Ρεζίλεψε την λαλίστατη “πολύχρωμη” Παγώνη και τα “παπαγαλάκια” “αυλικούς” ο άνδρας της 44χρονης από την Κρήτη: «Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία». Με αυτά τα λόγια σχολίασε τη σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμού να μην κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca οι κάτω των 60 o Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, ο άνδρας της 44χρονης από την Κρήτη, που έπαθε θρόμβωση και πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό της με το συγκεκριμένο σκεύασμα.

«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε. «Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι» είπε στον ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Αναφερόμενος στην Επιτροπή ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο που η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών. «Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Δεν ξέρω τι καταλάβατε από το παραπάνω βίντεο , αλλά ο σύζυγος της θανούσας εξακολουθεί να είναι υπέρ των εμβολιασμών.Η ένστασή του δηλαδή στην εκπομπή του Παπαδάκη έχει να κάνει με τη λάθος οδηγία της επιτροπής για το συγκεκριμένο εμβόλιο.Δηλαδή εαν υποθέσουμε οτι σήμερα ζούσε η γυναίκα του , φυσικά θα την πήγαινε να κάνει το εμβόλιο , αλλά όχι το συγκεκριμένο.Δηλαδή εξακολουθεί να πιστεύει οτι με τα άλλα εμβόλια δεν θα είχε πρόβλημα.Για να δείτε πόσο αμετανόητη είναι η βλακεία ορισμένων.

  2. σκεφτειτε ρε παιδια τι μαλακοστοκο εχουν στο μυαλο οι εμβολιασμενοι ωστε να πεθαινουν απ το εμβολιο και να σκεφτονται ακομα μην τους εκμεταλευτουν οι ανεμβολιαστοι! Μιλαμε για μαλακια επικινδυνη για την υπαρξη του συμπαντος..

  3. ο κρητικος να μας πει ποσες ωρες την ημέρα ξέπλενε εγκέφαλο με σκαι, μπουμπουκο, προτοσαλιαρη, εισαγελατο.. κλπ μήπως και την γλιτώσουν αλλοι που κάνουν ακριβώς το ιδιο!!

  4. Αυτός από την μια ζητάει απαντήσεις για τον θάνατο τής συζύγου του και από την άλλη εξυμνεί τον εμβολιασμό!!!!!
    Άντε καλέ κάνε το και συ και άμα πεθάνεις ας ζητήσουν εξηγήσεις τα παιδιά σου!!!

    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ !!!!!

      ΕΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΕΣ Η’ Η ΦΥΣΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΕΧΕΙ ΡΑΤΣΕΣ !!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΖΩΑ ΝΕΟΤΑΞΑΚΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ !!!!!!!

      ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΕΝΤΕΛ !!!!!

      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΦΥΣΗ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΙΔΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    2. ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΑΡΝΗΤΗ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ…ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

  5. Μήπως ευθύνη δεν φέρει και ο ίδιος ο σύζυγος που άφησε την γυναίκα του να μπολιαστεί με ότι της πάσαραν Κούλης και διεστραμμένοι “ειδικοί”του?? Από αυτούς τώρα ζητάει ευθύνεςςς??? Εκτός αν ελπίζει σε κάποια…”αποζημίωση”…..

  6. Και από προκύπτει ότι σώθηκε ο οποιοσδήποτε; Πέρυσι πχ όλα τα νούμερα της λεγόμενης πανδημίας ήταν πολύ χαμηλότερα απ’ότι τα φετινά.

  7. Ακούω ότι τό Παγώνι είναι μάχιμο στήν πρώτη γραμμή . Συνδικαλιστρια καί πρώτη γραμμή δέν κολλάνε . Ούτε ο Τσιτσιπας δέν αλλάζει τεραιν κάθε μέρα…τόν ξεπέρασε σέ εμφανίσεις στά Μέσα Μαζικής Εξημερωσης ….καί στό τζάμπα μάλιστα.

  8. Συναδελφος μου ειπε οτι για το κοινο καλο δεν εγινε και τιποτα να πεθανουν μερικες χιλιαδες ανθρωποι απο τα εμβολια. Και μετα λενε τους αρνητες ψεκασμενους. Τουλαχιστον η Παγωνη πληρωνεται αδρα για να υποστηριζει τις παπαριες που λεει. Ο κακομοιρογλου ομως?

  9. Άνθρωπέ μου αυτοί δεν έχουν τσίπα , δεν έχουν ντροπή , δεν έχουν αναστολές , για αυτούς η ανθρώπινη ζωή είναι ένας αριθμός και τίποτε άλλο . Για αυτούς αξία έχει μόνο το χρήμα και η δόξα.
    Κακώς πολύ κακός βγήκες στα κανάλια τους στα οποία η παρουσία σου μετράει μόνο στην τηλεθέαση και πουθενά αλλού. Τουλάχιστον ακούστηκε η αλήθεια μήπως κάποιοι ξυπνήσουν και σωθούν.

  10. Εγκληματίες.
    Δεν ντρέπονται να λένε θυσιάσαμε 10-20-50 ανθρώπους να σωθούν οι υπόλοιποι;;;;;; Ούτε ο Χίτλερ δεν έκανε τέτοια εκ προθέσεως εγκλήματα.

    1. Φίλε, το γράφω εδώ για να το διαβάσουν και άλλοι, αυτή είναι μια από τις κυρίαρχες διδαχές του τεκτονισμού. Όποιος υποστηρίζει τέτοιες απόψεις το πιθανότερο είναι (αν όχι βέβαιο) ότι είναι τέκτονας.

  11. Ρε την Παγωνη ποιος την πιανει τωρα!Εχει την τιμητικη της και στον Ζαχαρατο και στον Σεφερλη,και μονιμο στασιδι στην tv.Παει βουρ για τη βουλη!

Comments are closed.