Ρεπουμπλικανοί: “Έρχεται μεγάλη νίκη στη Φλόριντα”

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με στελέχη των Ρεπουμπλικανών οι εγγραφές μελών στη Φλόριντα, οι οποίες γίνονται τη στιγμή της ψήφου οπότε κατά έναν τρόπο καταγράφεται τι θα ψηφίσει ο καθένας, έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ.


Οι Δημοκρατικοί μπήκαν στην ημέρα των εκλογών με πλεονέκτημα 108.123 στο σύνολο των ψηφοφόρων λόγω της μαζικής επιστολικής ψήφου, όμως οι Ρεπουμπλικανοί μείωσαν το συνολικό χάσμα, το οποίο ανερχόταν σε πάνω από 108 χιλιάδες ψήφους τη Δευτέρα, σε περίπου 6.000 στις πρώτες δυόμισι ώρες της ψηφοφορίας την ημέρα των εκλογών σύμφωνα με τον Μίκαελ Βαλτζ μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων με τους Ρεπουμπλικανούς.

 

Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν μια ισχυρή προσέλευση για να εξασφαλίσουν την πολιτεία για τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας συνεχώς το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί κατέχουν πλέον το πιο λεπτό προβάδισμα στις εγγραφές ψηφοφόρων στην ιστορία της πολιτείας

Οι κάλπες της Φλόριντα είναι ανοιχτές έως τις 7 μ.μ., με 29 εκλογικές ψήφους διαθέσιμες για τον νικητή.

Από τις 2:30 μ.μ. το σύνολο των ψήφων των Ρεπουμπλικάνων ξεπέρασε αυτό των Δημοκρατών με 4.041.888 σε 3.884.798 αντίστοιχα, με προβάδισμα των GOP 157.090.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: