ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ01|05|2019 22:15/Ptolemaios/864 views «Ρε σύντροφε Σάντσεθ, ποιος είναι αυτός ο μαλλιάς;»! Η φωτογραφία που «σαρώνει» στο διαδίκτυο! (ΦΩΤΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Στο twitter, σπάνε πλάκα με τον Τσίπρα και την στήριξη στον Σάντσεθ αντί στον Ιγκλέσιας! Και… ζωγραφίζουν! Δείτη την φωτογραφία που «σαρώνει» στο διαδίκτυο… ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ16|02|2026 05:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ποιες θερμοκρασίες σηματοδοτούν τον πυρετό και πότε είναι αυτός υψηλός;ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ MEDIA16|02|2026 05:03 /0 ΣΧΟΛΙΑ «ΓΥΠΕΣ» ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ16|02|2026 04:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Πότε ανακαλύφθηκε το καλοριφέρ; 1 Comment Μετά τον Πανούλη Κα(η)μένο και την Μακεδονία μας πούλησε και τους ποντέμος και τον Ιγκλέσιας!!! Αυτό το παιδί είναι πρόθυμο να ξεπουλήσει ακόμα και την μάνα του φτάνει να πετύχει τον σκοπό του!!! Comments are closed.
Μετά τον Πανούλη Κα(η)μένο και την Μακεδονία μας πούλησε και τους ποντέμος και τον Ιγκλέσιας!!! Αυτό το παιδί είναι πρόθυμο να ξεπουλήσει ακόμα και την μάνα του φτάνει να πετύχει τον σκοπό του!!!
Μετά τον Πανούλη Κα(η)μένο και την Μακεδονία μας πούλησε και τους ποντέμος και τον Ιγκλέσιας!!! Αυτό το παιδί είναι πρόθυμο να ξεπουλήσει ακόμα και την μάνα του φτάνει να πετύχει τον σκοπό του!!!