Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: «Είναι έγκλημα», λένε οι συγγενείς του Μπάμπη – Στον εισαγγελέα ο ύποπτος

Κοινοποίηση:
ragdaies ekselikseis

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα σήμερα θα γίνει η άρση απορρήτου των κινητών τηλεφώνων, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στις Αρχές να εντοπίσουν πού βρισκόταν ο 51χρονος ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό.

Ο 51χρονος κρεοπώλης είναι ο άνθρωπος που πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του τον Μπάμπη και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 51χρονος και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματός του. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ένα κενό μίας ώρας και 10 λεπτών σε σχέση με όσα κατέθεσε, ενώ η επιστροφή του έπρεπε να διαρκέσει 7 λεπτά.

Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 51χρονου να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του. Και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες της αστυνομίας. Για τον λόγο αυτό, μέσω και των κεραιών κινητών, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί πού ήταν το στίγμα του εκείνο το χρονικό διάστημα.

Τέλος, συγγενείς του Μπάμπη αναφέρουν πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον εξαφανισμένο νεαρό 17.000 με 20.000 ευρώ. Ο 51χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως το χρέος ήταν 7.000 ευρώ και το είχε εξοφλήσει.

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 51χρονος

agdΣτον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα (08/01) ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος είδε για τελευταία φορά την περασμένη Παρασκευή τον 31χρονο κυνηγό –προτού εξαφανιστεί– στο Μεσολόγγι.

Ο 51χρονος έχει προσαχθεί από τις Αρχές, ωστόσο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της οπλοκατοχής, καθώς κατά τη διάρκεια του ελέγχου της αστυνομίας στο Μεσολόγγι, φέρεται να βρέθηκε πάνω του μαχαίρι.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως το μαχαίρι βρέθηκε πάνω του, λόγω του επαγγέλματός του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: