Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Βανέσα Μπράιαντ για την κόρη της Τζιάνα (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
kobe-bryant-vanessa-kores

Να χάσεις ξαφνικά το παιδί σου δεν είναι και ότι πιο εύκολο για μια μητέρα, πόσω μάλλον όταν αυτό είναι μόλις 13 ετών. Η Βανέσα Μπράιαντ έκανε μια ανάρτηση στο instagram που αναφέρεται στην απώλεια της Τζιάνα, η οποία ήταν μέσα στο ελικόπτερο με τον πατέρα της Κόμπι Μπράιαντ.

Η 37χρονη δηλώνει την οργή της για το γεγονός ότι το 13χρονο κορίτσι δεν πρόλαβε να ζήσει όλα αυτά που θα ήθελε και ζητάει από τον κόσμο να συνεχίσει να προσεύχεται για όλα τα θύματα της τραγωδίας.

Όσα έγραψε η Βανέσα Μπράιαντ: “Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι “έφυγαν”. Δεν μπορώ να το επεξεργαστώ. Είναι σαν να προσπαθώ να καταλάβω ότι ο Κόμπι έφυγε για πάντα, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω σε μένα. Είναι λάθος. Γιατί να μπορώ εγώ να ξυπνήσω για άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν μπορεί να έχει αυτή τη δυνατότητα; Είμαι έξαλλη. Είχε τόση πολύ ζωή να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και παρούσα για τις άλλες τρεις κόρες μου” γράφει η 37χρονη και προσθέτει:

“Το ξέρω ότι όσα νιώθω είναι λογικά. Είναι στο πλαίσιο του πένθους. Τα γράφω σε περίπτωση που κάποιος εκεί έξω ζει μια ανάλογη περίπτωση. Θεέ μου, εύχομαι να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της τρομερής τραγωδίας. Παρακαλώ συνεχίστε να προσεύχεστε και εσείς”.

https://www.instagram.com/p/B8ZavYwDZ5y/?utm_source=ig_web_copy_link

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: