Ρωσία: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την αποχώρηση τεσσάρων παικτών

Κοινοποίηση:
Shengelia

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και στην αθλητική οικογένεια για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία με κορυφαίο γεγονός των τελευταίων ωρών την απόσυρση προς το παρόν του Αμπράμοβιτς από τα κοινά της Τσέλσι.

Σαν κεραυνός έπεσε το βράδυ η είδηση ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς μεταβιβάζει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου τη διαχείριση της λονδρέζικης ομάδας, που μάλιστα έβγαλε και ανακοίνωση καταδίκης της εισβολής αμέσως μετά. Αναλυτές πάντως κάνουν λόγο για προσωρινή κίνηση τακτικής του Ρώσου ολιγάρχη, που ανήκει στο περιβάλλον του προέδρου Πούτιν.

«Πάντα έπαιρνα αποφάσεις έχοντας κατά νου το συμφέρον του συλλόγου. Παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες», δήλωσε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Στην Ευρωλίγκα τέσσερις παίκτες της αφήνουν τελικά την ΤΣΣΚΑ, αφού εκτός του Σενγκέλια, αναχώρησαν από τη Μόσχα Λούντμπεργκ, Γκριγκόνις και Βόιντγκμαν.

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε και η διεθνής ομοσπονδία τζούντο, που καθαίρεσε τον Πούτιν, λάτρη του αθλήματος και κατόχου μαύρης ζώνης, από επίτιμο πρόεδρο και Πρέσβη της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: