ΣΚΑΙ – Alpha: Χαμός στα κανάλια! – Η εχθρική κίνηση και η ειρωνική απάντηση!

Κοινοποίηση:
ALPH

Ο πόλεμος του καναλιού Alpha με τον ΣΚΑΙ δεν θα έχει αιχμαλώτους.
Μου ψιθυρίζουν και από τα δύο στρατόπεδα ότι κανένας δεν φαίνεται να υποχωρεί με έπαθλο τον τερματισμό στην πρώτη θέση της τηλεθέασης!

Τα στελέχη και των δύο καναλιών πιστεύουν ότι μακράν το πρόγραμμα τους είναι το κορυφαίο στην Ελλάδα υποτιμώντας προφανώς και το πρόγραμμα του Antenna και το πρόγραμμα του Σταρ.

Από τη στιγμή μάλιστα που το κανάλι του Αlpha έφυγε από τα χέρια του Κοντομηνά και πέρασε στα χέρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη τότε πλέον από το ΣΚΑΙ σταμάτησαν οι δεύτερες σκέψεις και το ευγενικό παιχνίδι και άμιλλα!

Πράξη εχθρική λοιπόν θεωρείται η χθεσινή παρουσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην επιτροπή του τελικού του My style rocks! Μη θεωρείται τυχαία την παρουσία της Βίκυς στην επιτροπή. Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια κανέναν λόγο δεν είχε να βρίσκεται εκεί. Είναι μία παρουσιάστρια που δεν φημίζεται για τις εκπομπές με θέμα την μόδα. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν είναι από τις γυναίκες εκείνες που λες ότι θα δω τι φοράει η Χατζηβασιλειου για να το ακολουθήσω!

Η παρουσία της Βίκυς ήταν ένα μήνυμα του ΣΚΑΙ στον Alpha, ότι θα σας χτυπήσουμε όλα τα σοβαρά στελέχη μόλις λήξουν τα συμβόλαια τους.

Ερώτημα…. θέλει ο ΣΚΑΙ τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο κανάλι; Το συμβόλαιο της Βίκυς λήγει το καλοκαίρι και πληροφορίες μου λένε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να μη συνεχίσει στον Alpha καθώς θεωρεί ότι υποτιμούν σαν προσωπικότητα και σαν επαγγελματία. Άρα η μεταπήδησή της στο ΣΚΑΙ δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα. Τι λένε όμως στον Alpha για όλα αυτά; Η απάντηση που πήρα όταν έβαλα αυτά τα θέματα προς συζήτηση ήταν άκρως ειρωνική!

«Αν θέλει να φυγει η Βίκυ ή οποίο άλλο στέλεχος από τον Alpha…και τα σκυλιά δεμένα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: