Ρωσία: Το Κρεμλίνο δεν αποκλείει να γίνει συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν στο Καζακστάν

Κοινοποίηση:
πουτιν ερντογαν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα δεχθεί αύριο, Τρίτη, στην Αγία Πετρούπολη τον επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, Ραφαέλ Γκρόσι, ενώ ρωσικά πλήγματα έθεσαν στο στόχαστρο σήμερα ενεργειακές υποδομές στην Ουκρανία, σύμφωνα με ουκρανικές πηγές.

«Ο πρόεδρος θα συναντήσει αύριο τον κ. Γκρόσι στην Αγία Πετρούπολη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μερικές ημέρες αφότου η Ρωσία ιδιοποιήθηκε με ένα διάταγμα τον ουκρανικό πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος μπορεί να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μια σύνοδο κορυφής για την ασφάλεια στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, αυτή την εβδομάδα.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα συζητήσουν τις προτάσεις του Ερντογάν να φιλοξενήσει συνομιλίες για την Ουκρανία, ο Ντμίτρι Πεσκόφ είπε πως αυτό είναι πιθανό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εμείς ανήκουμε στην Ανατολή. Ο πουστάρχης μάς έβαλε στη Δύση.

  2. Οι Έλληνες της Μακεδονίας στέλνουμε μήνυμα για ολοκληρωτικό πόλεμο εναντιων Γιανκιδων και των Αγγλοσαξονων της Δύσης!
    Κάποτε ο μεγάλος Έλληνας στρατηλάτης ξεκίνησε πόλεμο εναντίον των καταπιεστών εκείνης της εποχής σήμερα οι εποχές άλλαξαν και οι Βαβυλωνες κι οι Ρωμες μεταναστευσαν στην Δύση και ξεκίνησαν από εκει τα δόλια έργα τους και την καταπίεση !
    Ο Αλέξανδρος σας ένωσε όλους τους λαούς της Ανατολής και ήθελε σαν αδέρφια να ζείτε ενωμένοι και Ελεύθεροι με δικαιοσύνη ήρθε λοιπόν η ώρα ενωμένοι οι λαοί τη Ανατολής να πολεμήσετε τους καταπιεστές και τους εξουσιαστές της Δύσης! Για την Ελευθερία την αυτοδιάθεση και την δικαιοσύνη των λαών!
    Ήρθε η ώρα της εκδίκησης και του πολέμου!Ήρθε η ώρα να πληρώσουν για ότι έκλεψαν ότι λεηλάτησαν ότι διχόνοια έσπειραν για κάθε άνθρωπο που δολοφόνησαν από την Σερβία μέχρι το Ιράκ και το Αφγανιστάν ήρθε η ώρα να πληρώσουν για κάθε πολιτισμό όπως τον Ελληνικό που τον λεηλάτησαν !
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!
    ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

Comments are closed.