙ!” – ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ;

Κοινοποίηση:
λεφτα

Διαβάστε την ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ καταγγελία που έκανε ακροατής στο ΡΑΔΙΟ ΜΑΚ, στην εκπομπή “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ” με τον Στέφανο Χίο: 

“Με την κακοκαιρία «Ιανός» κάποιοι άνθρωποι πλήγηκαν και σωστά πήραν τις αποζημιώσεις των 8.000 ευρώ. Κάποια άτομα της ΝΔ είπαν στον κόσμο να κάνουν αιτήσεις για να πάρουν τα 8.000 ευρώ χωρίς να έχουν καν πληγεί και τους ανέφεραν πως δεν θα γίνει κάποιος έλεγχος. Χρήματα πήραν ακόμα και άτομα που μένουν στον 1ο όροφο. Εγώ είμαι λογιστής, προσωπικά όταν ερχόντουσαν για να τους κάνω τις αιτήσεις άτομα που δεν είχαν υποστεί κάποια ζημιά, απλά για να πάρουν τα χρήματα δεν το δέχτηκα γιατί είναι ποινικό αδίκημα. Άτομα με υψηλό εισόδημα πήραν χρήματα. Γνωρίζω 3 αδέρφια τα οποία με 700 στρέμματα χωράφια έκαναν αιτήσεις και πήρε ο κάθε ένας από 8 χιλιάδες ευρώ.”

Θα απαντήσεις κανείς; Πόσα κομματόσκυλα της ΝΔ τα άρπαξαν; 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αυτά είναι γνωστά και γίνονται χρόνια τώρα στην επαρχία. Ότι δηλώσεις χωρίς έλεγχο, περνάει στο σύστημα και κάθε χρόνο εισπράττεις τα ανάλογα. Παραπάνω στρέμματα, παραπάνω καλλιέργειες, παραπάνω ζωντανά, λαδωνουν όσους πρέπει και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Πώς αλλιώς θα κατέστρεφαν την πρωτογενή παραγωγή. Αν σου δίνουν κάθε χρόνο και σε κάνουν τεμπέλη, τέλος η παραγωγή.

  2. Δέν φταίει λοιπόν, μόνον ή Δημοκρατία..Οι Έλληνες έχουν γίνει σκατόφαρα! Επομένως κλωτσιές καί μπουνιές a’lla Μίμη Ιωαννίδη!!
    Κ νά μήν μιλάει καμμία πουτάνα!!!

  3. που να δεις πως ανθρωποι με 100 στρεμματα δηλωνουν με απατεωνια 700-800 με πλαστα μισθωτηρια και παιρνουν τρελες επιδοτησεις….μακεδονια γλεντι γινεται …. αλλα κανεισ δεν επεμβαινει….τους τα τρωει το καζινο στη γευγελη

  4. Τα λαμόγια, πάντα βρίσκουν παράθυρα για να εισπράξουν. Είτε είναι στην ΝΔ, είτε στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε στο ΚΚΕ, είτε όπου αλλού. Και άλλοι που τα δικαιούνται πραγματικά δεν τα παίρνουν.

  5. Χαααα, χαχα,τι είδηση κ αυτή…. πρωτοφανές.

  6. Υ.Γ
    Για να ειμαι δικαιοςσ στο ποστ που εκανα …τα πηρανε ολοι ολα τα χρωματα και απ ολα τα κομματα ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ
    ΚΚΕ .ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ. ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΕΡΗΜΑ …ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑς ΥΠΑΡΧΕΙ!

  7. επαθα 40 χιλιαρικα ζημια απο τον ΙΑΝΟ στην καρδιτσα 2 σπιτια μεσα στο νερο ….πηρα 5000 χιλιαρικα αποζημιωση και 2500 χιλιαρικα για οικοσκευες ….τα τρελα λεφτα τα εχουν παρει οσοι δεν παθανε τιποτα μιλαμε για πολλα εκατομυρια ποιον 1 οροφο 2., και 3ος εχουν παρει οι επιχειρησεις ( αγροτικες) απο 8000 χιλιαρικα για καθε αποθηκη που δεν ειχε οχι ρευμα ουτε καν σκεπη …εαν τα ψαξουνε θα κλαψουν μανουλες..η μεγαλυτερη απατη ποε εχει γινει …για να μην πω με τα τροφιμα κλινοσκεπασματα …αλλου για αλλου αλληλεγγυη σου λενε τα περναν οι αρεστοι κα ιμονο κανενας ελεγχος τιποτα ασυδοσια παντου.

  8. Άμα μπορούσατε να πάρετε κεσεις με κλειστά τα μάτια θα ψηφιζατε ο καθένας για πάρτη του γατάκια.Αντε με τις ζηλιες σας.

  9. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    ναι αυτό ο λογιστής το ξέρει αλλά για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ναρκωτικά όπλα γυναίκες που γίνεται από πολλους δεν μας λέει ποιοι κρύβονται από πίσω; η θέλει να πιστέψουμε ότι οι ευπαθείς ομάδες από μονοι τους τα κάνουν

  10. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΞΟ !ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΝΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ! ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΟΧΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΔΩ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

    1. Kαλα περειμαινε εσυ την ωρα του θεου μονο που μεχρι τοτε προσεχε μην εχεις γινει αστροσκονη…

  11. ΚΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

  12. καταλάβατε τώρα γιατί τους ψηφίζουν??? 8000 ευρώ με μια απλή αίτηση περίμενε κι εσύ από το μεροκάματο να ζήσεις…ιδού οι έξυπνοι εμείς ανήκουμε στους βλάκες.

Comments are closed.