ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ “ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ” – ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ, ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ! ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ – ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Κοινοποίηση:
Θεμιστοκλέους

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για την 3η δόση του εμβολίου κατά κοροναϊού, για όλους τους πολίτες 18 και άνω στους τρεις μήνες, ανακοίνωσε, στο πλαίσιο έκτακτης ενημέρωσης ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως ανακοίνωσε, ο χρόνος που πρέπει να γίνεται στο εξής η τρίτη δόση μειώθηκε στους τρεις μήνες, από έξι μέχρι σήμερα, για όλους τους πολίτες 18 ετών και άνω.

Όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν νοσήσει: Μπορούν να κάνουν την 3η δόση 3 μήνες μετά την διάγνωση.

Σημειώνεται πως ο σχεδιασμός για όσους έχουν κάνει Jhonson & Jhonson δεν αλλάζει κι η ενισχυτική δόση θα γίνεται στους δύο μήνες.

«Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επανεξέτασε τα δεδομένα με τη μετάλλαξη Όμικρον και αποφάσισε τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης σε όλους τους πολίτες από 18 και άνω τρεις μήνες μετά» είπε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Η πλατφόρμα για να κλείσει κανείς ραντεβού για την αναμνηστική δόση του εμβολίου, θα ανοίξει από το βράδυ της Παρασκευής (03.12) σταδιακά ως και το πρωί του Σαββάτου (04/12). Μάλιστα, ο κ. Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε πως έχει αυξηθεί η δυναμικότητα επιχειρησιακά, ενώ ανέφερε πως θα υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού από αυτή την Κυριακή (05/12).

«Η απάντηση αν τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά στη μετάλλαξη Όμικρον δεν μπορεί να δοθεί ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε μία εβδομάδα με 10 μέρες» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Είναι από τις πιο υψηλές εβδομάδες που έχουμε από την αρχή των εμβολιασμών μέχρι τώρα. Κρατάμε ένα ραντεβού, ώστε η πρώτη δόση να έχει προτεραιότητα σε σχέση με την τρίτη δόση. Αν κάποιος βρίσκει ραντεβού αναμνηστικής δόσης σε 10 ημέρες, είναι πιθανό στη συνέχεια να βρει πιο άμεσα. Ο προγραμματισμός είναι να έχουν βρει όλοι ραντεβού μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου» εξήγησε σε άλλο σημείο.

Οι πολίτες άνω των 60 ετών έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό που έχει ξεπεράσει το 80%, είπε ο κ. Θεμιστοκλέους.
Επιπλέον, ο κ. Θεμιστοκλέους διευκρίνισε ότι κι άλλες χώρες, όπως η Αγγλία, έχουν μειώσει το χρονικό διάστημα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης δόσης. Η Επιτροπή προχώρησε στην απόφαση με βάση τα επιστημονικά δεδομένα τα εγχώρια και άλλων χωρών.
Τέλος, υπογράμμισε πως περισσότερες διευκρινίσεις γύρω από το σκεπτικό της απόφασης θα δοθούν τη Δευτέρα από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Βρίσκουν και τα κάνουν….
    Το πρωί η ΕΡΤ είχε σύνδεση με το μπολιαστικο κέντρο Προμηθέας….κόσμος και κόσμος σαν κέντρο ψηφοφορίας….
    Έπιασε το κόλπο και με το 100αρικο και με το όμικρον για την τρίτη τσιμπια….

  2. ΘΑ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΓΓΑ… ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ… ΤΡΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ…. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ…. ΦΛΟΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ…. ΤΡΥΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ….ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…

  3. Τραβάτε γιά τήν 3η δόση, αλλά χωρίς νά ξέρουμε άν είναι αποτελεσματική κατά τής Ο. Σέ 10 μέρες θά ξέρουμε, όταν λήξη η απεργία τών χαρτοριχτρών.

  4. Και αφού το δεχτούμε και αυτό αργότερα θα πρέπει να δεχτούμε κι άλλα πολύ χειρότερα.
    Αλλά ας μην περιπλεκουμε τα πράγματα .
    First principles, Clarice. Simplicity

  5. Γιατί αρχίζει ο Κ….ς Μ……….ς κάθε φορά με το…. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να κάνουν ……;;;;;
    Όλους τους άλλους γιατί δε τους αναφέρει,δεν είναι αυτοί μέσα στο χρονοδιάγραμμα;;;;

  6. Συμφωνώ με όλους όσους λένε ότι ήταν προμελετημενο, αλλά θα το παω και ένα βήμα παραπερα. Μήπως όλες οι κινήσεις τους, σαν σκοπό έχουν να ξεσηκωθεί ο Έλληνας πολιτης, μπολιασμενος και μη, ώστε να οδηγήσουν τα πραγματα εκεί που θέλουν;ώστε να φέρουν κάτι άλλο;γιατί για χαζους δεν τους έχω. Τόσα ακουμε για την Ευρώπη. Στρατιωτικός νόμος;ή εκλογές με οικουμενική κυβέρνηση;λέω τώρα…

  7. Διορθωμενο
    Ξυπνηστε ζωα που τρομοκρατηθηκατε και συμφωνησατε. Τους δινετε το δικαιωμα να σας βαζουν οτι θελουν στο σωμα σας με κορονοιο η οχι και οποτε θελουν. Τοσο μ@λακες ειστε πια που εμπιστευεστε φαρμακευτικες και πολιτικους ? Ελεος.
    Ακομα και εσεις που σημερα αντιμετωπιζεστε “διαφορετικα” στο μελλον τα παιδια και τα εγγονια σας θα ειναι σε θεσεις εξουσιας με στερητικο “α” στις πολιτικες υποχρεωσεις τους ? Η ιστορια εχει δειξει οτι και τα μεγαλυτερα τζακια καποια στιγμη σβηνουν. Και τοτε τι θα μεινει ? Το συστημα που σημερα χτιζετε για τους απογονους σας.
    Απολυτη σκλαβια σε μια απεραντη φυλακη.

  8. ο κυριος που το στομα του εκφωνει τη λεξη ‘ραντεβου” και ραντεβου και ραντεβου μας ταχει ζαλισει κυριολεκτικα.Φυσικα εκτελει σαν υπαλληλος τις επιταγες των εντολοδοχων του. εχει καταντησει να ειναι γραφικος το λιγοτερο.καλος φαινεται να ειναι ο μισθουλακος του με τη προπαγανδα που εκτελει καθημερινα με τον διπλασιασμο των εμπολιων δηθεν.δεν τον πιστευουμε

  9. Δεν πάει άλλο πρέπει να φύγουν τα γαλάζια παλιοτόμαρα

  10. Η απαντηση σε ολο αυτο το θεατρο του παραλιγου ειναι απλη : αν εμπαιναν στον κοπο απο την αρχη να κανουν τεστ αντισωματων πριν και μετα απο ενα μηνα του εμβολιου τοτε θα ηξεραν που βαδιζουμε ενω ετσι εχουμε μαυρα μεσανυχτα και δεν ξετουμε αν βοηθαει οντως το εμβολιο η οχι.
    Αντ αυτου εχουμε καθε τρεις και λιγο δηλωσεις που δεν στεκουν.
    Λυπαμαι ολους αυτους τους ειδικους και επιστημονες που στην τελικη ειναι ολοι τους αγυρτες και βαζουν ολο αυτο τον κοσμο σε μια περιπέτεια που δεν ξερουμε τι μετα θα μας ξημερωσει και τι παρενεργειες θα συναντησουν ολοι αυτοι που εμβολιαστηκαν και ειναι δυστυχως παρα πολλοι.

  11. Αντε να χαθεις βρωμοκυπριε που ηρθες εδω να μας κανεις μαθηματα. Ουστ και συ.

  12. Μπόλι κάθε τετράμηνο δεν έχω ακούσει αλλού στον κόσμο. Να φάτε τις μίζες στους γιατρούς πολιτικοί και ακαταδίωκτοι.

  13. Εγω πιστευω οτι οι κρατουντες εχουν καταλαβει οτι τα ψωμια τους ειναι λιγα πλεον και οτι δεν μπορουν να συντηρησουν αλλο το παραμυθι και γιαυτο βιαζονται να ξεπουλησουν την πραματεια των φαρμακευτικων ενω στην αρχη το πηγαιναν καλα το παραμυθι τωρα πλεον ενεργουν σπασμωδικα και επιπολαια.

  14. Καναμε και παλια εμβόλια αλλα ποτε 4 εμβολια το χρόνο ρε πως ανεχεστε να τους πιστεύετε οσοι έχετε μαγαζιά θα τα κλείσετε και δεν θα μπορεσετε ποτε να τα ανοίξετε θα πεινάσετε!!!

  15. Τώρα να δω την Παραδείση και το Σταθάκη τι θα λένε που θα γεμίσουν τρούπες απο τα εμβόλια.

  16. το κανουμε το εμβολιο και περνουμε τις ζωες μας πισω εγινε….
    σε 12 μηνες η 3η δοση….
    σε 10 μηνες η 3η δοση….
    σε 8 μηνες η 3η δοση…..
    σε 6 μηνες η 3η δοση…..
    σε 5 μηνες η 3η δοση….
    σε 4 μηνες η 3η δοση….
    σε 3 μηνες η 3η δοση….
    η τεταρτη δοση θα ειναι στους 2 μηνες.

    1. Για κάποιο λόγο βιάζονται. Βιάζονται πολύ. Αλήθεια, τι φοβούνται και βιάζονται τοοοσο πολύ;; Μήπως έχουν ήδη παραβιάσει κάποιους συμπαντικούς νόμους και φοβούνται κάποια τιμωρία; Και για εκδίκηση θέλουν να καταστρέψουν όσους περισσότερους ανθρώπους προλάβουν;

  17. ΠΡΟΒΑΤΑ …..ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

  18. Λες να καταλαβαν οι εμβολιασμενοι τι παιζεται;
    Μπαα…δε νομιζω.

    1. κατάλαβαν και το μετάνιωσαν. αμα κυλήσει η πέτρα στον κατήφορο, αντε να σταματήσει….

  19. Βρίσκονται σε πανικό και βιάζονται. Τα αφεντικά τους πιέζουν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Πριν λίγες μόνο μέρες έλεγαν τα ακριβώς αντίθετα σε σχέση με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

  20. Το σχέδιο είναι μαζική μείωση πλυθησμου.
    Και ο Μητσοτάκης υπηρετεί τις εντολές στο 150%.

    Ψόφο σύντομα σε όλους τους. Αυτό να ευχεστε

    1. ΟΧΙ ΦΙΛΕ!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΨΟΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!!

  21. Τα πρόβατα πίσω το ένα από το άλλο…..τρέξτε γρήγορα για το μπόλι 😉

  22. Όσο φανατικός και να είσαι υπέρ των εμβολίων Covid-19 πως μπορείς να δεχτείς ότι χρειάζονται 4 εμβόλια τον χρόνο;!!!
    Ξεσηκωμός η εμφύλιος για να τελειώσουν οι παρανοϊκοί.

  23. Πολύ βιάζονται γιατί αραγε ??? Τους είδατε πως πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα ?μάλλον για αυτό βιάζονται

  24. Τραβάτε γελαδια κάθε μήνα για την δόση σας βρε ουστ …… περιμένουμε και εμείς να ξυπνήσουν ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΥΧΑΘΕΙ ΒΡΕ ΟΥΣΤ…………….

    1. Δεν πρόκειται να ξυπνήσουν, ακόμα κι αν βγει ο ίδιος ο αφορισμενος και τους πει ότι όλα είναι ψέματα.

  25. Ρε καραγκιοζ ..που ηταν η τοσο μεγαλη ανησυχια σας για την υγεια μας οταν τα ραντζα στα νοσοκομεια ξεχυλιζαν παρολο που οι εισφορες μας καταβαλλονταν ανελλιπως ,που ηταν το εμδιαφερον σας οταν μας κοβατε τους μισθους και κλεινατε εργοστάσια και μας παιρνανε τα σπιτια ;αληθεια που ειναι η κρατικη ευθυνη οταν εχει γεμισει η Ελλαδα απο κάθε λογης καρυδι και μάλιστα ανεμβολιαστα … Αντε πρωτα καταργειστε τα ακαταδιωκτα ..ας εξοφλησουν τα δανεια τα μεγαλα κομματα και με συτα τα λεφτα φτιαξτε Μεθ ,επαναπροσλαβετε τοτς ιατρους και τους νοσηλευτες και τους εκαβιτες και μετα αντε και ξεκουμπιστειτε απι τη βουλη διοτι σας πληρωνουμε πολλα χρονια και απο εργο δεν κανατε τιποτα …σας ψηφισαμε για να κυβερνατε υπερ του λαου και οχι να τον τυρανατε ….

  26. Εμ, γι’αυτό έβαλαν τα πρόστιμα. Ποιος θα πήγαινε για δόση κάθε τρεις και λίγο αν δεν ήταν το πρόστιμο;

  27. Τρέξτε ΓΚΟΙΜ……η ζωή σας περιμένει…….

  28. Το Σπούτνικ φέρτε ,το Σπούτνικ.
    Εγώ θέλω της Ρωσίας. Αλλά όχι Ρωσίας made in Turkey.

    1. Τό Cinofarm είναι τό παραδοσιακό, καί τό Σπούτνικ τά ίδια χάλια μέ τά υπόλοιπα είναι.

  29. Ο Καλιγούλας και ο Νέρωνας φαντάζουν γατάκια μπροστά σε αυτά τα ανώμαλα-σωματικά ψυχολογικά και νοητικά- ανθροποπιθηκοειδή που μας φόρτωσαν

    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΠΟΔΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ

  30. Πλήρως αναξιόπιστο ΤΣΙΡΚΟ. Ούτε επίτηδες να το έκαναν!
    Είναι δυνατόν να τα αλλάζουν μέσα σε 2 μέρες όλα????
    Και το καλύτερο? Δε ξέρουμε λένε αν προστατεύουν τα εμβόλια από την Όμικρον, αλλά εσείς κάντε άλλο ένα στο τρίμηνο…
    Αίσχος!!!

    1. Τώρα τα νούμερα της λεγόμενης πανδημίας είναι χειρότερα από ποτέ.Κρίνε μόνος την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

  31. ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟ ΚΟΣΜΟς ΔΕ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΡΟΥΠΙ ΝΑ ΤΟΥς ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ??

    1. Άραξε εσύ, τους κυνηγάμε εμείς και όποτε είναι σε φωνάζουμε.

  32. Το εγκλημα, ηταν προμελετημενο! Πλεον αναζητουν προσχηματα και αλλοθι, για να υλοποιησουν τα δολια και υπουλα σχεδια τους!

    ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

    Σοκ! Tα εμβόλια της Pfizer & Moderna θα πρέπει να γίνονται 4 φορές τον χρόνο!

    https://medlabgr.blogspot.com/2020/12/sok-ta-embolia-tis-pfizer-kai-moderna-tha-prepei-na-ginontai-4-fores-ton-chrono.html?m=1

Comments are closed.