Ροδίτης έκανε πλούσιο έναν επιτήδειο, νομίζοντας πως «παίζει» στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης!

Κοινοποίηση:
202003091604197667

Το φυσάει και δεν κρυώνει το… χουνέρι που έπαθε ένας Ροδίτης, ο οποίος πίστευε ότι θα γίνει πλούσιος στο χρηματιστήριο και θα έλυνε για πάντα τα οικονομικά του προβλήματα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Ο 40χρονος πείστηκε από έναν απατεώνα να του καταβάλει μεγάλα χρηματικά ποσά προς επένδυση, με την προοπτική ότι θα αυξάνονταν τα χρηματικά του κεφάλαια, μέσω ευκαιριακών χρηματιστηριακών επενδύσεων. Ο επιτήδειος προσέγγισε το θύμα μέσω του διαδικτύου και μιλούσε μαζί του στην αγγλική γλώσσα, πείθοντάς τον να επενδύσει στο χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου 2019 έως 18 Ιουνίου 2020 το χρηματικό ποσό των 65.847 δολαρίων ΗΠΑ και 13.080 ευρώ σε επενδυτικά προϊόντα εταιρίας.

Η εταιρία αυτή είχε δήθεν την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ και αφορούσε επενδύσεις στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης!

Ο δράστης προφανώς έπαιξε άριστα τον ρόλο του, αφού ο ευκολόπιστος Ροδίτης ήταν πεπεισμένος για τη σοβαρότητα των λόγων του. Πλέον, όμως, θρηνεί τα χρήματά του και ευελπιστεί να γίνει γνωστή η ταυτότητα του δράστη, ώστε να πάρει πίσω τα ευρώ και τα δολάρια που έδωσε ή, έστω, ένα μέρος από αυτά.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος άγνωστου -επί του παρόντος- δράστη για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: