Ρόδος: Καταγγελία ότι δασκάλα Τζούντο έριχνε χαστούκια σε 9χρονο μαθητή της

Κοινοποίηση:
peripoliko_astynomia_APEMPE_20_06_2021-1536x864 (2)

Δασκάλα Τζούντο στη Ρόδο φέρεται κατά την διάρκεια της προπόνησης να χαστούκιζε έναν εννιάχρονο μαθητή της, πολλές φορές μάλιστα μπροστά και στα υπόλοιπα παιδιά.

Αυτό αναφέρει επιστολή διαμαρτυρίας που δημοσιεύτηκε στο protiekdosi.news.

Στην αρχή, το παιδάκι δεν αντιδρούσε στην άσχημη συμπεριφορά της δασκάλας του από ντροπή απέναντι στους συναθλητές του. Κάποια στιγμή όμως μίλησε στους γονείς τους για τα όσα συνέβαιναν με την δασκάλα Τζούντο και εξέφρασε την επιθυμία του να μην ξαναπάει στην προπόνηση.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Μέσα στην τρελή χαρά ήταν ένας εννιάχρονος μαθητής του δημοτικού, όταν η οικογένειά του τον έγραψε σε μια σχολή τζούντο που λειτουργεί στην πόλη. Του άρεσε πολύ που του δινόταν η ευκαιρία ν’ ασχοληθεί με το αγαπημένο του σπορ.

Παρόλα αυτά η χαρά του δεν κράτησε πολύ κι αυτό γιατί η δασκάλα του τζούντο τον χαστούκιζε κατ’ επανάληψη, αρκετές φορές μάλιστα μπροστά στ’ άλλα παιδιά …

Τις πρώτες φορές ο μικρός δε μίλησε σε κανέναν. Αισθανόταν ντροπή απέναντι στους συναθλητές του. Όταν όμως η κυρία αυτή συνέχισε να τον χαστουκίζει, το παιδί ένιωθε πια τόσο άσχημα, που και μίλησε με την οικογένειά του αλλά και εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει να πηγαίνει στη σχολή τζούντο πια.

Και ερωτώ: γιατί κυρία μου χαστουκίζατε ένα εννιάχρονο παιδί;

Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να χειροδικείτε στα παιδιά μας ή στα εγγόνια μας;
Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να τα απομακρύνετε από τον αθλητισμό σε τέτοιο βαθμό που καταλήγουν να τον μισούν;

Τι να τα κάνω τα πτυχία σας ή τα μεταπτυχιακά όταν δε μπορείτε να διαχειριστείτε τα όποια θέματα έχετε και ξεσπάτε σε ένα εννιάχρονο παιδάκι;

Τι να τις κάνω τις διακρίσεις σας και τα μετάλλιά σας;

Ορισμένοι από εσάς, ευτυχώς είστε λίγοι, μάθατε ίσως παραπάνω γράμματα και ίσως εξελίξατε τη ζωή σας, αλλά ξεχάσατε να παραμείνετε άνθρωποι …

Ντροπή σας!!! Σχίστε τα πτυχία σας και γυρίστε το χρόνο πίσω. Να πάτε στο χωριό σας να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, όχι όμως με τον ψυχισμό των παιδιών.

Των παιδιών μας που σας εμπιστευτήκαμε …

Λυπάμαι πραγματικά που συμβαίνουν αυτά στο κοσμοπολίτικο νησί μας.
Θα παρακαλούσα να μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι. Καταγγέλλω τη βία παντού και ειδικά σε παιδιά

Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία!!!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: