Ρόδος: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή καθηγητής που είχε ερωτική σχέση με 14χρονη

Κοινοποίηση:
Δικαστήρια_lockdown-3-1-1-768x480

Πατέρας στη Ρόδο έκανε μήνυση σε βάρος 52χρονου εκπαιδευτικού που διατηρούσε ερωτική σχέση με την 14χρονης κόρη του. Ο εκπαιδευτικός μηνύθηκε για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για πρόκληση σωματικής βλάβης από τον 49χρονο πατέρα.

Το δικαστήριο έπαυσε υπό όρους την κατηγορία για πρόκληση σωματικής βλάβης και τον έκρινε ένοχο διατάραξης οικιακής ειρήνης απορρίπτοντας το αίτημα για αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου. Του επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετή αναστολή.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο εκπαιδευτικός φέρεται την 30ή Νοεμβρίου 2019 στις 03.00 τη νύχτα να μπήκε παράνομα σε περικλεισμένο χώρο της πολυκατοικίας του 49χρονου και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Ο 49χρονος είχε επιστρέψει με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του και τη στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι τους περίμενε ο κατηγορούμενος.

Όπως υποστήριξε ο 49χρονος μόλις αντίκρυσε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Εκείνος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο κατηγορούμενος, που είχε ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για την μεταξύ τους «σχέση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με ποιους γύρισες έξω νυχτιάτικα μωρή? Με τον πατέρα σου και την μάνα σου?
    Χα χα χα χα.
    Βρε φαπες που ήθελε ο κύριος καθηγητής!

Comments are closed.