Ρουφήξτε τα παραμυθατζήδες! Πρώην γεν.διευθυντής Υπ.Υγείας Ισραήλ: “Ο αριθμός των νεκρών είναι ψεύτικος, αλλάζουν την αιτία θανάτου”

Κοινοποίηση:
yoram-lass-800x480

Yoram Lass, γιατρός πρώην γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας Ισραήλ καταγγέλλει μιντιακή πλύση εγκεφάλου για τον Covid-19.

Διαβάζουμε από την Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης 9/6/2020:

Σε συνέντευξή του στο site Spiked, ο Yoram Lass, γιατρός, ερευνητής, και πρώην γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ καταγγέλλει «την πλύση εγκεφάλου ολόκληρων πληθυσμών και μια μνημειώδη υστερία.» «Αυτή είναι η πρώτη επιδημία της ιστορίας που συνοδεύεται από μια άλλη επιδημία, αυτή του ιού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα νέα μίντια επέφεραν την πλύση εγκεφάλου ολόκληρων πληθυσμών.

Τα αποτελέσματα είναι ο φόβος και το άγχος και μια ανικανότητα να κοιτάξεις τα πραγματικά δεδομένα. Και επομένως έχετε όλα τα συστατικά για μια υστερία μνημειώδη […]» «Αυτή δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιδημία γρίπης αν ενσκύψουμε στους αριθμούς και τα δεδομένα, αλλά τα πρόσωπα που είναι σε καθεστώς άγχους είναι τυφλά.

Δείτε ΕΔΩ το ξένο δημοσίευμα με τις σχετικές καταγγελίες!

Αν ήμουν εγώ αυτός που θα έπαιρνε τις αποφάσεις, θα δοκίμαζα να δώσω στα άτομα τα αληθινά νούμερα. Και δεν θα κατέστρεφα ποτέ τη χώρα μου […]» «Ο αριθμός της οφειλόμενης θνησιμότητας στον coronavirus είναι ένας επίπλαστος αριθμός. Η πλειονότητα των ατόμων δεν πεθαίνει από coronavirus. Αυτοί που καταγράφουν τους θανάτους απλώς αλλάζουν την αιτία θανάτου. Αν οι ασθενείς πεθαίνουν από λευχαιμία, μεταστατικό καρκίνο, καρδιοαγγειακή νόσο ή démence, εγγράφονται στον coronavirus.

Επιπλέον, το νούμερο των μολυσμένων είναι λάθος, γιατί εξαρτάται από τον αριθμό των tests. Όσα περισσότερα tests κάνετε, τόσα περισσότερα μολυσμένα έχετε […]» «Αν κοιτάξετε την καμπύλη του coronavirus σε γράφημα, θα δείτε ότι μοιάζει με μια κορυφή. Ο coronavirus φθάνει πολύ γρήγορα, αλλά πηγαίνει επίσης πολύ γρήγορα.

Η καμπύλη της γρίπης είναι επιφανειακή επειδή διαρκεί τρεις μήνες, αλλά ο κορωνοϊός διαρκεί ένα μήνα… Αν υπολογίσετε τον αριθμό των προσώπων που πεθαίνουν από υπερθνησιμότητα, θα δείτε ότι κατά τη διάρκεια της season του coronavirus είχαμε μια υπερθνησιμότητα που είναι περί το 15% πιο σημαντική απ΄ ό,τι στην επιδημία της συνηθισμένης γρίπης του 2017 […]» «Αναφορικά με αυτήν την αύξηση, τα δρακόντεια μέτρα είναι βιβλικών αναλογιών. Εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα υποφέρουν.

Στις υπανάπτυκτες χώρες πολλοί πεθαίνουν από πείνα. Στις αναπτυγμένες θα πεθάνουν από ανεργία. Η ανεργία, αυτή είναι η θνησιμότητα. Θα πεθάνουν από τα μέτρα τόσα άτομα όσα και από τον ιό […]» «Οποιοσδήποτε λογικός ειδήμονας θα σας πει […] ότι η καραντίνα δεν μπορεί ν΄ αλλάξει τον τελικό αριθμό μολυσμένων ατόμων. ∆εν μπορεί παρά να τροποποιήσει το ποσοστό μόλυνσης. Και κάποιοι ισχυρίζονται ότι τροποποιώντας το ποσοστό μόλυνσης και ‹›ισοπεδώνοντας την καμπύλη’’, αποφύγαμε την ανατροπή των νοσοκομείων […] Αλλά κοιτάξτε τη Σουηδία. Όχι καραντίνα, όχι κατάρρευση νοσοκομείων.

Το επιχείρημα υπέρ της καραντίνας καταρρέει […]» «Αν κοιτάξετε τους αριθμούς, το 2017, 25.000 Ιταλοί πέθαναν από επιπλοκές από τη γρίπη. Σήμερα, περίπου 30.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον κορωνοϊό εκεί. Άρα, είναι συγκρίσιμο σχήμα. ∆εν πρέπει να καταστρέψετε μια χώρα για συναφή στοιχεία […]» «Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την καταστροφή των ανθρώπινων ζωών» με βάση τα μέτρα που ελήφθησαν για τον ιό κατήγγειλε ο γιατρός.

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: