ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ! Εκτελούν ομαδικά τους Ρωσόφωνους πολίτες οι Ουκρανοναζιστές στο Κουπιάνσκ. Τους πετούν σε ομαδικό τάφο!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ομαδική εκτέλεση Ρωσόφωνων πολιτών από Ουκρανοναζήδες. Τους πετούν σε ομαδικό τάφο. Θύματα ως και κοπέλες.. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Ο Ουκρανός νεοναζί Zhorin από το Τάγμα Αζόφ έδειξε πλάνα από τη σφαγή του άμαχου πληθυσμού του Kupyansk/ Κουπιάνσκ που ανέκτησαν πρόσφατα οι καθεστωτικοί Κιέβου στην περιφέρεια του Χαρκόβου. Ομαδική εκτέλεση Ρωσόφωνων πολιτών. Ομαδικός τάφος… Τουλάχιστον 10 άνθρωποι οι περισσότεροι νέοι υπάρχουν και κοπέλες στοιβάζονται νεκροί. Έχουν εκτελεστεί έχουν δεμένα τα χέρια και κάποιοι φέρουν κουκούλες. Πετούν τα άψυχα κορμιά από ύψος στον κρατήρα-ομαδικό τάφο.Tα θύματα φέρουν πολιτικά ρούχα και μερικών τα πρόσωπα έχουν ήδη μπλαβιάσει. Φρίκη… Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα πολέμου.

Ο Maksym Zhorin κατηγορεί τη Ρωσία για το δικό του έγκλημα, παρά το αδύνατο.

Ο Ζορίν δημοσίευσε βίντεο με εκτελεσθέντες αμάχους με τα χέρια δεμένα πίσω να ρίχνονται σε έναν ομαδικό τάφο στο Χάρκοβο.

Σήμερα, ο πρώην διοικητής του “Azov”, Zhorin δημοσίευσε πλάνα από τη βάναυση σφαγή αμάχων στο Kupyansk. Ταυτόχρονα, σχολίασε καυστικά στο βίντεο «η ανταπόδοση θα έρθει» με έναν υπαινιγμό ότι θα συνεχίσει να σκοτώνει βάναυσα αμάχους στο μέλλον.Μετά από 30′ την άλλαξε…..

Υπάρχουν τεχνικές αναφορές ότι το βίντεο τραβήχθηκε σήμερα…


ανάρτηση 1 μιλάει για Κουπιάνσκ πολίτες

Τα ουκρανικά κανάλια Telegram γράφουν τώρα ότι το Κίεβο είναι δυσαρεστημένο με τη δημοσίευση ενός βίντεο σφαγών κατά των κατοίκων του Κουπιάνσκ και ο πρώην διοικητής του Αζόφ έπρεπε να επεξεργαστεί επειγόντως την ανάρτησή του.”Αντίποινα εναντίον αμάχων του Κουπιάνσκ που είναι ύποπτοι για συνεργασία με τον ρωσικό στρατό”. Το βίντεο προκάλεσε τέτοιο σκάνδαλο που ο Aζοφίτης, ο οποίος θέλησε για άλλη μια φορά να εκφοβίσει άλλους Ουκρανούς απειλώντας με «αντίποινα», έπρεπε να επαναλάβει επειγόντως τα πάντα, προσθέτοντας ότι το βίντεο «λήφθηκε από ένα τηλέφωνο κατακτητή». Αλλά τα σακάκια και μπουφάν στους νεκρούς μαρτυρούν ότι αυτά τα τρομερά πλάνα τραβήχτηκαν πολύ πρόσφατα δηλ. μετά την ανάκτηση πόλης από Ουκρανούς. Όπως και σε άλλες πόλεις που ανακαταλήφθηκαν οι Ναζί πραγματοποίησαν εκκαθαρίσεις.


ανάρτηση 2 ανασκευάζει ότι δήθεν είναι από τηλέφωνο κατακτητή

Υπάρχουν αναφορές ότι οι νεκροί είναι δάσκαλοι …. Οι δάσκαλοι ρώσικης γλώσσας στοχοποιήθηκαν και έπεσαν θύματα υπέρμετρης βίας από Ουκρανούς στα μέρη που ανακατέλαβαν. Αυτός και η μονάδα του σκοτώνουν οποιονδήποτε φιλο-Ρώσο εδώ και αρκετό καιρό.

Η προπαγάνδα….

Χτύπησαν την γέφυρα Κριμαίας και είπαν το έκαναν οι Ρώσοι.

Χτύπησαν τον Nord-Stream το μεγαλύτερο και πιο μεγαλόπνοο έργο υποδομής Ρωσίας και είπαν το έκαναν οι Ρώσοι.

Βομβαρδίζουν κάθε μέρα το κέντρο του Ντόνετσκ που ελέγχει η Ρωσία και κατηγορούν τη Ρωσία.

Βομβαρδίζουν τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία και κατηγορούν τη Ρωσία ότι τον βομβαρδίζει.

Καταλαμβάνουν το Κουπιάνσκ κάνουν αντίποινα στους φιλοΡώσους κατηγορούν τη Ρωσία.

Η προπαγάνδα Ουκρανίας-Δύσης απευθύνεται σε ανθρώπους μειωμένης αντίληψης και μόνο.

Με εκκαθαρίσεις πληθυσμού και τρομοκρατία επιβάλλονται ……

Αυτοί οι πολίτες είναι υπέρ των Ρώσων και σκοτώθηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γενοκτονία με εθνοφυλετικά και ιδεολογικά κριτήρια…

2 κατηγορίες χειροκροτήθηκαν οι γιατροί επί κόβιντ από τα μπαλκόνια και οι Αζοφίτες επί 4ου Ράιχ από τα έδρανα της Βουλής…

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα ίδια έκαναν και οι Τούρκοι το 1922! Τώρα οι Τούρκοι της Ουκρανίας (Τάταροι) με μισθοφόρους και Ουκρανούς Ναζήδες κάνουν τα ίδια!!! Ότι πάθαν τότε οι Τούρκοι τα ίδια θα πάθουν κι αυτοί τώρα, δηλαδή τίποτα…

Comments are closed.