Ρουβίκωνας: Έβαψαν συνθήματα έξω από το πολιτικό γραφείο του Καραμανλή

Κοινοποίηση:
336793397_3327349944180256_3131761587421248343_n

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του «Ρουβίκωνα» έβαψαν συνθήματα έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή για την πολύνεκρη τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η συλλογικότητα χαρακτηρίζει το τραγικό περιστατικό ως «έγκλημα» και τονίζει ότι «ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, από άποψη θέσης, δεν μπορεί να ναι άλλος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή».

Όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε η ομάδα, μπροστά από την πόρτα του πολιτικού γραφείου έχει γραφτεί η φράση «υπουργός εγκλημάτων» με κεφαλαία μαύρα γράμματα.

«Μη γελιόμαστε. Ο Καραμανλής, και ο κάθε Καραμανλής, δεν είναι κάνας αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι συνένοχος στο έγκλημα, ένα έγκλημα που οργανώνεται αργά και σταθερά χρόνια τώρα, από όλες τις κυβερνήσεις εξουσίας, από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, με την υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών και το προσκύνημά στο αρπακτικό ιδιωτικό κεφάλαιο», σημειώνεται μεταξύ άλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ……….

Comments are closed.