“Ρουκέτα” από τον Γ. Τράγκα: “Μονοψήφια νούμερα για ΣΥΡΙΖΑ”

Κοινοποίηση:
tra

Το «καμπανάκι» έκρουσε ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του, προς τον ελληνικό λαό τονίζοντας ότι οι εκλογές πλησιάζουν και ότι θα πρέπει να σκεφτούμε το καλό της πατρίδας και της οικογένειας μας.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής:

«Συγκέντρωσε εκεί τους Ραγκούση, Τζουμάκα, Μεγαλοιοικονόμου, τους αποστάτες του Καμμένου και τα αποκαΐδια του ΠΑΣΟΚ. Συγκέντρωσαν εκεί μία σειρά από «καμένες» πολιτικές φιγούρες, για να αποδείξουν ότι αποτελούν το παλαιό ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει νοθεία στις εκλογές με ελληνοποιήσεις και παρατράγουδα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συντριβεί. Θεωρείται καθήκον η μαζική καταδίκη του στις κάλπες.

Παράνοια, αφροσύνη, υποκρισία και στάχτη στα μάτια του κόσμου. Δεν πίστευα αυτά που έλεγε ο Σκουρλέτης: «πρόεδρε με τόσο κόσμο που μαζέψαμε μπορείς να κάνεις εκλογές». Γέμισαν το κλειστό του Γαλατσίου με χωρητικότητα 6000 άτομα και νόμιζαν ότι γέμισαν το Κολοσσαίο της Ρώμης. Και έχουν την αίσθηση ότι κατακλύζονται οι πλατείες με την εμφάνιση του Τσίπρα από τους οπαδούς του. Μου φαίνεται ότι ο κ. Σκουρλέτης είτε θέλει να κάνει πλάκα είτε εποφθαλμιά την καρέκλα του. Η αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει σε μονοψήφιο νούμερο υπάρχει σε όλη τη χώρα.

Πρέπει να καταδικαστούν μαζικά στις κάλπες. Στην πραγματικότητά αγοράζει ή προσλαμβάνει μόνο το Θεοχαρόπουλο και άλλους «καμένους» πολιτικούς. Η ΔΗΜΑΡ είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτη, χωράει και σε ένα ταξί. Πολλοί έχουν την αίσθηση ότι το μόνο που ενώνει αυτούς τους ετερόκλητους πολιτικούς είναι οι καρέκλες. Δεν έχουν καμία ιδεολογία και ο Τσίπρας προσπαθεί να αναστήσει «νεκρές» πολιτικές φιγούρες. Ο κ. Τσίπρας πολλές φορές αισθάνεται ή δείχνει ότι είναι ο φοίνικας που αναγεννάτε από την τέφρα του, ουσιαστικά όμως δεν είναι παρά ένας απριλιανός κλώνος.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: