ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα σχολεία και μετά θα αναλάβουν «υπεύθυνοι» και «πετσωμένα» ΜΜΕ; Το γράμμα της μαθήτριας Α’ Γυμνασίου που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: “Δεν αντέχω άλλο!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κοριτσι

Ο σχολικός εκφοβισμός φίλοι μου έχει αρχίσει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας. Το bullying δεν γνωρίζει φύλο, εθνότητες, σύνορα και ηλικίες. Μια καταγγελία που λάβαμε ήρθε να μας θυμίσει με σκληρό τρόπο πως η βία είναι δίπλα μας, σε σχολικές αίθουσες και προαύλια, και δεν θα πρέπει να κάνουμε πως δεν τη βλέπουμε.

Από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς το Γυμνάσιο Ζευγολατιού βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Η αλλαγή της επιδοματικής πολιτικής της κυβέρνησης (με την χορήγηση του επιδόματος για τα παιδιά στο τέλος της σχολικής περιόδου) ώθησε πολλές οικογένειες Ρομά να γράψουν τα παιδιά τους (κάθε ηλικίας!) στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου έτσι ώστε αυτή τη στιγμή ο αριθμός των εγγεγραμμένων μαθητών να ξεπερνάει κάθε όριο και κάθε δυνατότητα του σχολείου να τους φιλοξενήσει.

Σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να συστρατευτείτε μαζί μας στον αγώνα και στις διεκδικήσεις μας για την διατήρηση της αξιοπρέπειας και της εύρυθμης λειτουργίας στα σχολεία μας. Ο αγώνας είναι ή τώρα ή ποτέ. Γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά για όλους μας…

Δείτε αναλυτικά τις καταγγελιες στο παρακάτω βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Παίρνεις μία καμπαρντίνα και τους επισκέπτεσαι

  2. Τα μαγγωνεις και τα πας μια βόλτα.
    Εκεί να δεις πόσα πηδια βάνει ο σάκος.

  3. Στον Άγιο Δημήτριο να δεις τι κάνανε μια παρέα κοριτσιών…αρχηγός ήτανε μια…δικιά μας αλλά μέσα ήταν κ αλλοδαπές…έκαναν εξάσκηση στο bullying παιδιών από τη 1η δημοτικού…σκέψου τώρα στην εφηβεία τι κάνουν…οι δάσκαλοι κωφεύαν αλλα ήταν κ αυτές πολύ διπρόσωπες κ οι γονείς τους μέσα….μιμούνται από τα αμερικανικα έργα τις συμπεριφορές μελών σε αδελφοτητες στα κολλέγιο.Χτυπουν, συκοφαντούν, ραδιουργουν εναντίον παιδιού στόχου…

Comments are closed.