Ρόδος: «Σα να μπήκε ο διάβολος μέσα μου…» είπε ο 73χρονος πατέρας που καταδικαστηκε για τον βιασμό της ανάπηρης κόρης του

Κοινοποίηση:
βιασμος

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω καταδίκασε σήμερα Δευτέρα, έναν 73χρονο πατέρα σε ποινή κάθειρξης 12 ετών, ο οποίος ομολόγησε εξεταζόμενος ανωμοτί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ότι βίασε τη 49χρονη ανάπηρη κόρη του, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και στο παρελθόν και από 76χρονο.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση» και για «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση».

Όπως αποκάλυψε η «δημοκρατική», ο 73χρονος αφού είπε ότι είναι… «οικογενειάρχης» πρόσθεσε… «δεν ξέρω τι έγινε, με παρέσυρε ο διάβολος και έγινε η πράξη»!

Υποστήριξε ότι τον «προκαλούσε» η 49χρονη κόρη του ερωτικά και ότι του… «επιτέθηκε», για να επιρρίψει τις ευθύνες στον… «διάβολο».

Απολογούμενος ο 73χρονος ισχυρίστηκε ότι η μία και μοναδική φορά οπότε έγινε οποιαδήποτε ερωτική πράξη ήταν το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022.

Ρόδος: «Σα να μπήκε ο διάβολος μέσα μου…»!

«Γνωρίζω ότι αυτό το οποίο έγινε ήταν λάθος και μετανιώνω για την πράξη μου. Ζητώ συγγνώμη από όλη την οικογένειά μου και κυρίως από την κόρη μου», τόνισε για να προσθέσει ότι ήταν η κόρη του που το ξεκίνησε, λόγω των προβλημάτων ψυχικής υγείας που έχει που ίσως την δυσκολεύουν να διαχειριστεί τις σεξουαλικές της ορμές.

«Το λάθος όμως ήταν και δικό μου από τη στιγμή που δεν αντιστάθηκα όσο έπρεπε. Κάθε μέρα τα βάζω με τον εαυτό μου και μετανιώνω για αυτό που μου συνέβη», πρόσθεσε, ενώ ισχυρίστηκε ότι της έλεγε συνεχώς ότι «αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό», «είμαι πατέρας σου, μην το κάνεις», μέχρι που ενέδωσε!

«Σα να μπήκε ο διάβολος μέσα μου. Ξέρω ότι η ερωτική πράξη μεταξύ συγγενών είναι μεγάλο κακό και μεγάλη αμαρτία και την αναγνωρίζω και διατίθεμαι να πληρώσω την αμαρτία. Αλλά αυτό ήταν το μόνο που συνέβη», πρόσθεσε, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι βίασε την ανάπηρη κόρη του.

Ωστόσο, πραγματογνωμοσύνες από ψυχίατρο και ιατροδικαστή συγκλίνουν στην τέλεση του καταγγελλόμενου αδικήματος.

Όλα τα αποκάλυψε ο αδερφός της 49χρονης, ο οποίος έχει και την επιμέλειά της. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η αδερφή του είχε βιαστεί και από άλλον άνδρα το 2016.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: