Ρόδος: Σε κάθειρξη 280 ετών καταδικάστηκε λιμενικός για διακίνηση μεταναστών

Κοινοποίηση:
220803203840_limeniko_0

Βαρύτατες ποινές σε τρεις εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων και ένας λιμενικός, επέβαλε το τριμελές εφετείο Δωδεκανήσου για κακουργήματα σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλλε στον 39χρονο λιμενικό συνολική ποινή κάθειρξης 280 ετών και συνολικό χρηματικό πρόστιμο 1.377.000 ευρώ, στον Παλαιστίνιο συγκατηγορούμενό του συνολική ποινή κάθειρξης 272 έτη και συνολικό χρηματικό πρόστιμο 1.364.000 ευρώ και στον 28χρονο Αλβανό συνολική ποινή κάθειρξης 27 έτη και συνολικό χρηματικό πρόστιμο 111.000 ευρώ.


Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, κάθε καταδικασθείς θα εκτίσει 20 χρόνια, ενώ όλοι οδηγούνται στη φυλακή, αφού οι εφέσεις τους σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, δεν έχουν αναστέλλουσα δύναμη

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τους τρεις άνδρες, στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί, περιλαμβάνεται και ένας ακόμη αλλοδαπός από την Παλαιστίνη, ο οποίος μάλιστα φέρεται ως ο αρχηγός της οργάνωσης, ωστόσο διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΡΟΔΟΣ ΤΩΡΑ… ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΡΜΠΑΣ

  2. τι νομοι ειναι αυτη δεν καταλαβαινω ειλικρινα
    250 χρονια για διακινηση ανθρωπων και θα εκτισουν 20 τοτε τα 250 τι ειναι ? ετσι ναχαμε να λεγαμε? την ιδια ωρα σφαζεισ βιαζεισ ανθρωπουσ και ουτε καν ισοβια και αν πουν ισοβια σε 10 20 χρονια εξω ..ποιοσ εχει κανει αυτουσ τουσ νομουσ το γελοιουσ.
    παρτυ κανουν ολοι οι εγκληματιεσ και γελανε με τουσ νομουσ τισ πλακασ , μετα απορουν κιολασ οτι εχουμε ανοδο στα εγκληματικοτητα .
    μασ εχουν πρηξει για τα δικαιωματα των εγκληματιων … , απο οπου και ωσ που εχουν δικαιωματα αυτοι .. τα εχασαν μολισ σκοτωνουν καποιον .. που ειναι τα δικαιωματα των δολοφονημενων μηπωσ θα ξανα ζωντανεψουν η θα ξανα γεννηθουν ? μια φορα ζουμε , μηδεν σεβασμοσ για την ζωη αυτο βλεπω.
    ολα στημενα ειναι για να κανουν τισ κοινωνιεσ μπουρελα αυτο εγω καταλαβαινω.

  3. Ρε σιγα τι εκανε βοηθαγε κακομοιρηδες να πανε Γερμανία …αλλο που κατεβασαν τα παντελόνια να κάθονται Ελλάδα,ολοι εκει θελουν να πανε.καποιοι λενε γεμισαμε μετανάστες,δεν ειναι ακριβως ετσι ,ανθρωπος που δουλεύει δε φοβάται θα αγωνιστεί και θα ζησει.ολες οι χωρες(αφρικη_ασια) που εχουν μουσουλμανικό στοιχειο κυριαρχο δυστυχουν και δεν ειναι καλο γιαυτο στην χωρα να ξεχασουν την φανατικη πλευρά αυτης της θρησκείας

Comments are closed.