ΣΚΑΪ: Ο αναβρασμός στην πρωινή ζώνη που εξελίχθηκε σε θρίλερ

Κοινοποίηση:
ΣΚΑΙ

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, καθώς όπως φαίνεται έρχονται πολλές αλλαγές την επόμενη σεζόν. Το θέμα είναι με ποιες εκπομπές, ποιους παρουσιαστές και σε ποιες ζώνες  θα κάνει πρεμιέρα το νέο πρόγραμμα του σταθμού το επόμενο φθινόπωρο;

Ο Άκης Παυλόπουλος είναι η νέα άφιξη στον ΣΚΑΪ, με το βασικό σενάριο να τον θέλει να αναλαμβάνει την πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού τις καθημερινές, με παρτενέρ του τη Λένα Φλυτζάνη. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα παραλαμβάνει ο Δημήτρης Οικονόμου και αμέσως μετά είναι που φαίνεται να ξεκινούν τα προβλήματα.

Η βασική διαφωνία του καναλιού αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει να κάνει με την Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος θέλει να αναλάβει μόνη της εκπομπή στις 10:00. Ο ΣΚΑΪ, ωστόσο, δεν επιθυμεί να της δώσει εκπομπή χωρίς τηλεοπτικό ταίρι, ειδικά στην προεκλογική περίοδο που έρχεται. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ο σταθμός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω σε αυτό το θέμα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησαν οι συζητήσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου με τα άλλα κανάλια, μεταξύ αυτών και με τον ΑΝΤ1. Επιθυμία του σταθμού είναι να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Από το ποια θα είναι η εξέλιξη με την Μαρία Αναστασοπούλου, θα εξαρτηθεί και το πώς θα διαμορφωθεί όλη η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Μην ξεχνάμε, ότι υπάρχουν και οι Αταίριαστοι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, οι οποίοι βρίσκονται σε αναμονή για το που θα τοποθετηθούν τελικά.

Τι συμβαίνει με το 12:00 – 14:00;

Η Ιωάννα Μαλέσκου φεύγει και οι συζητήσεις για ψυχαγωγική εκπομπή δεν έχουν εγκαταλειφθεί, το αντίθετο. Αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις με πρόσωπα εκτός καναλιού, και άντρες και γυναίκες, για ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Αν δεν τελεσφορήσουν, τότε το σενάριο επέκτασης της ενημέρωσης μέχρι τις 14:00 μοιάζει πιθανό.

Τα ερωτηματικά πληθαίνουν και στο Σαββατοκύριακο. Το μόνο που θα παραμείνει στη θέση του είναι η σταθερή αξία που λέγεται Γιώργος Αυτιάς, στη ζώνη 06:00 – 10:00. Από εκεί και μετά όλα είναι ρευστά. Με τον Δημήτρη Καμπουράκη να αποχωρεί για να περάσει, όπως φαίνεται, στην πολιτική και τον Γρηγόρης Γκουντάρα με την Νάταλι Κάκκαβα να αποχωρούν, τα κενά είναι πλέον πολύωρα στο πρόγραμμα.

Η διάθεση του ΣΚΑΪ, όπως μαθαίνουμε, είναι μετά τις 10 το πρωί οι ζώνες να είναι κυρίως ψυχαγωγικές. Έτσι, μπορεί να είναι έκπληξη ποιες ώρες θα δούμε ζωντανές και ποιες ώρες μαγνητοσκοπημένες εκπομπές. Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για το Σαββατοκύριακο, ενώ, θα πρέπει να υπολογίζουμε και την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία φαίνεται να έχει σε προτεραιότητα τον ΣΚΑΪ και δεν αποκλείεται να την δούμε σε κάτι διαφορετικό, ακόμα και καθημερινές.

Επιπλέον, στα Σαββατοκύριακα θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Νίκου Στραβελάκη και η άφιξη του Γιάννη Παπαδόπουλου στα δελτία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι γλάστρες μετακινούνται….και η λάσπη δεν θα φυγει…..τι απομένει;;;;; Κενό…….οπως συνηθως

Comments are closed.