Ρωσία/Κίνα: Στoν δρόμο για μία Παγκόσμια Κυβέρνηση; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
rossia_kina-

Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βρέθηκε στην Κίνα, όπου επικυρώθηκε πως οι δύο χώρες θα προχωρήσουν μαζί στην Νέα Εποχή για τον πλανήτη, όπου η Δύση θα φτωχοποιηθεί περαιτέρω, η Ανατολή θα αναβαθμιστεί και όλος ο πλανήτης θα κυβερνηθεί ψηφιακά!

Σε αυτή την νέα πολυπολική εποχή, προκειμένου να μην υπάρχει καμία απόλυτη υπερδύναμη, αλλά απλά ισχυρές εξουσίες, οι οποίες θα ελέγχουν ψηφιακά τους λαούς τους μέχρι να έρθει μία κοινή παγκόσμια (συγ)κυβέρνηση. Σε αυτή την νέα πραγματικότητα μπροστά βγαίνουν Ρωσία και Κίνα!

Για να συζητήσει τη σημασία του ταξιδιού του Πούτιν στην Κίνα, το RT μίλησε σχετικά πρόσφατα με τον Marco Fernandes, ερευνητή στο Tricontinental Institute for Social Research και συνεκδότη του Dongsheng News.

Όπως ειπώθηκε μεταξύ άλλων:

«Η Κίνα και η Ρωσία είναι οι βασικοί παράγοντες αυτής της μετατόπισης της παγκόσμιας δύναμης.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Xijinping στον Vladimir Putin, -τον πρόεδρο Putin,   την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Ρωσία: “Αποτελεί την αόρατη αλλαγή εδώ και 100 χρόνια και ηγούμαστε αυτών των αλλαγών”!

Οπότε, φυσικά υπάρχουν σε πολλά επίπεδα αυτοί οι βασικοί παράγοντες, αλλά θα ήθελα να αναφερθώ πρώτα από όλα όσον αφορά (το θέμα) της παγκόσμια διακυβέρνησης, θα  πρέπει να υπάρξει μεταρρύθμιση των Ηνωμένων Εθνών.

Πιστεύω ότι αυτό το οποίο συμβαίνει τώρα στην Παλαιστίνη, είναι ένα σαφές  παράδειγμα ανάγκης μιας βαθιάς μεταρρύθμισης του παγκόσμιου διεθνούς συστήματος (σ.σ. Όλα ξεκινούν από την Μέση Ανατολή). Πιστεύω επίσης, όσον αφορά τις προσδοκίες των “BRICKS” για τους επόμενους μήνες τα επόμενα χρόνια, -η δημιουργία για παράδειγμα εναλλακτικών στην επικράτηση του δολαρίου! Συνεπώς υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση αυτή την στιγμή»!

Δείτε την συνέχεια:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: