Ραπτόπουλος για Μπεκατώρου: «Αυτή η κοπέλα δεν δίνει καλό παράδειγμα στα παιδιά μας, στις κόρες μας -Έβαλε το μετάλλιο πάνω από τον βιασμό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Ο αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος επιλέγει να εγκαλέσει τη Σοφία Μπεκατώρου για τον χρόνο της καταγγελίας της, ενώ αναφέρει πως είναι… κακό παράδειγμα για τα παιδιά μας


Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η τοποθέτηση του αθλητικογράφου Κωστή Ραπτόπουλου, που επιλέγει να επιτεθεί στη Σοφία Μπεκατώρου για τον χρόνο της καταγγελίας της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τοποθετήθηκε με παρόμοιο τρόπο, αφήνοντας υπόνοιες για τον χρόνο της καταγγελίας.
«Δεν το είπε τότε γιατί η επιτυχία του μεταλλίου του Ολυμπιακού, είχε μεγαλύτερη αξία γι’ αυτήν από το βιασμό της. Έβαλε το βιασμό στην άκρη, κάπου στο κουτάκι του μυαλού της για να πετύχει», δήλωσε σχετικά σε βίντεο που ανέβασε στο Youtube.
«Είναι λάθος μία κοπέλα που βιάστηκε και το κράτησε μυστικό για την επιτυχία του μεταλλίου. Είναι μεγάλο λάθος. Πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από 20 χρόνια να βγει να το πει τώρα», προσέθεσε.

Και… ηθικοπλαστική διάσταση
Μάλιστα, η τοποθέτηση του Ραπτόπουλου είχε και… ηθικοπλαστική διάσταση, καθώς σημείωσε πως η Σ. Μπεκατώρου δεν αποτελεί καλό παράδειγμα για τα παιδιά:
«Αυτή η κοπέλα καταρχήν δεν δίνει καλό παράδειγμα στα παιδιά μας, στις κόρες μας, αυτή τη στιγμή που βγαίνει και λέει και την υπερασπίζονται ότι βγήκε και το είπε. Τώρα μετά από 20 χρόνια βγήκε και το είπε. Μου κάνει αρνητική εντύπωση για την κοπέλα ο φόβος της να μιλήσει εκείνο το χρονικό διάστημα, βάζοντας την επιτυχία περισσότερο από το βιασμό και είναι σαν να λέει στα παιδιά μας “Αν σας βιάζει ένα μ@@@κας καταγγείλετε τον, αν σας βιάσει ο διευθυντής σας, να το κάνετε μετά όταν χάσει την ισχύ του και όταν εμείς πάρουμε το μετάλλιο, τη δουλειά κτλ.”, δεν είναι έτσι στη ζωή. Τον γ@@@ς εκείνη την ώρα και τελειώνεις ή τον πλακώνεις ή τον μηνύεις εκείνη την ώρα και τελειώνεις.

Το μήνυμα που παίρνουν τα παιδιά σήμερα, στην κόρη τη δική μου και στις κόρες σας ότι να μιλήσετε όταν δεν έχετε συμφέρον από τον βιαστή δηλαδή τώρα που δεν τον έχω ανάγκη, μιλάω. Και δεν μιλάω τότε που τον φοβόμουν, τον είχα ανάγκη γιατί είχα το μετάλλιο».
Αποφάνθηκε, επίσης, πως η Ολυμπιονίκης «γεννήθηκε στη λάθος οικογένεια» και ότι φέρουν ευθύνη και οι γονείς για το γεγονός ότι δεν μίλησε τότε.

«Είναι αργά όταν βγαίνει και το λέει μετά από 20 χρόνια. Δεν το ήξερε ο μπαμπάς της, η μαμά της, ο άνδρας της , τα παιδιά της, δεν το ήξερε κανένας. Άρα έχει τη λάθος οικογένεια, τον λάθος μπαμπά γιατί φοβήθηκα λέει θα μου σταματήσουν την ιστιοπλοΐα. Δεν είναι φυσιολογικό να μην το ξέρουν οι γονείς. Να μην ξέρω εγώ, να είμαι φίλος με το παιδί μου, αν του τύχει μία αναποδιά, ό,τι αναποδιά και να ‘ναι».

«Αν το πει στον μπαμπά, τι θα κάνει ο μπαμπάς, θα την πάρει από την ιστιοπλοΐα. Κακώς αν μου έλεγε το δικό μου το παιδί στα 18-19 μου έκανε αυτό, δεν θα ζούσε αυτός σήμερα, θα τον έψαχνε η Νικολούλη. Θα πήγαινε σε αυτοδικία η ιστορία», κατέληξε.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον φερόμενο δράστη και την κομματική του ταυτότητα, δηλώνοντας «τι είναι αυτή η Νέα Δημοκρατία ρε; […] Αυτό είναι ανωμαλία. Κοιτάξτε το λιγάκι εκεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

58 Σχόλια

  1. Ο/Η Αδειάστε τις εντατικές από τα λαθροISIS που ανεβάζουν τα νούμερα λέει:

    Ξέρω μια π@@τάνα που έχει να καταγγείλει 5-6 χιλιάδες κόσμο για βιασμό.
    Ασκούσε το επάγγελμα (του πωλητικού!!!!!:::::) για πολλά πολλά χρόνια και τώρα θυμήθηκε οτι την βίαζαν.
    Τώρα είναι γριά αλλά για 40 τόσα χρόνια διάφοροι την βίαζαν και μετά την πλήρωναν για να εξαγοράσουν τη σιωπή της.
    Σκέφτεται λοιπόν να βγει στα πρωινάδικα και να καταγγείλει τους βιασμούς της.
    Kai οτι θα ζητήσει αναδρομική αύξηση των gamiσιάτικων κατά 50%.
    Και δυο παροιμίες για τη συγκεκριμένη……
    Θέλει η μπεμπέκα (minus<>plus) να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.
    H γριά μπαντάνα έχει το ζουμί.

  2. Φίλε βιασμός σε πρωταθλήτρια? Δεν γίνεται. Κάτι πάει λάθος. Του έκατσε για χάρην της ιστιοπλοΐας.

  3. αληθειες λεει ..μας αρεσει δεν μας αρεσει οσα ειπε ισχυουν………

  4. Η κατάντια της μπανανίας είναι ότι ασχολήθηκαν τα σιχαμοσυστιμικαμμε ,για μια καταγγελία που ήρθε 23!!!!!!.. χρόνια μετά… εμετός……

  5. Δωσε εσυ καλό παράδειγμα στο ΓΙΟ σου και δε θα χρειαστεί καμιά κοπέλα να δώσει καλό παράδειγμα στην ΚΟΡΗ σου!

  6. Το ότι παραδεχεστε όλοι, έτσι ελαφρα την καρδία ότι ακόμα και αν μιλούσε θα έχανε το μετάλλιο και καθε προκριση στον τομέα της, δεν σας προβληματίζει!! Το θεωρείτε φυσιολογικό, δίκαιο, λογικό….
    Γιατί άραγε να συνέβαινε αυτό, έαν όντως έπρατε το σωστό και μιλουσε τοτε, όπως εχετε φαγωθει όλοι?
    Μήπως το πρόβλημα δεν ειναι το πότε επέλεξε να μιλήσει, αλλα το γεγονός ότι είτε το έκανε τότε είτε τώρα θα είχε σε κάθε περίπτωση κόστος για το ΘΥΜΑ ?

  7. ατός ο καραφλός καραγκιόζης δεν πάει να πνιγεί? φταίει η κοπέλα και δεν φταίει το κράτος που έφτιαξε με “κουλιδες” και “τσιπριδες”!! αυτοί δίνουν καλο παράδειγμα ρε χαμένε στα παιδιά σου? η μήπως ο άλλος ο κομματόσκυλος που κατηγορείται.. αυτός σου αρέσει? δίνει καλο παράδειγμα? αη χάσου γέλιο υποκείμενο

  8. Ρε όλη την ημέρα μέσα στο διαδίκτυο είστε.
    Δεν βλέπετε τι γίνεται;
    Τρομοκρατικές ομάδες έχουν ιστολόγια και απειλούν τον κόσμο.
    Περνάνε μηνύματα για επιθέσεις.
    Κατέστρεψαν οικογένειές και ανθρώπους και η πουτάνα Εισαγγελία ασχολείται με τα γαμησια της κάθε μίας που θυμήθηκε να μιλήσει μετά από 25 χρόνια εφόσον πήρε την δόξα το χρήμα τα μετάλλια την θέση ως αξιωματικός.
    Ρε εδώ γίνεται της πουτάνας και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παίζει το μουνι της.
    Με το ποιος έφαγε τα δύο τα καημένα τα παιδιά που ήτανε μπλεγμένα με τη Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να ψάξει εισαγγελέας.Ποιος επιτέθηκε στο Χίο δεν πρόκειται να ψάξει Εισαγγελέας.
    Πόσοι χρήστες του διαδικτύου απειλούνται αυτή τη στιγμή από τσογλάνια δεν πρόκειται να ψάξει εισαγγελέας.Τωρα θα ασχολούμαστε όλο το Έθνος με τον βιασμό μίας αθλήτριας.
    Χωρίς να υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση για σεξουαλική κακοποίηση δεν μπορεί να τιμωρηθεί ο άλλος μετά από 25 χρόνια.

  9. Αυτη η χαζοβιολα εχει σκοπο να μπει στην πολιτικη..θυμηθειτε το αυτο..αυτη ειναι η καταντια της μπανανιας..

    1. καταντια ειναι καποιοι σαν εσενα που δε σεβονται τιποτα

  10. Ρε παιδιά αδιαμφισβήτητα ο βιασμός είναι εγκληματική και καταδικαστέα πράξη. Όμως στην υπόθεση αυτή νιώθω ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Επίσης γιατί έδωσε το όνομα της άλλης κοπέλας.?χωρίς την συναίνεσή της?

  11. Ο/Η Πιο είναι αυτό το ούφο που τοποθετείτε επί παντός?? λέει:

    Άκου πανίβλακα καράφλα …όταν γίνεις κοριτσάκι και πέσεις στα χέρια κάποιου λυσσάρη, τη στιγμή που δεν το περιμένεις και δέχεσαι απειλές και εκφοβισμό, τότε να πάρεις θέση…εκτός κι αν είσαι κι εσύ ένας από τα ίδια που βάζεις χέρι σε πιτσιρίκες και μετά χασκογελάς και κοροιδεύεις …ρεμάλια που έχετε και άποψη…η κακοποίηση σε κάθε της μορφή δε ξεπερνιέται ποτέ και κάποια στιγμή ξεσπάει .Μπορεί αμέσως η σε ένα μήνα η σε 100 χρόνια η ποτέ…ηλίθιε ημιμαθή!

    1. Ναι αλλά αν το πότε θα σκάσει είναι απλά και μόνο θέμα συμφέροντος, τότε με συγχωρείς, δεν θα έχεις την συμπάθειά μου….

  12. σωστά τα λέει ο άνθρωπος . ασχολούμαστε με τον μιας που τον θυμήθηκε μετά από 22 χρονιά. …..η τον μισθό της κάθε μήνα τον εισπράττει. η δημοσιότητα της έλειπε…….αυτά εινε τα πρότυπα για τα παιδιά μας………..

  13. Ο Ραπτοπουλος έχει απόλυτο δίκιο. Ένα συμβάν τέτοιου τύπου κάνεις την καταγγελία την ίδια ώρα και στιγμή οποίος κι αν είναι αυτός οποία και αν είναι η θέση του και όχι μετά από 23 χρόνια. Στο κάτω κάτω της γραφής προτρέπει τους νέους αλλά και τα προγενεστερα θύματα να κάνουν άμεση καταγγελία και να μην σωπαινουν.

  14. Αναρωτιέμαι αν βρισκόμαστε στην Ελλάδα η σε κάποια βόθροχωρα της μέσης ανατολης , όπου αυτά θα ακούγονταν ευχαρίστως και θα ήταν αποδεκτά από τα σκουπίδια του Ισλάμ. Από τα σχόλια φαίνεται καθαρά ότι Μια τρίχα σας χωρίζει από την ισλαμοφασιστικη κουλτουρα των πιθήκων. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα προορίζεται για το ανοικτό hot spot της Ευρώπης , αποθήκη οπου στοιβάζονται τα αποβρασματα του Ισλάμ . Μια χαρά θα τα πάτε μαζί τους . Την ίδια νοοτροπία έχετε.

  15. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΕ ΞΥΠΝΑ . Η ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΜΙΛΗΣΕ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ . ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ …….

  16. Δυστυχώς λέει το γεγονός, ότι η Μπεκατώρου έβαλε το μετάλλιο πάνω τον βιασμό της! Αν τον είχε καταγγείλει τότε, ίσως να την είχαν γλυτώσει και άλλα κοριτσάκια! Τα μετάλλια μπορούν να έρθουν αργότερα ή κι αν δεν έρθουν, δεν πειράζει γιατί ξέρουμε πως ιδιαίτερα στους Ολυμπιακούς μετράει και το ποια χώρα έχει την καλύτερη τεχνολογία ντόπινγκ, ούτε είναι ένα γεγονός που θα έχει κάποιο ουσιαστικό όφελος για την πατρίδα μας! Από την άλλη, κάλιο αργά παρά ποτέ, αλλά τώρα έχουν παραγραφεί τα αδικήματα και θα την γλυτώσει ο χοντρομπαλάς.

  17. Τραβα γλύψε το λουκουμοσκονακη σου ρε τζουκμποξ του μισόευρου…

  18. Παλι τις μλκιες του μας πουλαει ο φαλακροκοραξ… όξω ρε τζουκμποξ του 2ευρου!

  19. Παλι τις μλκιες του μας πουλαει ο φαλακροκοραξ…

  20. Το θέμα δεν είναι τι λέει αλλά το ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον ακούνε.

  21. Με κάτι σαν εσένα γελάνε ρε τζημαρα αλλά μάλλον δεν έχεις κόρη αλλιώς δε θα έλεγες παπαριες

  22. αυτός δεν ήταν που έριξε ένα βάζο μέλι στη καράφλα του εξηγώντας μας ότι εμείς οι Έλληνες έπρεπε να γλειψουμε μόνο λίγο αλλά το παρακαναμε και το περιχυσαμε όλο
    Στο κεφάλι μας?
    Και γι’αυτό μας θέσπισαν στα μνημόνια φυσικά μετά…

    1. ειναι περιπτωση ο τυπος Πρωην κομουνιστης (στο ευρωμπασκετ του 87 υποστηριζε τη σοβιετικη ενωση), μετα εγινε φασιστακος κσι τηλεμαιντανος. Η μητερα του Φυσα μπορει να τον παει στα δικαστηρια για τη παπαρια που ειπε

      1. ΤΙ ΕΙΝ Η ΜΑΝΑ-ΦΥΣΣΑ;;; ΙΕΡΕΙΑ Κ ΔΕ ΤΟ’ΞΕΡΑ;ς.. ΣΥΝΕΛΘΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕ.

  23. ραπτοπουλος εμετικος και σαχλαμαρας οπως παντοτε , και οσοι συμφωνουν μαζι του

  24. Σε λίγο θα πηγαίνουμε στα μπουρδέλα και μετά θα μας κάνουν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση…

  25. Ραπτοπουλε εγω λεω να πας στον Πειραια να λες τις αθλητικες ειδησεις το μεσημερι και το βραδυ να πουλας ασπρη για το καλο Πειραια μας.

  26. Τα επαγγελματικά της φαίνεται δεν πάνε πολύ καλά και σκέφτηκε να στραφεί προς την πολιτική. Η έδρα στις επόμενες εκλογές στην βουλή δείχνει μάλλον εξασφαλισμένη. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι θυμήθηκε τον βιασμό 23 χρόνια μετά.

  27. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!! ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ!! ΧΑΧΑΧΑ .. ΕΛΑ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΛΑ ΕΨΑΧΝΕ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΛΑ!! ΑΠΛΑ… ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!

  28. Το περουκινι του πήγαινε πιο πολύ από την καράφλα….

  29. Να είστε σίγουροι ότι υπήρχαν καλύτερες αθλήτριες οι οποίες τα βροντηξαν και δεν ξανα αγωνίστηκαν ποτέ ξανά. Αυτές ναι, μπορούν να φωνάζουν δυνατά μιας και δεν καρπώθηκαν κανένα όφελος

    1. για να βλεπεισ σε τι γιδοχωρι αντεχεσε ζεισ

  30. Η εν λογω κυρια…θα επρεπε να…Επικοινωνησει…καλυτερα…το βιασμο…της…μετα απο 22 χρονια…
    Μπας…και παρει….τη θεσουλα…που θελει…απο το αδελφατο…και το προδοταριο…
    Βεβαια, οι πιθανοτητες της…θα ηταν πολυ περισσοτερες…
    αν ταυτοχρονα δηλωνε…και…λεσβια…λοατκι…αθεη…αμφισεξουαλ…κλπ.
    Που πας ωρε, καραμητρενα…με ενα και μονο βιασμο…?
    Θες πιο πολλα προσοντα…
    Ουστ…

  31. δεν ειπε κατι διαφορετικο απο αυτο που λεει η πλειψηφια των υγιως σκεπτομενων Ελληνων.
    Καποτε καποιες χορευαν τον χορο του ζαλλογου για να μην γινουν σκλαβες στα παζαρια των Τουρκων τωρα τα λεφτα και η καρριερα τα εχει ισοπεδωσει ολα
    Μετα ρωτατε γιατι εχουμε αυτα τα χαλια

  32. ε ναι ρε παιδιά δίκιο έχει ότι θυμούνται χαίρονται, γιατί δεν έκανε τότε καταγγελία, μη χάσει το μετάλλιο, μετά 25 χρόνια το θυμήθηκε. έπρεπε να ντραπεί να βγει να το πει τώρα.

  33. ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΣΑ……… ΑΛΛΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΕ ‘ΓΥΝΑΙΚΑ’… Κ ΕΧΕΙ… ‘ΔΙΚΑΙΩΜΑ’ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ Κ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ… (ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ…ΨΥΧΗ…) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ/ΘΕΛΟΥΝ.

  34. Τοποθέτηση “τραμπούκου” που στηρίζει τήν αυτοδικία, καί φυσικό είναι οτι ο κορυφαίος στόχος ενός αθλητή είναι η επιτυχία, “καταπίνοντας” στήν πορεία τίς όποιες ηθικές καί μή μπανανόφλουδες που θά τού βάζουν κάποιοι “μάγκες” σάν αυτόν.
    Ας μάς πεί ο “μάγκας” τί θά συνέβαινε στήν καταγγέλουσα μιά τέτοια συμπεριφορά τότε, μέ τίς νοοτροπίες που είχαν καί έχουν πολλοί από αυτούς τούς ισόβιους ¨παράγοντες”. Απλά θά τήν εξαφάνιζαν από τό αθλητικό στερέωμα.

    1. Καρφί
      Και τι θα γινόταν αν την εξαφάνιζαν από το αθλητικό στερέωμα????
      Δηλ.πρεπει πάσι θυσία να σε πηδάνε για να φτάσεις κάπου???
      Αρριβιστρια δηλαδή…..

  35. Δυστυχώς Ραπ.. για να μιλήσεις για τέτοια θέματα και κόντρα στις ΓΕΛΟΙΕΣ δομές εξουσίας στην Ελλάδα, πρέπει να έχεις πρώτα εξασφαλίσει πρωθυπουργική στήριξη.

  36. Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΘΈΛΕΙ ΓΙΑΤΡΌ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΉ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΎΔΟΥΣ ΘΑ ΜΆΘΑΙΝΕ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΠΏΣ ΈΓΙΝΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ.

  37. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΡΕ???ΑΥΤΗ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ 1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ??

    1. Και που το έφερε τι καλό μας έκανε; Ξέρεις πόσα ευρώ μας έχουν κοστίσει αυτά τα μετάλλια; Και τι ακριβώς τα κάναμε; Ενδιαφέρεται κανένας Έλληνας πολίτης για το τι πήραμε στην ιστιοπλοΐα στις Ολυμπιάδες της ντόπας και του μάρκετινγκ πριν 20 χρόνια;

      Άσε ρε, για τη πάρτη της το έκανε, για να κονομήσει αυτή και να πουλήσει μούρη. Χεσμένη την έχει την Ελλάδα κι αυτή και όλοι οι αθλητές. Πεταμένα λεφτά ενώ πεινάμε.

  38. Επιτελους κι ενας ανθρωπος που δεν δισταζει να πει τα πραγματα με το ονομα τους.

    1. εσεισ οι γραικουλιαρηδεσ εισαστε μονο μπλα,μπλα,μπλα και κοπροσκυλα με ουρα στα σκελια

  39. Σωστοτατος. Με βρισκει συμφωνω λεξη τη λεξη. Μπραβο ρε φιλε…. σωστη τοποθετηση και σαν ανθρωπου…. και σαν πατερα… το κορυφαίο ειναι “θα τον εψαχνε η Νικολουλη, το θεμα θα πηγαινε αυτοδικια” ετσι κανουν οι Ανδρες οταν καποιος τους πειραξει την Οικογενεια….

Comments are closed.