ΣΚΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ.» ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ – ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 23ΧΡΟΝΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ. Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κοινοποίηση:
331072494_189061273752849_7195362471161494044_n

Θλίψη, πόνος, θυμός. 57-μέχρι στιγμής- άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου και όλη η Ελλάδα πενθεί.’

Οι έρευνες στα συντρίμμια και οι ταυτοποιήσεις συνεχίζονται. Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται. Ταυτόχρονα μαρτυρίες ταξιδιωτών βλέπουν το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζουν.

Τα social media κατακλύζονται με σκίτσα για την τραγωδία, και μηνύματα συμπαράστασης, αγανάκτησης.

Ανάμεσα σε αυτά και αυτό της θείας του μόνου επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του τρένου που σε κλάσματα δευτερολέπτου μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα. Ο 20χρονος Ι.Γ. κατά τη σύγκρουση εκτοξεύθηκε στα χωράφια όπου και τον βρήκαν αναίσθητο οι διασώστες. Συμφωνα με το onlarisa.com, χρειάστηκε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν όλες οι μαμάδες.»γράφει η Όλγα Γεωργιάδη.

manades-ourliazoun.jpg
Πηγή φωτογραφίας: Facebook / olga.georgiadi.7

Και έτσι είναι. Μανάδες αγωνιούν, πενθούν και μαζί τους πενθεί όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχει χώρος για μικροπολιτικές συζητήσεις, για εύκολες δικαιολογίες.

Το «3,5 χρόνια, κάναμε κάθε προσπάθεια για να βελτιώσουμε αυτή την πραγματικότητα» θυμώνει. Το «το δράμα στα Τέμπη οφείλεται κυρίως σε τραγικό ανθρώπινο λάθος» θυμώνει. Σαφώς τα αίτια του δυστυχήματος (ή μήπως εγκληματικής πράξης) πρέπει να αποσαφηνιστούν και οι ευθύνες να αποδοθούν.

Ακόμα, όμως, οι μανάδες ψάχνουν τα παιδιά τους στα συντρίμμια.

Ακόμα δεν τα έχουν θάψει.

Ακόμα τα κλαίνε και πασχίζουν με κάποιο τρόπο να τα αναγνωρίσουν ανάμεσα στα δεκάδες απανθρακωμένα σώματα.

Ακόμα οι μαμάδες ουρλιάζουν και στο άκουσμα των ουρλιαχτών τους δεν ακούγεται τίποτε άλλο.

Τραγική εξέλιξη για την 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσικα: Την αναζητούσαν στα social media, ταυτοποιήθηκε η σορός της

Νεκρή είναι η 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα, η οποία βρισκόταν μεταξύ των ανθρώπων που αγνοούνταν έπειτα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως έκανε γνωστό ο διηγόρος της οικογένειας της νωρίτερα ταυτοποιήθηκε η σορός της μέσω ανάλυσης DNA. Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς της 23χρονης την αναζητούσαν μέσω των social media.

 «Καλό ταξίδι Δημητράκη μου» – Συγκινεί η σύντροφος του 32χρονου μηχανοδηγού

Ο 32χρονος Δημήτρης Μασσαλής είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πρόκειται για τον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας Intercity 62 ο οποίος έχασε ακαριαία τη ζωη του. Ο 32χρονος αφήνει πίσω του τους γονείς του, τον αδερφό του καθώς και τη σύντροφό του Κατερίνα.

Η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στα social media καθώς δημοσιεύει φωτογραφίες με τον 32χρονο σύντροφό της.

«”Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ. Τόσο στοργικός, ο άντρας μου, ο σύντροφός μου, ο καλύτερος μου φίλος. Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…», έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Παράλληλα δημοσίευσε στα stories της φωτογραφίες του 32χρονου – σε άλλες είναι μόνος και σε άλλες μαζί της – στις οποίες γράφει τις ακόλουθες λεζάντες: «Ο καλύτερος φίλος…», «ο άντρας μου…», «ο σύντροφός μου…», «ο μηχανοδηγός μου…», «ο μηχανόβιός μου…», «τόσο στοργικός».

Ακόμη έχει αναρτήσει δύο stories σε μαύρο φόντο. Στο πρώτο έχει την 1η Μαρτίου 2023 – ημέρα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος – και στο δεύτερο γράφει «Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…»

Ένας 28χρονος άνδρας, ο μηχανοδηγός Νίκος Ναλμπάντης είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Λάρισα. Ο άτυχος άνδρας που επέβαινε στην αμαξοστοιχία έχασε ακαριαία τη ζωή του. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύντροφός του με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

    1. Οι Νου Δούλοι τους σκότωσαν, ηλίθιε! 4 χρόνια κυβερνάει η ΝΔ. Δεν έκανε τίποτα καλό.
      200 χρόνια κυβερνάει η δεξιά. Άντε βλάκα που θες να ρίξεις την ευθύνη σε αθώους ανθρώπους!
      ΝΟΥ ΔΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

  1. Η Αμερική (Η.Π.Α.) ΤΩΝ 332 εκατομμυρίων πληθυσμού έχει 100 (Εκατό) Γερουσιαστές. Η Ελλάς των 10 εκατομμυρίων έχει 300 βουλευτές. Έχω την εντύπωση εν προκειμένω ότι κάτι δεν πάει καλά . Ή η Αμερική έπρεπε να έχει 10.956 Γερουσιαστές, ή εμείς 33. Ποια χώρα είναι λάθος πείτε μου εσείς……

    1. Λογικά η Αμερική (Η.Π.Α.) είναι λάθος, έπρεπε να είχε 10.956 Γερουσιαστές να τρώνε και να πίνουν τσάμπα, να παίρνουν μίζες, να βγάζουν αποφάσεις εναντίων των πολιτών τους, κτλ….. νέα τάξη έχουμε…

  2. ΗΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΗ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ

  3. Ολα στο βωμό των social media!!!
    Ξετσιπώματα, όλα πεταμένα έξω, επιδειξιομανία, καγκουριά, εγωμανία και πολλά άλλα.
    Αυτές είναι οι ιστορίες που βλέπω.
    Ντροπή…

  4. “Ξεφτιλες πολιτικοί,προδότες…κλπ” , σωστά! Αναρωτήθηκες αν όλοι αυτοί έπαιρναν έστω δύο ψήφους αν δεν ήταν καθάρματα,τομάρια,υπάνθρωποι κλπ ??? Να στο πω κι αλλιώς… Τους ψηφίζουν γιατί ΕΙΝΑΙ κλέφτες,καθίκια,βρωμεροι,παιδεραστές κλπ. Συνεννοηθήκαμε ?

  5. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ? ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ , ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΖΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ , ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ .
    ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.

  6. Τα τρένα αποκλείεται να συγκρούστικαν και το πίσω βαγόνι να βρέθηκε μπροστά από το προπορευόμενο βαγόνι. Επίσης το σημείο της σύγκρουση είναι αδύνατο να είναι εκεί που βρέθηκαν οι συρμοί καθώς δεν χωράνε σε μέγεθος ακόμα και αν τους στήσεις ακίνητους. Η μια θανούσα όπως φαινεται στο προφιλ της στο τικτοκ δημοσίευσε ένα βίντεο με μακιγιάζ μια μέρα μετά το ατύχημα. Ίσως κάποιο φάντασμα.Ο σκάι δε σημοσίευσε ρεπορτάζ στο οποίο εικονίζει την ίδια θανούσα με την διδυμη αδελφή της να βιντεοσκοπούν κατά τη διάρκεια του εν λόγω ταξιδιού ενώ το τρένο που βρίσκονται οι θανούσες είναι ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ. Στο ίδιο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος ενώ αφηγείται ότι οι θανούσες ταξίδευαν πρώτη φορά με τρένο και πρώτη φορά για θεσσαλονίκη ταυτόχρονα παίζει φωτογραφίες τους στον σταθμό τρένων ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ κάτω από την πινακίδα προς ΑΘΗΝΑ και δίπλα στις σκάλες. Μηπως αποφάσισε κάποιος να κάνει κάποια κακόγουστη πλάκα ή θέλουν τόσο πολύ να ιδιωτικοποιήσουν που το έστησαν όλο αυτό. Τα περισσότερα σόσιαλ σβήνουν οποιαδήποτε σχόλια για όλα αυτα. Ποσο ηλίθιους θεωρούν τους κατοίκους αυτής της χώρας;;

  7. Τα τρένα αποκλείεται να συγκρούστικαν και το πίσω βαγόνι να βρέθηκε μπροστά από το προπορευόμενο βαγόνι. Επίσης το σημείο της σύγκρουση είναι αδύνατο να είναι εκεί που βρέθηκαν οι συρμοί καθώς δεν χωράνε σε μέγεθος ακόμα και αν τους στήσεις ακίνητους. Οι ντόπιοι φαίνεται να είναι μόνοι τους και να αναρωτιούνται αν είχε κόσμο μέσα όπως λέει μια κυρία. Τόση ησυχία είχε παρόλα τα 400 άτομα που έπρεπε να έχουν ξεχυθεί και να έχουν προκαλέσει πανικό και φωνές. Μια θανούσα δε όπως φαινεται στο προφιλ της στο τικτοκ δημοσίευσε ένα βίντεο με μακιγιάζ μια μέρα μετά το ατύχημα. Ίσως κάποιο φάντασμα.Ο σκάι δε σημοσίευσε ρεπορτάζ στο οποίο εικονίζει την ίδια θανούσα με την διδυμη αδελφή της να βιντεοσκοπούν κατά τη διάρκεια του εν λόγω ταξιδιού ενώ το τρένο που βρίσκονται οι θανούσες είναι ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ. Στο ίδιο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος ενώ αφηγείται ότι οι θανούσες ταξίδευαν πρώτη φορά με τρένο και πρώτη φορά για θεσσαλονίκη ταυτόχρονα παίζει φωτογραφίες τους στον σταθμό τρένων ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ κάτω από την πινακίδα προς ΑΘΗΝΑ και δίπλα στις σκάλες. Μηπως αποφάσισε κάποιος να κάνει κάποια κακόγουστη πλάκα ή θέλουν τόσο πολύ να ιδιωτικοποιήσουν που το έστησαν όλο αυτό.

  8. Χθες την ώρα που το Μαξίμου προωθούσε σε ΜΜΕ κ τρολ του να γράφουν οτι δεν ειναι ώρα για ευθύνες,την ίδια ώρα έδινε non paper σε φυλλάδες του να παίζουν ψέματα οτι το 70% του σιδηροδρομικού δικτύου καλύπτεται απο σύστημα τηλεδιοίκησης.
    Σαπίλα!

  9. Το Μαξίμου διακινεί non paper στα Μέσα Ενημέρωσης, το οποίο δημοσιεύεται copy paste χωρίς έλεγχο αληθείας από τους δημοσιογράφους. Κατά τα άλλα προωθούν ότι “δεν είναι ώρα για ευθύνες” . Είναι ώρα για προπαγάνδα και συγκάλυψη.

  10. Βασίλης Χιώτης δημοσιοκάφρος του ΣΚΑΙ δήλωσε
    Αν η ΝΔ θέλει να κερδίσει τις εκλογές και να γυρίσει το ματς να κάνει σύγκριση με το Μάτι.
    Στα παπάρια τους που χάθηκαν άδικα τόσοι νέοι άνθρωποι μόνο η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες που τους ταΐζουν τους νοιάζει.
    Παπαδόπουλος δημοσιοκάφρος του ΣΚΑΙ
    Ρωτάει συνδικαλιστή
    Γιατί δεν κάνατε απεργίες για όλα αυτά τα προβλήματα;
    Ο συνδικαλιστές απαντάει κάναμε απεργίες πολλές φορές μα αιτήματα την ασφάλεια αλλά ο νόμος Χατζιδάκι τις έβγαζε παράνομες.
    Και ο δημοσιοκάφρος Παπαδόπουλος απαντάει
    Καλά ας μην μπούμε τώρα στα συνδικαλιστικά και αλλάζει θέμα.
    Όλοι αυτοί οι δημοσιοκάφροι δεν το κάνουν από ιδεολογία όλο αυτό αλλά επειδή τρώνε με δέκα μασέλες από τη ΝΔ.
    Το βράδυ στα σπίτια τους γελάνε με όλους εσάς νεοελληναράδες και λένε εντάξει τους ξεγελάσαμε και πάλι τους χαζοέλληνες.
    Σας θεωρούν τελείως ηλίθιους και έχουν δίκιο εκ του αποτελέσματος.
    Σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν όλοι αυτοί και τα αφεντικά τους και εσείς τους ψηφίζετε ακόμα επειδή η ιδεολογία των νεοελληναράδων είναι το ρουσφέτι το βόλεμα και ο διορισμός.

  11. Οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό ψηφίζουν τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες.
    Μετά παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.
    Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες στις προσεχείς εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι νεοελληναράδες είναι απατεώνες, κλέφτες, κομματόσκυλα, βολεμένοι και παλιάνθρωποι.

  12. Υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη όπου μετά από δεκάδες θανάτους ανθρώπων βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και δίνουν συμβουλές στην κυβέρνηση πώς να διαχειριστεί επικοινωνιακά την κατάσταση για να κερδίσει τις εκλογές;

  13. Ο αχθοφόρος του ΟΣΕ κομματόσκυλα της ΝΔ διορίστηκε μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο παιδείας επί Κεραμέως και μετά επιστροφή πάλι στον ΟΣΕ με βύσμα από τη ΝΔ αναβάθμιστηκε σε σταθμάρχη.
    Έτσι δουλεύει η συμμορία ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες για να πάρουν ψήφους.
    Μετά θρηνούμε υποκριτικά χωρίς ντροπή.
    Και παρότι πέφτει ξέπλυμα από τους πετσομένους για τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη οι συνδικαλιστές που βγήκαν στα κανάλια γκρέμισαν την προπαγάνδα τους όσοι τουλάχιστον πρόλαβαν να μιλήσουν και δεν τους έκοψαν.
    Πάντως πολίτες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους και βγήκαν να μιλήσουν όταν άρχισαν να μιλάνε για τις ευθύνες της κυβέρνησης τους έκοψαν στον αέρα.
    Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε στο ελλαδιστάν.

  14. Νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους άδικα και οι δημοσιοκάφροι στα κανάλια η μόνη αγωνία τους είναι πως θα σώσουν επικοινωνιακά τον χάρο και εγκληματία Μητσοτάκη.
    Η μίζα πάει σύννεφο στο ελλαδιστάν του Μητσοτάκη.
    Απαξιώσαν όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις και να τα αποτελέσματα.
    Σε όλες τις σοβαρές χώρες της Ευρώπης τα τραίνα και ο σιδηρόδρομοι ανήκουν στο κράτος.
    Στη Γερμανία είναι κρατικά.

  15. Μετά από αυτά που διάβασα για τους ζωντανούς συγγενείς, ότι τους λένε η γιατροί στο νοσοκομείο κλπ ,έχουμε άσχετο προσοπικο στα δημόσια νοσοκομεία δηλαδή νοσηλευτικό χωρίς δίπλωμα που μπορούν μεν να κάνουν την νοσηλεία γιατί έμαθαν δίπλα σε γιατρούς πχ είναι τεχικου λυκείου αλλά είναι ανειδίκευτου προς την ψυχολογία κλπ προτείνω επιστράτευση ιδικων ψυχολογων έμπειρων πλαστικών χειρουργός και δερματολόγον έμπειρων πολλή για τους επιζώντες κλπ ει.αστε και απάνθρωπο σαν άνθρωποι έπρεπε να είχαν επιστρατευθει μόνη τους στο πλευρό των γιατρών κλπ η εμπειρία σώζει πολλές φορές

  16. Απορώ ειλικρινά πως αντέχετε να βλέπετε τους δημοσιοκάφρους των καναλιών ακόμα και τώρα να προσπαθούν να σώσουν τόσο ξεδιάντροπα το Μητσοτάκη.
    Δεν το κάνουν αυτό από ιδεολογία αλλά επειδή όλοι μαζί τρώνε τα λεφτά σας.
    Μετά θα σας λένε χρεοκοπήσαμε γιατί ζούσατε πάνω από τις δυνάμεις σας.
    Έχουν καταλάβει ότι είστε ένας πανηλίθιος λαός νεοελληναράδες για αυτό σας δουλεύουν ψιλό γαζί.
    Ψηφίσατε τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες που σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν σε όλο τον πλανήτη.
    Οι νεοελληναράδες ψηφίζουν ΝΔ και Μητσοτάκηδες γιατί η ιδεολογία τους είναι το ρουσφέτι το βόλεμα και ο διορισμός.
    Δικές σας οι επιλογές δικές σας και οι συνέπειες.
    Το ελλαδιστάν είναι τελειωμένη χώρα.

  17. Γαμημένοι προσκυνημένοι πούστηδες του άθλιου πληρωμένου Αρείου Πάγου:

    Στην παράγραφο 2 του άρθρου 14 του Ποινικού Κώδικα αναφέρεται: «Στις διατάξεις των ποινικών νόμων ο όρος πράξη περιλαμβάνει και τις παραλείψεις».

    Άρθρο 290, Ποινικού Κώδικα: Επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

    1. Όποιος διαταράσσει την ασφάλεια της συγκοινωνίας στους δρόμους: α) (…) γ ) με αλλοίωση σημείων ή σημάτων ή με τοποθέτηση ή διατήρηση εσφαλμένων σημείων ή σημάτων ή δ) με άλλες, εξίσου επικίνδυνες για την ασφάλεια της συγκοινωνίας πράξεις, τιμωρείται:

    β.β ) με φυλάκιση τουλάxιστον ενός (1) έτους αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο.

    γ.γ ) με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη αν η πράξη είxε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη άλλου ή προκάλεσε σημαντική βλάβη σε κοινωφελείς εγκαταστάσεις,

    δ.δ ) με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών αν η πράξη είxε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου.

    Αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

    2. Όποιος στις περιπτώσεις της προηγούμενης παραγράφου προκαλεί από αμέλεια τη διατάραξη της ασφάλειας της συγκοινωνίας από την οποία μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα ή κίνδυνος για άνθρωπο τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη ή χρηματική ποινή.

    Λίγες ημέρες λοιπόν μετά τα πορίσματα της αυτοψίας θα xρειαστεί κανονικά ένας άριστος εξειδίκευσης και εμπειρίας αλλά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Εισαγγελικός λειτουργός να ασκήσει ποινικές διώξεις σε ολόκληρη την αλυσίδα των συνενεχομένων σε εξ ενδεxομένου δόλου πολύνεκρο κακούργημα: Πολιτικούς / Διοίκηση / Προϊσταμένους και ούτω κάθε εξής.

  18. Ρε ηλιθιε αμερικλανε….εξαφανισου απο εδω σκουληκι.

    Σεβασου τους νεκρους

  19. Τα στελέχη και οι βουλευτές της ΝΔ που βγάζουν τα άρρωστημενα τους ένστικτα πάνω στα κορμάκια 12χρονων παιδιών, άλλο ένα κάθαρμα της οργάνωσης του Μητσοτάκη φυλακιστηκε σήμερα, βίαζε 12χρονα. Έστειλαν στον θάνατο τόσα νέα παιδιά απλά επειδή πήραν μίζα από εργολάβους που τσεπώνουν τα λεφτά του δημόσιου και παρατάνε τα πάντα να ρημαζουν. Για την μίζα των πολιτικών, νεκρά τόσα παιδιά. Ξεφτίλα. Το εξοργιστικο πως ακόμη κυκλοφορούν στον δρόμο και ο κόσμος ανέχεται παιδοβιαστές και μιζαδορους φονιάδες να μολύνουν με την παρουσία τους τον χώρο της Ελλάδας. Κυβέρνηση παιδεραστών μιζαδορων υπανθρωπων. Όταν βλέπεις στον δρόμο μέλος της οργάνωσης ΝΔ και κρατάς από το χέρι το παιδί σου να προσέχεις. Οι παιδεραστές του Μητσοτάκη καραδοκούν.

  20. ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ… ΠΟΥΤΙΙΙΝ ΠΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

  21. Ενταξει ολα αλλα οι μηχανοδιγοι του ιντερσιτι δεν γνωριζαν οτι η αριστερη λωριδα ειναι μονο για καθοδο προς Αθηνα? Δεν μπορουσαν να ρωτησουν αν ειναι στη σωστη λωριδα ? Η αυτο γινοταν πλεον σε καθημερινη βαση οποτε ολα ηταν λαχειο? Τι να πουμε πλεον. Η το μυαλο επαψε να δουλευει πλεον σε καποιους.

  22. Εκατόμβη νεκρών από την αφρόκρεμα την ελληνικής νεολαίας. Τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει από αυτό;

  23. O μηχανοδηγος εν τω μεταξυ ηξερε 17 λεπτα πριν τη προσκρουση οτι η εμπορικη αμαξοστοιχια κατεβαινε απο την ιδια γραμμη.Αυτο και μονο αρκει να αλλαξει την κατηγορία απο αμέλεια σε ενδεχόμενο δόλο και αυτο επισύρει ισόβια καθειρξη!

  24. Δολοφόνοι ρεμάλια πολιτικοί βγάλτε το σκασμό επιτέλους. Ολα αυτά τα παιδιά ήταν το μέλλον της χώρας που εσείς επί χρόνια ληστεύετε, ήταν ζωντανα όντα που δεν χάρηκαν τη ζωή, ήταν νέοι άνθρωποι με όνειρα που εσείς τους τα κόψατε ξαφνικά, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Η ΑΡΧΙΠΛΥΣΤΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ. ρε πάτε καλά σε αυτή τη χώρα η χρειάζεστε τρελοκομείο?

  25. ο Θεος αφηνει τους αλητες πολιτικους ζωντανους για να παιδευουν εμας και παιρνει τα παιδια. ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ. ο διαβολος αν ηθελε παιδικο αιμα να παρει τα μπασταρδα του τσιπρα και του κουλη. γιατι αν δεν το κανει αυτος καποια μερα θα το κανω εγω. TO AIMA ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ MONO ME AIMA.

    1. Είμαι σίγουρος ότι τίποτα δεν θα, κάνεις. Αλλά αφού το παίζεις και θρησκος θα έπρεπε να ξέρεις ότι και τον Διάβολο ο Θεός τον έφτιαξε. Αφού είναι έκπτωτος άγγελος! Που σύμφωνα με τις γραφές ήταν ο πιο όμορφος, δυνατός και αγαπημένος του Θεού. Οπότε τα, παράπονα σου στον Θεούλη που έφτιαξε και τους Δαίμονες και τον Σατανα!

  26. ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ

  27. Οι γονείς ψάχνουν να βρουν τα δολοφονημένα παιδιά τους και οι πολιτικοί μαζι με τσιράκια δημοσιογράφους και εισαγγελέα Ντογιακο διεφθαρμένο με μετακολλητο γιο τού στο υπουργείο μεταφορών και υποδομών και όλη η κλίκα σύστημα προσπαθούν να κρύψουν κουκουλωσουν μαλακώσουν το κλίμα με το πέρασμα των ημερών, τα παιδιά δολοφονήθηκαν και ψυχές στους φωνάζουν μαμά μαμαά μπαμπαά δικαίωση τώρα ακούμε τις φωνές των παιδιών!!!

    1. Πυρηνικά όπλα ΔΕΝ έχουν μόνο οι Ρώσοι μεθυστακες! Πυρηνικα όπλα έχουν ΚΑΙ οι ΗΠΑ, Γαλλία και Μ. Βρετανία. Οπότε αν οι αλκοολικοι ρίξουν πυρηνικά το επόμενο λεπτό θα φάνε και οι ίδιοι πυρηνικά! Και η φτωχή και παγωμένη Ρωσία θα γίνει ΣΚΌΝΗ!

  28. . Τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα
    2. Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει συμβάσεις για έργα στον σιδηρόδρομο
    3. Ο Μητσοτάκης βάζει υπουργό Μεταφορών τον Γεραπετρίτη, γαμπρό του Περιστέρη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
    Ακόμα και μετά από μια ανείπωτη τραγωδία, ο Μητσοτάκης κάνει μπίζνες με ημετέρους.

  29. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .

  30. .Ξεφτίλες πολιτικοί π@υτανας γιοι σκουλήκια προδότες

Comments are closed.