ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑΠΕΣ Μητσοτάκη στον Τσίπρα! “Με τις σαχλαμάρες σας, χάσατε 34 δισ. ΑΕΠ τον χρόνο! – Koροιδεύετε τους συνταξιούχους μέσα στα μούτρα τους!”

Κοινοποίηση:
mitsotakis

Παραλάβατε το ιδιωτικό χρέος στα 85,3 δισ. και σήμερα είναι στα 130 δισ. ευρώ, εξαιτίας των τραγικών πολιτικών σας της υπερφορολόγησης.

Στην ανταγωνιστικότητα, τα στοιχεία δείχνουν πτώση. Μας είπατε τι καλά που τα κάνατε στο δημοψήφισμα. Μόνο που σας διέφυγε ότι, σαν αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και του κλεισίματος των τραπεζών, χρειάστηκε 3η ανακεφαλαιοποίηση. Καταστρέψατε με το δημοψήφισμα αξία του Έλληνα φορολογούμενου περίπου 25 δισ. ευρώ.

Μιλάτε εσείς για σεβασμό στους συνταξιούχους που τάξατε 13η και 14η σύνταξη; Τους κοροϊδεύετε και σήμερα στα μούτρα τους.

Με τις σαχλαμάρες σας, χάσατε 34 δισ. ΑΕΠ τον χρόνο.

Στην ανταγωνιστικότητα, τα στοιχεία δείχνουν πτώση. Μας είπατε τι καλά που τα κάνατε στο δημοψήφισμα. Μόνο που σας διέφυγε ότι, σαν αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και του κλεισίματος των τραπεζών, χρειάστηκε 3η ανακεφαλαιοποίηση. Καταστρέψατε με το δημοψήφισμα αξία του Έλληνα φορολογούμενου περίπου 25 δισ. ευρώ

“Ο κ. Σολτς έκρινε σκόπιμο, λέτε, να ενημερώσει για τη συνάντησή μας, όχι τη Die Welt, τα γερμανικά ΜΜΕ, αλλά την Εφημερίδα των Συντακτών και τον κ. Καρτερό; Στημένη ιστορία από τα υπόγεια του Μαξίμου ήταν”

“Δεν ψηφίσαμε εμείς να κοπούν οι συντάξεις το 2019. Εσείς το ψηφίσατε. Αν θέλετε να το ξε-ψηφίσετε, μαζί σας θα είμαστε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: