Ρεκόρ για τη Νέα Δημοκρατία σε χωριό της Λάρισας – Πού είχε ποσοστό 76,67

Κοινοποίηση:
psofoforia-kalpi

Τα Φάρσαλα έχουν τη μερίδα του λέοντος ως η επαρχία της Λάρισας με το μεγαλύτερο ποσοστό που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο το 50% περίπου, φαντάζει λίγο, στην επίδοση που η γαλάζια παράταξη σημείωσε στο Ναρθάκι, πρώην έδρα του ομώνυμου Δήμου και γενέτειρα του νέου βουλευτή Χρήστου Καπετάνου.

Εκεί, το ποσοστό εκτινάχθηκε στο… φαραωνικό 76,67%, αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο με μόλις 6,24%!

Δείτε τα αποτελέσματα στο Ναρθάκι:

nathraki

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Mετά και από αυτά τα αποτελέσματα εκεί στα Φάρσαλα, μην σας ξαναδώ να διαμαρτύρεστε με τα τρακτέρ στους δρόμους; Καταλάβατε; Το τρακτέρ και στα χωράφια σας. Και μετά για τσίπουρα στην πλατεία του χωριού σας. Διαμαρτυρίες και κλείσιμο δρόμων τέλος.

  2. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ;;;;;;;;

  3. Ακουω συνεχεια τον Κ Χιο απο τους Ραδιομακελαρηδες να λεει συνεχως οτι πρεπει να ενωθουν ολα τα Πατριωτικα κομματα ποια ειναι αυτα ????? Ο Κ. Κασιδιαρης φυλακη τον ΕΑΝ του κ.Κανελλοπουλου τιποτα απο ψηφους,του αριστερου Καζακη το ΕΠΑΜ τιποτα .το κομμα ΝΙΚΗ του δασκαλου τριχες το κινημα 21 εκτος απο το αντιεμβολιαστικο σοου τιποτε αλλο εκτος απο το κομμα του κ.Βελοπουλου που οντως ειιναι ενα Πατριωτικο κομμα που πηρε με το ζορι πηρε 4,5 % τωρα εαν προσθεσουμε τα ποσοστα ολων των αντισυστημικων κομματων που βγαζουν ενα ποσοστο αρκετα μεγαλο το ποσοστο αυτο δεν εχει καμια σημασια με πατριωτικα κομματα.Το μονο Πατριωτικο κομμα που θα μας εκπροσωπισει στην βουλη δυστυχως ειναι μονο το κομμα του κ. Βελοπουλου,και αργοτερα ….βλεπουμε. Η Αγανακτηση πολυ μεγαλη που τα Τεμπη του εγκληματος των 57 παληκαριων εδωσαν στους δολοφονοους τους Ακουσο.Ακουσον 43% ειναι να τρελαινεται κανεις ντροπη τους!!!!!

  4. μήπως κατάγεται από εκεί και ο μοιραίος σταθμάρχης ; λολ καμία σωτηρία !!

Comments are closed.