Ρούνει: Ο Ρονάλντο δεν παίζει καλά – Θα διάλεγα τον Ποκετίνο – Ο Πογκμπά πρέπει να φύγει

Κοινοποίηση:
rooney

“Πιστεύω ότι ο Ποκετίνο τα κατάφερε στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε ο Ρούνεϊ σε συνέντευξη για το skysports. «Ξέρει την Πρέμιερ Λιγκ και στην Τότεναμ έφερε πολλούς παίκτες. Το έκανε και στη Σαουθάμπτον.”

“Αν ήταν στο χέρι μου να επιλέξω προπονητή, αυτόν θα επέλεγα. Θα έπρεπε να του δοθεί χρόνος για να αναπτύξει το σχέδιο του στον σύλλογο και στην ομάδα. Αν του δώσετε χρόνο, νομίζω ότι θα τα πάει περίφημα.”

Το συμβόλαιο του Πογκμπά λήγει στο τέλος της σεζόν και φαίνεται έτοιμος να ηγηθεί μιας μεγάλης λίστας αποχωρήσεων από τον σύλλογο τους επόμενους μήνες.

“Πιστεύω ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου είναι μάλλον καλύτερο για αυτόν να προχωρήσει. Εάν ο Πωλ είναι ειλικρινής με τον εαυτό του, πρέπει να αποδεχτεί ότι δεν είχε την επίδοση που θα ήθελε από τότε που επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”, είπε.

“Ο Κριστιάνο δεν τα πάει και τόσο καλά και σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που ήταν στα 20 του. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι απειλητικός για γκολ αν του δώσεις την μπάλα, αλλά νομίζω ότι στο υπόλοιπο του παιχνιδιού χρειάζονται περισσότερα.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: