Ρόδος: Συνελήφθη 30χρονος για τις ζημιές στα αυτοκίνητα της Uber

Κοινοποίηση:
bbdfbf

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται ένας 30χρονος οδηγός ταξί στη Ρόδο ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα από την Αστυνομία και ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του στα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη (274) και τα οποία προκάλεσαν ζημιές στα αυτοκίνητα της Uber.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ξεσπάσει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους οδηγούς ταξί και τους οδηγούς της Uber στο Νησί των Ιπποτών, με τους πρώτους να καταγγέλουν αθέμιτο ανταγωνισμό και να ζητούν από την εταιρεία να φύγει από τη Ρόδο.

Κορύφωση της κόντρας μεταξύ των δύο πλευρών είναι τα επεισόδια που ξέσπασαν πριν από δύο ημέρες και είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών σε αυτοκίνητα της Uber και τον τραυματισμό ενός ατόμου.

Βαρύ κατηγορητήριο
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τόσο του συλληφθέντα όσο και των υπολοίπων εμπλεκομένων στην υπόθεση οι οποίοι αναζητούνται, περιλαμβάνει τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διατάραξης κοινής ειρήνης, απειλής διάπραξης εγκλημάτων, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης περιουσίας και απειλής.

«Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε προχθές το απόγευμα ο συλληφθείς συμμετείχε με πλήθος ατόμων, υποκινούμενων από τρίτο πρόσωπο, σε επεισόδια κατά τα οποία προκλήθηκε τραυματισμός υπαλλήλου και σημαντικές φθορές σε εξοπλισμό εταιρίας», αναφέρει η Αστυνομία.

Ο 30χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: